Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 6

• 127 398
  • 723
  •   2
Отговори
# 600
Днес приключих и тази флорална вода от безсмъртниче

Нищо кой знае какво за моята кожа, спрямо голямото лансиране на тази чудотворна билка. Сега започвам пак вода от безсмъртниче, но на Амели, която е още по-хвалена. Да видим дали ще има разлика

# 601
Ще ми е интересно да споделите мнение след някакво време. Аз я ползвам от месец вече, след като видях уау отзиви, обаче не виждам абсолютно никакъв ефект….🤷🏻♀За сметка на това новият серум, който пуснаха, е много приятен, той ми хареса определено.

[/b]
Днес приключих и тази флорална вода от безсмъртниче

Нищо кой знае какво за моята кожа, спрямо голямото лансиране на тази чудотворна билка. Сега започвам пак вода от безсмъртниче, но на Амели, която е още по-хвалена. Да видим дали ще има разлика

# 602
На първо четене, за мен миризмата е покъртителна 😂😂😂 Предишнат изобщо не беше толкова неприятна на мириз, ама какво да е. Ще видим ефекта.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 22:01 от bubanka

# 603
Свиква се, на мен даже вече ми е приятна😃 но това вече е въпрос на вкус, по-важно е как действа върху кожата разбира се. Стискам палци да Ви хареса.

На първо четене, за мен миризмата е покъртителна 😂😂😂 Предишнат изобщо не беше толкова неприятна на мириз, ама какво да е. Ще видим ефекта.

# 604
The Ordinary Marine Hyaluronics

Редувам с другия хиалурон на Ординари. Този е супер лек, като водичка и го ползвам, когато имам по-сложна рутина. Правя хидратиращ “сандвич” с термална/флорална вода

# 605
Здравейте,ето ги и моите празни опаковки,душ геловете преобладават,доволна съм от всички продукти.Някои от тях са подновени като сухия шампоан.Маслата на БШ са хубави,пак бих взела.

# 606

Bioderma Atoderm крем без аромат
Идеален за суха и алергична кожа. Мажех и бебето с него. Помпичка та е удобна. Бих пробвала и варианта с аромат. Взех го след като родих, защото получих алергична реакция от крема против стрии на Мустела. Нищо че две бременности изкарах с него.

The Body Shop British Rose крем за ръце
Недостатъчно хидратиращ и мазен. Мн силен аромат, който не ми допадна. Имах и маслото за тяло. Текстурата ми допадна. Бих пробвала друг аромат.

Apivita скрабове и маски
Най-много ми хареса скраба с кайсия. Мн свеж аромат. Ще купя отново. С маслината също става. Аромата на скраба с боровинки изобщо не ми допадна.
Пробвах и доста от маските им. Най-мн ми хареса тази с тиквата. Ще я подновя. Овлажняващите не ме впечатлиха. Кожата ми е мазна и няма мн нужда от такъв тип маски.
Пробвах и еднократните маски за коса с портокал за блясък и хидратираща с хиалуронова киселина. Мн ми се разхвърчаваше косата и от двете. Може би нямам нужда от толкова хидратация, косата ми е тънка, нетретирана и бързо омазняваща се.

# 607
Днес си казваме “сбогом” с тази спирала

Не останах изобщо доволна. Взех си я лятото и първото ми впечатление беше,  че ужасно слепва миглите. Второто ми впечатление - много се разтича в течение на деня. Спрях да я нося, за да не приличам на миеща мечка и няколко месеца по-късно разбирам, че е напълно изсъхнала…
Отдавна не си бях взимала спирала на Мейбъли, бях останала с хубави спомени, но повече не бих потворила

# 608
Явно тази е така, вече трета ползвам на марката, но друг вид и няма такъв проблем.

# 609
Аз използвам точно тази и не я заменям за никоя. Имам и водоустойчивата й версия и двете са бетон, буквално. Водоустойчивата я използвам за дните, в които работя, защото миглите ми замръзват, но спиралата не пада.
Много странно, да не някоя лоша партида да ти се е паднала?

# 610
Може и нещо такова да е станало. Изненадана останах, защото Мейбълин са класика в дрогерийните спирали. Разбира се, фактът, че изсъхна на 5-6 месеца е съвсем нормален, то след толкова време не е и ок да се ползва, дори и да става. Може би пробвам с друга спирала на марката.

Аз използвам точно тази и не я заменям за никоя. Имам и водоустойчивата й версия и двете са бетон, буквално. Водоустойчивата я използвам за дните, в които работя, защото миглите ми замръзват, но спиралата не пада.
Много странно, да не някоя лоша партида да ти се е паднала?

Пропуснах да разкажа за тази маска от едно издание на Кибрит:

Антиоксидантна, може да не се отмива. Количеството стига за повече от един път. Не ме очарова изобщо, тежко ми седеше на лицето, оставих я да действа цяла вечер, на сутринта нямаше друг ефект, освен че лицето ми мазнееше. За да не я изхвърлям на следващата вечер си намазах краката 😃

# 611
Бързо-бързо изпръсках още една вода от безсмъртниче:

Миришеше отвратително, на лицето не ми понесе и ми дразнеше кожата и очите. Срещнах някъде препоръки да се пръска косата и ми хареса ефекта. Подържаше ми крайщата меки и загладени между измиванията. Та добре, че ставаше за коса, иначе щях да я изхвърля пълна. Не бих повторила тази точно флорална вода

# 612
Аз ползвам вода от безсмъртниче на Алтея, просто тая ми се стори най-евтина.
Не ухае на парфюм, но не е и най- гадна.
Не виждам да прави нещо специално, освен да овлажни преди хиалуроновия серум.
Вашата марка е доста по- хвалена, какви чудеса сте очаквали от нея ?

# 613
Очаквах да даде резултати, сходни на други флорални води. Ползвам си флорални води (основно на Алтея) като цяло и знам, че чудеса не правят. Примерно лавандулата по-добре ми действа за несъвършенствата. Лайката повече ми успокоява ако имам раздразнения. Розата повече ми стяга порите  и ми избистря тена. Безсмъртничето нито един от тези ефекти не даде. И хайде първата на бул ин поне не дразнеше, ама с тая на Амели никак не се разбрахме за лицето.
И да допълня, че тия води си ги пръскам по няколко пъти на ден на лицето и затова съм си по-претенциозна към тях

# 614
И аз ползвам лавандулова вода, но на INA Essentials. Става, но напоследък рядко ми излизат пъпки и не мога да преценя дали тя има ефект.
Аз мажа и Скинорен обаче.
Отдавна се каня и на вашата марка Амели, както и на вода от лайка.

Общи условия

Активация на акаунт