Изръсил се за скъп подарък, който ми е излишен

• 13 276
  • 350
  •   1
Отговори
# 60
  • Berlin
Ми прекалила си, да. И аз повече нищо не бих купила на някой, който реагира така. С 200 лева (дали е бил наистина толкова? повечето са по-евтини) няма да забогатееш, нито да обеднееш - общо взето и с тях, и без тях е все тая.
Аз без фурна съм живяла с месеци между другото - ми много важно, предпочитам мъжът до мен да ме зарадва с нещо.

# 61
Доста е садистично да се натяква на жена, която има непоносимост към миризми, че ТРЯБВА да ползва такива понеже гедженцето така казало.

# 62
Е, айде сега. То гадженцето може да си е мислило, че тя се лишава от чисто женски глезотии за да прави икономия и да е решил да поглези.
И така може да си разсъждаваме до откат. Авторката я няма да даде подробности.

# 63
  • Варна
Тя не е длъжна да го ползва. Масово се оплаквате, че не ви правят жестове, а като ви направят-възможно най-груби.

Пускайте им линкове тогава, после да не се оплаквате, че не проявява фантазия.

Ако искате нещастна връзка, това е начина и някой долен номер да му покажете, че с вас не се живее.

# 64
Така е. Това даже стана навик - черен петък и разпродажби на дрехи и обувки в края на сезона.
По-добре два ката прилични неща, отколкото десет раздърпани.

# 65
  • София
Като цяло не бих си позволила да коментирам подарък, цената му и дали ми харесва, независимо от подаряващия. За 20 години и мъжът ми ми е подарявал неща, които не са ми харесвали, но не съм го коментирала пред него.
Цената е относителна - може да е купен за 200, може и за 20 да го е намерил. Важен е жестът. По-важното е, че е искал да зарадва авторката, да я уважи. Неподходящият подарък не означава задължително глупост, отбиване на номера или нежелание да опознае партньора.

# 66
Жена. Фина жена!

# 67
Винаги трябва да оцениш такъв жест, а дали е практичен,колко струва и дали си заслужава....това си преценява подаряващия.
Важен е жеста на любимия да те зарадва.

# 68
На мен ми е интересно кой е парфюма Blush От чисто любопитство Blush
А болката в главата от парфюм може да е защото не е подходящия аромат за подходящото време.

# 69
Изключително грозна постъпка от страна на авторката и то на самия празник. Извини се на приятеля си.
Предполагам е Chanel. Решило е момчето да подари нещо скъпо.

# 70
Ама тя не се радва. Да е разочарована.

# 71

Като спре да получава подаръци ще пише ама моят не се сети за мен ....

# 72

Като спре да получава подаръци ще пише ама моят не се сети за мен ....

То това е същото, защото е купено без истинска мисъл за този, на който се подарява. Изобщо не е отчетено, че не ползва парфюми. Колкото и да е скъп, си е отбиване на номера и непознаване на половинката.

# 73
  • София
Обикновено главоболие се получава от евтини парфюми ментета, та може човекът да е решил да й подари поне веднъж качествен и скъп парфюм, намеквайки с него, че не иска депресирана домакиня, а женствена партньорка с хубаво ухание около нея.

# 74
И на мен ми е много любопитно кой е парфюма.

Общи условия

Активация на акаунт