Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 6

• 127 326
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
И на мен тази маска ми е много любима, а правя химични пилинги И други още по-инвазивни процедури. Тъй като има алкохол обаче не е за всяка кожа.

# 646
Здравейте! Натрупах някои празни опаковки и ви докладвам Simple Smile :

Хидрогел маска с роза и хиаурон Balea - не съм гомям фен на шийт маските, но покрай абонаментни кутии и посещения в ДМ все си взимам по някоя за глезотийка. Тази доста ми допадна. Хидратира много нежно и добре успокоява разбразнения. Ако все още я има, бих си взела 2-3 за запас Simple Smile

Мултифункционално сухо олио Nuxe - дълго време му се канех на този култов продукт и накрая си го взех от някакво намаление. Седмица две след пробването му забравих че го имам. Пробвах го за коса - в малко количество прави приятен блясък и аромат, но малко да се прекали и прави клечки. На мокра коса също. Използвах на изсушена за допълнителен блясък. За тяло: попива бързо, траен аромат има и прави много хубав “матов блясък” на кожата. Като цяло съм доволна, но не бих повторила, защото просто нямам място за такъв продукт в рутината си.

Водоустойчива ultra black очна линия - че е черна, много е черна. Че е водоустойчива - също да. Обаче прекалено се втвърдява при изсъхване и се рони от клепача. Не бих я повторила

Серум за лице Saff - имам до от кутия Кибрит и доста ми допадна. Лек, но ефективен серум. При мен имаше заглаждащ ефект на фините линии. Комбинираше се добре с дневни и нощни кремове без да прави кир ефект. Доволна съм доста и бих го повторила. За съжаление съм затрупана със серуми от абонаменти кутии и не знам кога бих стигнала до него.

Флорална вода лавандула Ина - най-сетне пробвах и аз тези добили популярност води. Ами, много е хубава лавандулата. За моята акнеична кожа е супер. Има и лек ефект против омазняване на кожта и мисля цяло лято да си карам с такава вода. Вече е заредена Simple Smile

Душ дел Aloha Monoi Avon - взех си промоция от 2 заради аромата. Оказа се доста нетраен и доста повече бие на пина колада, отколкото на хавайска гардения. Твърде пенлив и изсушаващ. Не съм доволна и ще видим кога ще подхвана втория

Слънцезащитен крем Wooden Spoon 50 - не е изхабен, обаче го изхвърлям със засилка. Ужасно нещо, пълен потрес. Имам го от една бебешка кутия на Кибрит. Мазах само един път лицето на дъщеря ми с него и още тогава ми стана ясно, че е за боклука. Мирише на гранясало олио (характерно за марката) и оцввтява в бяло като блажна боя. Няма измиване. Поседя близо година забравен в една чанта.

Лосион за тяло Saff - отново от Кибрит. Много приятен лосион. Аромата е повече на бяла лилия - много нежен и траен. Попива и хидратира отлично. Редовната му цена не е съвсем евтина на фона на други бюджетни любимци в жанра. Бих го повторила на намаление или в някакъв комплект на марката

Нощем крем за възстановяване на микробиома - бяло, гъсто кремче, което попива добре и не оставя мазен филм. Ако се прекали, прави кир. Хареса ми, успокоява и освежава кожата. Беше в една кутия Кибрит и въпреки, че ми хареса, не би си дала зора да го повтарям

Почистващ ексфолиант Skin Detox - много ме озори да го изхабя. Бързо си дадох сметка, че е прекалено силен и преизмиващ за моята кожа и оттам го ползвах доста рядко. Опаковката от 150 мл. ми се стори гигантска. Дразнят ме синтетичните микрогранули за ексфолиране. Не бих го потворила

Това е от мен!

# 647
Нощен крем Lumene с витамин C

Много ми хареса! Ползвам го в студените месеци. Има пухкава консистенция, топи се при нанасяне, има деликатен аромат. Сутринта кожата е мека и свежа. Определено бих го взела пак.

Ексфолиращ гел Avène

За чувствителна кожа е, но доста изсушава. Особено последните няколко пъти ми дойде в повече и го изхвърлям с един пръст останал продукт. Не е моето нещо.

Линимент Mustela

Страхотен продукт! Почиства бебешкото дупе супер лесно и ефективно, много съм доволна. Освен това е и доста икономичен. Вече подновен.

# 648
  • Някъде по Дунава

Маска Жая козе мляко, флуид за почистване Фитокод и серум Лореал - и трите продукта ми харесват, бих купила отново. Серумът дори за трети път ползвам. Единствено този път не ми допадна, че има малко на дъното, а не излиза.

# 649
  • на последния етаж
- много хубава, удобна и лесна за употреба очна линия, страхотен цвят, добра трайност. За съжаление изхвърлям, почти пълна, тъй като изсъхна през дългия период на негримиране.

# 650
От къде е купувана?

- много хубава, удобна и лесна за употреба очна линия, страхотен цвят, добра трайност. За съжаление изхвърлям, почти пълна, тъй като изсъхна през дългия период на негримиране.

# 651
  • на последния етаж
От Лили, но преди 2-3 години. Дано не е била някаква лимитирана серия.

# 652
Българско избелващо кремче Achroactive max

Появи ми се пигментно петно и търсех подходяща козметика. Майка ми се сети, че преди много години баба ми имала такъв проблем и много й помагал българския крем Ахромин. Случайно видях в Ремедиума и оригиналния ахромин и други подобни от “серията” на Ален Мак. Купих ги всичките, защото цената беше смешна.
Започнах да го ползвам, но не бях много сериозна със схемата на приложение. Междувременно намерих друг серум, който ми помогна и тези кремчета зарязах. Измазах на ръце и крака, за да не хвърлям. Има лек, приятен аромат. За избелване не мога да кажа.

# 653
  • София
Цитат
Междувременно намерих друг серум...
Сподели за серума.

# 654
Цитат
Сподели за серума.

Серума е алфа арбутина на the ordinary. Мажа сутрин и вечер на проблемните места и изсветлява. През лятото намалявам употребата - само вечер през вечер. Много е икономичен. От както го открих, не оставам без него.

# 655
  • София
Ахромина беше спрян не случайно преди години. Наличие на живак в състава. Толкова за полезността му. Всеки си преценява.

# 656
Има и сега ахромин, но не съм сигурна, че върши някаква работа, защото всички вредни съставки в него бяха премахнати.

# 657
  • Някъде по Дунава
Цитат
Сподели за серума.

Серума е алфа арбутина на the ordinary. Мажа сутрин и вечер на проблемните места и изсветлява. През лятото намалявам употребата - само вечер през вечер. Много е икономичен. От както го открих, не оставам без него.
И аз го имам. Мажа само вечер. Засега не съм забелязала намаляване на петната. И за да не е е спам молив за вежди на Ейвън. Не ми хареса и няма да подновя този, но ще пробвам подобен на друга марка.

# 658
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много страници назад трябваше да прелистя докато намеря последната си публикация.Много се извинявам с липсата на включване,но ви чета и не съм пропуснала нито една публикация.
Имам натрупани празни опаковки за цял китайски народ,но засега споделям тази снимка,че ми е под ръка.

1. WaterWipes - Винаги имам пакет от тези кърпички.Освен за децата,ги ползвам и за себе си да си почиствам ръцете примерно.
2. Veet 3 in 1 spray on cream - спрей за обезкосмяване,който ползвам за под мишниците.Практично нанасяне с пръскане на спрей,който се превръща в крем.
3. Nair Sensitive skin with coconut oil - Поредни опаковки,това пък е на дъщеря ми любимият крем.Не й дразни кожата,не прави пъпки и зачервявания,каквито се случват с Вийт. Това,което не ми харесва е,че крема е много гъст и въпреки наличието на помпичка,трудно излиза от контейнера.Мирише на типичните кремове за обезкосмяване,но една идея по-търпим.

# 659
  • София

Никога няма да повторя точно този рол-он. Взех го уж за проба, понеже винаги съм харесвала спрея в прозрачното шише. Беше кошмар. Чувствах се потна постоянно, а никога не съм имала подобен проблем. Имах усещане за запушени пори, болки в гърдите, излязоха ми гнойни пъпки под мишниците. Ползвах едва 2 седмици. Изхвърлих го и проблемите моментално изчезнаха.

Всичко уж започна перфектно със серума. Ползвах го около 2 месеца. Първия месец имаше озаряващ, стягащ и освежаващ ефект. В началото на втория месец изведнъж очите ми почнаха да се възпаляват и да сълзят. Реших, че е от други продукти. Пробвах, тествах. Накрая го нанесоха на други места по тялото. Навсякъде се възпалиха местата. Изхвърлих го със съжаление.

Любим и редовно ползван продукт у дома. Подновени са ампулите.

Масажно олио за лице и шия. Това ми е втора опаковка, но с различни масла. Определено нелоши са тези масла и смятам да продължа да пробвам различните видове.

Разкошен крем под формата на пяна. Не бях пробвала подобен продукт преди, нито знаех, че марката произвежда кремове. Дори аптекарката мислеше, че това са витамини. Цената е приемлива, много икономичен е и имаше страхотен ефект върху моята кожа. Тези дни ще търся дали го има още.

Общи условия

Активация на акаунт