Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 6

• 127 375
  • 723
  •   1
Отговори
# 615

Diego dalla Palma – detox make-up cleansing butter – 125мл. Много гъсто масло /като втвърдено кокосово масло/ с леко зърнеста консистенция, което при разнасяне с нежни масажни движения върху лицето бързо се разтапя и разтваря грим – спирала на 99 %, слънцезащита и всичко останало. Необходимо е съвсем малко количество, при повече малко трудно го измивам, използвах го в продължение на 5 месеца. Има нежен аромат, не люти на очите и въобще хареса ми.
Крем за ръце на THE RITUAL OF SAKURA – с череши/вишни и мляко от ориз. Нежен аромат, лек крем, попива мигновено. Предназначен за сухата кожа на ръцете и се справя чудесно с хидратацията им, като ги обвива в нежен маслен филм, който в никой случай не оставя мазни петна по документи или дрехите например. Беше ми офисния крем и не успях да го оползотворя бързо понеже студените месеци нося крем в чантата си, имам във всяка стая у дома и за него не остана ред.
И явно кремове за ръце с вишна/череша са ме спечелили приключих и с едни друг подобен крем на испанската марка MANOS MAOS – JAPAN FLOWER – бе на детето, но тя не го ползва, а и не страда от сухи ръце. Та да не отиде зян си го измазах с кеф. Но го има само в Испания. Силно ароматен, лек крем, стапя се на мига и се получават най-нежните ръце на света.
От едно посещение на комплекса Роза Дамасцена си купих крем за ръце на марката. Малко по течен, трудно попива, с аромат на рози естествено, добре хидратира, но не с такава сила като предходните два. По скоро е за ръце с нормално кожа.
И аз се нареждам в редицата на недоволните от FLORAL BODY SCRUB SAFF COSMETICS. Нищо особено не правят тези топченца, не успяват да ексфолират кожата на тялото. Пробвах и на лицето, но и там те останах видимо доволна. Сега се замисля, че скраба беше от коледната 2021 кутия КИБРИТ, т.е. вижда се с какво желание съм го изхабила само. Иначе грижата им за лице ми харесва.
WE ARE KIND NATURED THE BRAND WITH A BIG HEART –дълбоко хидратираща маска за коса с макадамия и бадемово мляко. Лесно разресване, мека коса.

Малко червила – Мейбълин №175 – Мис нежност – при мен не трайно, но те повечето са такива върху устните ми. Със сигурност му е изтекъл срока на годност, тъй като мирише лошо.
AVON LUXE NUDE – не ми харесва как ми стои, защото това не е моя нюд! Пак изчезва бързо, но стои една идея по маслено. Търся си друг нюд и няма да е от тази марка.
Глос/гланц на Тарте – с нежен, леко светло убит розов цвят и блясък. Няма аромат.

POLAAR ETERNAL SNOW CREAM Дневен крем против стареене с пухкава и маслена консистенция, с нежен и сладникав аромат. Разнася се и попива мигновено, а кожата ми бе хидратирана за доста часове през студените дни. Въпреки малката опаковка успя да ме спечели.
С адвент календарите от последната Коледа успях да се докосна до някой от най-търсените и скъпи серуми, хвалени от английските поданици из техните козметични сайтове и не само от там. ММ каза, че в тях вижда един самолетен билет до някоя мечтана дестинация.
DERMALOGICA SMART RESPONSE SERUM  - 135$ са за 30 мл – за всякакъв вид кожа, бори признаците на стареене преди да са се появили. С моите 5мл си направих следните изводи. Първата вечер се намазах веднага след двойно измиване, като нарочно не сложих хидратираща стъпка като тонер примерно, за да видя каква е силата му на овлажняване. Ами не, попи на секундата, влагата бързо изчезна, кожата стана една твърда или като претрита на усещане, На следващата вечер, вече над тонер е много по добре. Нещо не ме спечели този серум, макар да съм чела добри думи за марката.
111SKIN – V THEOREM REPAIR SERUM NAC Y 10мл. 30мл е от 190 паунда до към 350 долара в различните сайтове. Много лека, някак си водна консистенция, но малко количество е достатъчно за да се усети кожата че е подхранена и мека. Едва доловим нежен аромат, усеща се леко охлаждане. Не видях да свие порите, но може би една идея лицето ми е по озарено.
LANCOME Advanced Youth ACTIVATING Concentrate и  Genifique yeux EYE CREAM – воден серум, който много добре спомагаше за допълнителната хидратация на кожата. Но по съм очарована от очния крем – пухкав, маслен лек крем, попива на мига, изпъва и много добре подхранва зоната. Такива мини продукта си вземам от Feelunique с точно такава цел да изпробвам различни скъпи или по висок клас продути.
Нощен крем за лице на BALEA Q10 – мини опаковка от адвент календара им, чийто продукти продължавам да тествам. Крема го ползвах за шия, защото няма как да слагам този бюджетен крем на лицето като преди него съм сложила и серума на 111SKIN например. Крема е без аромат, нормална консистенция. Колкото бързо попива толкова и бързо изчезва усещането за хидратирана кожа. Q10 го препоръчват за зряла кожа, но може би нормална, за моята суха не е подходящ.

