Отговори
# 120
Момичета, и аз изпитвам същата пареща болка при уриниране. Усещането наподобява разранена уретра, направо ми се реве при позив, а за хемороидите изобщо няма да споменавам, там е интересно. 🤪 Относно лохиите е нормално да се редуват дни с повече, по-малко или липса на изтичане. 🙂

# 121
  • София
Изпращам по-долу инструкциите от кутията за смрадликата. За вагинални промивки по 1 супена лъжица на 500мл се падат. Аз си правя по литър, литър и половина и ми стига за деня. Прецеждам през марля, сгъната няколко пъти.
Момичетата, които правят промивка със смрадлика - как процедирате? Какво количество от билката и в колко вода? През тензух ли прецеждате? Колко често?

# 122
Какво да правя за болезнени гърди? Всеки казва различно. Ползвам помпата , но постоянно тече от тях. Твърди са и супер много ме болят. Малката хич не ги отчита, пък и на помпата изкарвам по 40мл от гърда,  а днес ми е едва първи ден. Само ми казват внимавай да не развиеш мастит.

# 123
Студени компреси.
Какво да правя за болезнени гърди? Всеки казва различно. Ползвам помпата , но постоянно тече от тях. Твърди са и супер много ме болят. Малката хич не ги отчита, пък и на помпата изкарвам по 40мл от гърда,  а днес ми е едва първи ден. Само ми казват внимавай да не развиеш мастит.

# 124
  • София
Родих!! Simple Smile , толкова бързо мина това второ раждане, че още не мога да повярвам! Нормално родих, с упойка, без окситоцин, всичко стана светкавично, докато ми направят Ковид теста, документите и прием стана 14ч. Имах само 2 и половина разкритие, но в 15:15ч. бях родила вече. Вторият път наистина бил бърз, но слава богу имаше време за упойка, само за клизма нямаше, но не бях яла и нямаше проблем.

Танче, Ани - успех, ако не сте родили и вие вече!

# 125
Нел, честито бебче! Бъдете здрави и много да се гушкате! ❤️

# 126
Честито Нел да сте живи и здрави. 💐 Късметлийка си голяма щом  е минало толкова бързо и лесно второто ти раждане 🤗 За жалост аз не съм една от тези късметлийки при,които второто раждане е минало бързо и лесно..😄 ама мина..Наистина при теб е било светкавично 1ч и 15мин. 😳

# 127
nel__, Честити да сте с бебчето! 🍀 Много здрави и щастливи, и дай Боже на всички толкова леки раждания! Simple Smile

# 128
Нел , честито ! Да ви е живо и здраво бебочето и много да ви радва ❤

И аз мисля , че си късметлийка 🙂 При мен дори третото раждане беше по-бавно .

# 129
Честито бебче на мама nel_ да ви е живо и здраво ❤️

# 130
Честито бебче , NelHeart

# 131
Честито бебче, като разбрах колко родилки има, си знаех че и ти си тук.
Приятен престой и бързо възстановяване.
Нас днес ни изписват, надявам се в къщи да е по-добре,  и по - спокойно за всички. За успеем да си нагласим режим и да не трябва да се разделям с нея.

# 132
Момичета, вчера сутринта ни изписаха, беше страхотен ден, родата толкова се зарадва на малкия! (Те всичките изкараха ковид още през октомври и ноември, затова посмях да ги събера, и то само в най-близък кръг)
С ММ това ни беше първата нощ сами с бебе 😃 Но малчо е страхотен, така че не сме имали проблеми. Иначе на мен вчера ми тръгна кърмата, малкия не е близвал нещо друго освен кърма, само на гърди е от първите минути, така че явно доста добре сме ги стимулирали. Обаче аз тека като чешма, по леглото има локви направо, толкова е текло през нощта... Малкия се храни стабилно, още неонатолозите го казаха, ама аз виждам - пълни памперсите все пак Simple Smile Но е с жълтеница и казаха да го будя, ако не се храни повече от 3 часа, през нощта 4. Той повечето пъти сам се буди, но през нищта трябваше аз да го събудя.
Да ви питам - колко време им трябва на гърдите да се урегулират и да спрат да текат така?? Аз не се цедя с помпа, само на кърмене сме.

# 133
  • София
Момичета, наистина се чувствам късметлийка и от сърце желая на всички ви такива раждания!! Да има повече деца! Simple Smile

Момичето до мен толкова се измъчи, че ще запомня нейното раждане повече... Само питам за нея, Божа работа, късмет, съдба, не знам! Но аз тръгнах рано и бях по-спокойна така, с първото също така - малко болки и хайде!

# 134
Да сте живи и здрави ❤️ къде роди

Момичета, наистина се чувствам късметлийка и от сърце желая на всички ви такива раждания!! Да има повече деца! Simple Smile

Момичето до мен толкова се измъчи, че ще запомня нейното раждане повече... Само питам за нея, Божа работа, късмет, съдба, не знам! Но аз тръгнах рано и бях по-спокойна така, с първото също така - малко болки и хайде!

Общи условия

Активация на акаунт