Изръсил се за скъп подарък, който ми е излишен

• 13 282
  • 350
  •   1
Отговори
# 45
И ако живеят заедно трябва да я издържа ли?

# 46
Живеят заедно и той не знае, че тя не се парфюмира? Браво на мъжа! Това е доста обидно. Аз бих се обидила, вместо той да се цупи, защотое подарил този неизползваем и скъп подарък. Пък и парфюм е доста специфично нещо, дори и да се пръска жената, не е сигурно, че ще нацели аромат, който да ѝ харесва. А пък на фона на безработица и ковид кризата, с нужда от печка...излишен харч е това.
Освен това авторката не е искала печка за Коледа, а имат НУЖДА от печка в общото им домакинство.

# 47
  • Варна
Ама какви алергии, какви пет лева?! Като почнете да ги измисляте... В първия пост пише просто, че НЕ ПОЛЗВА парфюми, защото ОТ НЯКОИ я боли глава.

Сега големият въпрос е: този човек знае ли ги тия неща? Щото, ако живеят заедно от скоро може и да не му е останало време да забележи, че парфюми не й понасят или не ползва, а да си мисли, че тя нарочно не ги купува за да не утежни отънелия им в момента бюджет.

# 48
Mama Ru, младите хора по общежитията, които имат нужда от възпитател, значи учат в СОУ и са от малки населени места?
И може би никой не е имал потенциал да им покаже как се носи аромат? Или и други моменти от възпитанието куцат?

# 49
Определено не е обмислил добре подаръка.

# 50
Такива са, обаче и не възприемат. Явно в техните  среди е нормално да се къпеш з аромати. Има и нещо тънко, ама не чуват - че този, който се парфюмира пръв спира да усеща аромата, затова се и поливат толкова.
Ама и във асансьора на входа да вляза и преди мен някоя жена да е ползвала и да е оставила облака след себе си ми е също толкова неприятно, както някой пушач да е влязъл с цигарата си вътре.

# 51
  • Варна
Нямат угодия жените. Подаряват й подарък, тя се тросне, че не го ще.
Следваща тема, той не ми обръща внимание, един подарък не ми даде.

Изхарчил се е много, но може и по-деликатно да се отговори.
Аз на нежелани подаръци казвам "Благодаря ти, че си ми взел нещо"
После ги оставям да събират прах.

На мен ми подариха бутилка алкохол, където нито пия, нито ако се наложи точно това.
Благодарих, усмихнах се...слагам по капачка в кафето, че да не заседява
и обувки, които са за дете. Благодарих, но казах след 2дена, че моят крак не влиза в тях, но са сладки.

# 52
Цитат
...от известно време направо не мога да спя от притеснение какво ще правим, когато и моите спестявания свършат. Сега планирах да си купим готварска печка...
...казах му, че е излишно, че имаме много други неща, които са ни нужни и трябва да се купят...

Те не са гаджета, живеят заедно. И, ако мунчо не знае, че половинката му получава главоболие от парфюми  не ползва такива, да си се обижда на воля. Обидно е, че не познава момичето, с което е заживял. Бих се замислила дали ще се живее с този мъж. Не ме познава, не може да си прави сметката...
Пусни го в ОЛХ или някъде за продажба този парфюм. Дори и да не е за 200 лева, пак ще изкараш нещо от него.

# 53
+1 Тея75
А за нова година сложи на масата нещо специално, което  обаче той не обича и не яде и се обиди, че не е оценил труда ти и желанието да го поглезиш.

# 54
+1 Тея75
А за нова година сложи на масата нещо специално, което  обаче той не обича и не яде и се обиди, че не е оценил труда ти и желанието да го поглезиш.
Така семейство не се прави!
Някакви безумни игрички, които мъжете не понасят. После ще има тема : Защо ме остави.
Иначе като иска да си живее с печката.

# 55
  • Варна
Ползвам парфюми ама и мен ме боли глава като помириша някой, изкъпал се с долнопробен, сладникав боклук. От парфюм до парфюм има океан разлика.

Възможно ли е наистина това да е деликатен намек, че иска тя да мирише на нещо по-хубаво?

# 56
Или да се държи като жена, а не като истерична домакиня?

# 57
Ако точно сега имаме нужда от печка, предпочитам печка. Като се оправят нещата след време тогава да подарява нещо за 200 лв. Аз имам чувството, че само аз и ММ директно си казваме какво точно искаме. Тази година направо от линк поръчвах и той така.

# 58
Винаги има нужда от нещо за дома,кога печка,кога нещо друго  Предпочитам скапан подарък,който да ме накара да се чувствам обичана жена,отколкото нещо практично,на което ще готвя.Ми не съм Мара Пепеляшка и не ми е приоритет манджата.Щастливата жена има щастливо семейство и уют в дома,било и с вечеря от сандвичи .Печки и на лизинг дават .

# 59
Изобщо не се знае дали го е взел за 200 лв. Парфюм, който е 200 лв в някой мол, може да се намери на доста по-ниска цена по разни сайтове. Ако се хване някоя разпродажба пък съвсем. Може да го е поръчал на ЧП. Аз тогава поръчвам повечето подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт