Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 6

• 127 375
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Танчитка, много хубаво и полезно ревю и браво за рециклирането!

# 631
  • София
Танчитка аз също приключих серума с киви тази седмица с 300 зора и си помислих абсолютно същото нещо😂😂 определено е най-безполезният продукт, който някога съм ползвала
Скрит текст:
След като и аз не видях полза от опаковката му с пипета, пресипах съдържанието му в привършваща опаковка от  флорална вода на Алтея и доизпръсквам сега на цялото лице! Мисля, че това  е най-успешната му трансформация! Laughing

# 632
Танчитка, а в ДМ дават ли още талон за отстъпка за продуктите им като рециклираш опаковките?

За скриване на текст от телефон, въвежда се ръчно [spoiler.] [/spoiler.] без точките.

# 633
Благодаря, Katniss Simple Smile Изобщо не знаех за такъв талон и не съм проверявала Simple Smile

# 634
Дезодорант на Uriage

Скрит текст:
Хареса ми определено. Няма неприятна миризма, дъготраен ефект.

Капсулите с витамин C на Balea
Скрит текст:
Странно мазни при нанасяне, за ефект - не усетих никакъв. Не ми харесаха.

Допълвам с течния сапун на SauBar
Скрит текст:
Любим ни е вкъщи откакто го открихме. По принцип имам голям проблем с течните сапуни, но този е супер нежен и щадящ, не ми дразни кожата и не я изсушава, а се налага доста често да си мия ръцете. Подновявам го постоянно.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 14:30 от Елмайра

# 635

“Биологична” лавандулова вода от Ina Essentials
Случайна покупка, добавих в кошницата, за да достигна сума за безплатна доствка.
Изпръсках на “сандвичи” с хиалурон. Не ми хареса - има някаква странна миризма на прокиснало пакетче чай. Няма да купя отново със сигурност. Заподозрях, че ми направи пъпки, понеже е единственото ново нещо в рутината, но няма как да съм 100% сигурна.
Харесва ми стъкленото шишенце с пулверизаторче, мисля да го запазя за някакви домашни отвари за коса - репей, чемерика и др.

# 636
Ползвам я, наистина не е нищо особено. На мен не ми прави пъпки, но не виждам и ефект върху пъпката.

# 637
Тази флорална вода и аз я ползвам сега (до половината съм). Като я приключа ще се включа с ревю

# 638

Тази седмица приключих 6 продукта, такова нещо не ми се беше случвало досега, затова реших да се включа в темата 😁
1. Флорална вода от лавандула Essences Bulgaria - получена от Кибрит ноември 2020… пръсках основно в стаите/ гардероба за аромат, но бързо отминаваше. На лицето не видях никакъв ефект, затова ми отне толкова време да го изхабя.
2. Тонер за лице - от същата кутия ми се падна, ползвах го до половината, после имах няколко месеца пауза защото ми се струваше безпошезен и сега реших да се озоря и да го завърша. Може би до известна степен виждам лека хидратация след почистване на лицето с пяна/гел преди това и подпомага самото нанасяне на крем, но честно казано сама няма да тръгна да си купувам (особено за 60-70лв пазарна цена тук ако не се лъжа😅)
3. Околоочен серум с киви на Dr. botanicals - отново от кутия на Кибрит. По-горе в темата го коментирах.. безсмислен продукт със страшно надута цена, всеки път като си го нанасях се надявах да свърши по-бързо. Не върши абсолютно нищо, по-добре използвайте вода😀
4. Хидратиращ и стилизиращ гел на moroccan oil - взех си един комплект с мини продукти от интернет и това е първият ми “сблъсък” с така прочутата марка. Доста ми харесаха и трите продукта (този, балсам за лесно разресване и най-известното им олио). По принцип не стилизирам косата ми по никакъв начин, но забелязах, че има по-малко стърчащи косички след изсушаване, косата ми беше мека и миришеше много приятно след това. Имайте предвид, че е хубаво да се изсуши косата със сешоар - мен няколко пъти ме домърза и косата ми стана на клечки, понеже е права и съм с нормален (към фин) косъм.
5. Маска за лице на авант - (на този етап не е изненада че е..) от кибрит😀. Цялостно марката не ми хареса и цените са страшно завишени за качеството, което предлагат. От специалната им кутия този крем ми хареса най-много. Доста по-гъст е като консистенция и на сутринта винаги кожата ми попива всичко и беше доста мека на допир. Препоръчвам, ако сте фенове на марката. Сега пишейки, се сетих, че и околоочния крем свърших (Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask), но забравих да го сложа в колажа. Нищо особено е, не усетих да стяга кожата в тази област или пък да хидратира супер много (въпреки хиалуроновата киселина).
6. Хидратиращ крем+слънцезащита на Fenty beauty Hydra Vizor - бях много въодушевена за този продукт, тъй като харесвам Риана, харесват ми (на външен вид/състав) продуктите, които предлага. Спечели ме с това, че пълнителят се подменя и така излиза малко по-евтино, НО останах разочарована колко продукт остана на дъното, който не успя да хване помпата. Трябваше да го държа на обратно и да взема с пръст каквото мога от вътрешната част, ама не се получи особено.. Също така след няколко часа (особено в топли дни) бързо прави кир ефект. Явно не е толкова подходящ за моята кожа, а е странно, защото се нанася страшно бързо, без бели и лепкави следи. След няколко минути има лек бляскъв ефект. В крайна сметка не бих го подменила, време е да дам шанс на корейската слънцезащита😀

В заключение най-вероятно няма да подновя нито един продукт, освен на moroccan oil. Вече съм си направила заключението за себе си, че повечето неща в абонаментните кутии са с рекламна цел и много малко от тях са истински попадения.

# 639
На мен тоника на Vegan страшно ми хареса. Много ми беше комфортно на кожата с него. Бих си го подновила, ама те кибрит редовни ни снабдяват с тоници

# 640
Този тоник е наличен в една от специалните кутии на Good box. От месечна кутия го имам, от миналата или по-миналата година. Чак сега го отворих, не е лош, но не си оправдава редовната цена.

# 641
Малко празни опаковки от мен.
За лице:

1. Мострата на Glow revival night fluid Pure Skin Biotrade ми стигна за 3-4 пъти може би. Лека текстура. Бързо попива. По-скоро ми хареса. Не знам дали бих купила обаче.
2. Мострата на Bioten Hyaluronic Gold, много малко количество и нищо не разбрах. Плътничък и мазничък ми се стори но попи добре. Едва ли ще си взема цяла опаковка.
3. Мицеларна вода на Лореал си я харесвам. Тази е за нормална и комбинирана кожа каквато е моята. Не ме дразни. Не люти на очите. Не ми изсушава кожата. Бюджетна е. 400 мл. заредила съм нова за около 8 лв на промоция. Не нося грим, но сестра ми като ми беше на гости сваля нейния и каза че е супер. Лошото е че от скоро пробвам двойното почистване та да видим таз вода новата кога ще влезе в употреба. Бих я препоръчала обаче.
4 и 5. Две лист маски които с нищо не запомних но пък ми е страшно удоволствие да ползвам този тип маски Simple Smile.
От втората снимка:
1. Emma Hardie Midas Touch Revitalising Cream. Просто се влюбих в този крем от тези 15 мл. В момента съм на втори 15 и заредих пълна опаковка (беше на промоция). Ползвам го за нощен, тъй като доста и продължително лъщи и бавно попива, но на сутринта кожата ми е гладка, мека и нежна. Обожавам усещането и бих искала да го открия в по бюджетен крем Simple Smile.
2. Хидратираща маска на Clarins, хареса ми но не е любов, и не видях от двата пъти в които я ползвах някакъв уау ефект, тъй че по-скоро не бих купила.
3. Тампончета за почистване на лице. Ползвах с мицеларна вода и тоник и не ми харесаха. Сякаш се разпадаха. Ще се опитам да запомня да не купувам отново Simple Smile.
За коса:

Извинявам се за раздърпана вид но не можех да не споделя това откритие. Любов от раз. TEKNIA ARGAN OIL шампоан и маска на Лакме. Получих мострите при закупуване на третия продукт от серията олио за подхранване и макар че нямах нужда от още един шампоан, още повече маска веднага си ги пожелах. Правят тънката ми и цъфтяща коса доста по добре изглеждаща и предават супер лъскавина и лесно разрешаване. Не утежняват косата и може би след тях ми се омазнява една идея по бавно. Много ми харесват Simple Smile
За тяло:

1. Рол-он на The body shop оптималния вариант на такъв тип продукт който съм открила като подходящ за мен и да ми върши работа. Белия муск страшно ми харесва като аромат и предимно него взимам. Това е поредния празен. В търсене съм и на други варианти които да ме устройват като цена-качество.
2,3,4. Бяха в комплект. Травъл опаковки - душ гел, скраб за тяло и крем за ръце. Честно казано само душ гела ми допадна без да е нещо особено но се пени добре и си върши задачата. Скраба е отврат - твърди дерящи частици, шкурка да взема ще е по-нежно, опаковката съответно не е празна, един път пробвах и няма да повторя. Крема може би трябваше да си го оставя за лятото че зимата ръцете са ми по сухи и едвам се справяше но ок беше горе-долу. Аромат на горски плодове, не ми е най-любим. Нито едно от трите не бих повторила.

# 642
  • на последния етаж
- този дневен крем хидратираше и подхранваше много добре сухата ми кожа, дори и в по-студените месеци. Но ми правеше кир ефект, дори ако не нанасях серум под него. Много неприятно и дразнещо усещане. Няма да повторя.

# 643
DM-ска маска с кал от мъртво море

Случайно я купих, исках по-скоро маска с глина. Имаше едни много приятни български в кутия за многократна употреба, не единични, но напоследък не ги намирам.
Не обърнах внимание, че има добавени твърди пилинг частици от кайсиеви ядки, та си издрах лицето, опитвайки се да я измия. Ползвам химически пилинги и това определено не ми допадна, но грешката си е моя. Няма да купя пак.

# 644
Аз тази маска много я харесвам. Но не правя химически пилинг

Общи условия

Активация на акаунт