Крема за крака на БАЛЕА С УРЕЯ И АЛАНТОИН ми е любимец в категорията. И преди съм писала, естествено подновен.
Слънцезащитата на CLINIQUE SPF 30 ANTI WRINKLE FACE CREAM – не бих подновила в бъдеще, макар да се държеше добре. Гъст с лек приятен аромат, сравнително лесно се разнася, но малко повече време му трябва за втриване и пак оставят на места лек филм от бели следи. На моята суха кожа в началото добре се справя с хидратацията й, но след няколко часа вече влагата в нея се е изпарила. Не прави кир ефект с козметиката под нея.
CLÉ DE PEAU BEAUTÉ VITALITY-ENHANCING EYE MASK SUPREME още една част от билета – продава се в комплек от 6 маски на цена от $158 или 280лева. Е аз имах една от календар естествено. Тази възстновяваща маска околоочния контур и като такава платното обхващаше зоната от челото до носа. Много плътно влакно, насочено към освежаване и енергезиране деликатната зона. То прочетох, че за да се видят максимални резултати трябва да се направят 6-те маски, ама айде няма нужда.

Avene Компактна крем-пудра за нетолерантна кожа, SPF 50 –в цвят Беж. Много икономичен продукт, отлично покрива, запълва бръчиците и при добра подложка от богата хидратация задържа за повече време влагата в кожата, ако няма то бързо ми се засушава лицето. Но много цапа дрехите като без да се изтрива от лицето. Идеална ми е за градски условия.
Минералната слънцезащита на AVENE SPF50 – не знам коя подред ми е. Идеална за суха кожа. Но сега реших за малко да я сменя с друга, че ми поомръзна нещо. Със сигурност ще се поднови обаче.

Мъгла за тяло THE RITUAL OF HOLI Happifying Body Mist – свежа, цветна миризма на бяла лилия и праскова. Аромата върху кожата се задържа за около 2 часа.
Jurlique Nourishing Cleansing Oil – подхранващо почистващо олио за лице. Подхранващо почистващо масло на растителна основа. Леката маслена текстура се трансформира в богато мляко при контакт с вода. Премахва грим, включително водоустойчива спирала, излишно масло, замърсявания и замърсявания. Съдържа богат на антиоксиданти екстракт от черен бъз. Намалява появата на зачервяване и подобрява неравномерния тен на кожата. Обогатен с изключителни масла на растителна основа за подхранване и хидратиране на кожата. Оставя кожата мека, гладка, сияйна и младежки вид и е идеален за всички типове кожа. Подкрепям всичко това, но ми изключително неприятна тази силно и остра миризма на билки. И други продукти съм ползвала с неприятна миризма като например почистващият крем на Nuskin, но с времето му свикнах на силният му химичен аромат, но при това олио не се получи.
Крем на който отдавна съм хвърлила око е KIEHL`S Ultra Facial Cream. Знаех си, че ще ми хареса, подсъзнателно го усещах. Пухкав, маслен, разтапящ се и супер овлажняващ и запазващ влагата в кожата през целия ден. Мострата я ползвах сутрин и вечер за около 4 дни и сутрин се събуждах с мека, гладка и озарена кожа. Ще го купя на всяка цена!
Ahc essential real eye cream for face – макар за втори път да го ползвам /падна ми се от една бюти кутия и адвент календар, сега от feelunique ми го пращат за 2 ри път/ това е от онези кремове за които не мога да си създам някакво впечатление. А в същото време навсякъде е с много високи оценки. Бори се с много неща по линията бъчки, оросяване, подхранване в областта на очите. Списъка на съставките му е от тук до края на света и все са супер ингридиенти и следователно му трябва повече време като употреба, за протокола лек крем, бързопопиващ, хидратира отлчино…. Всъщност когато лицето ми е в спокойно състояние бръчките не се забелязват, очния контур е изпънат, гладък. Дали бори тъмни петна не мога да кажа, защото нямам.
Открай време имах мерак да ползвам нещо и на марката MURAD и първия ми продукт бе INTENSE RECOVERY CREAM . Ултра богат маслен крем, с твърда консистенция и зелен цвят, с аромат като на билкови бонбони. При намазване бавно попива, като избягвах да не трансферира на калъфката нощно време. Но на сутринта кожата ми беше суха!! Дава, че заличава финни бръчки и драстично намалява дълбоки такива. При мен се забелязва леко този ефект, най вече в областта на устата и очите.
Herbal essences bio renew възстановяващ крем за коса с арганово олио- лек маслен крем, който… държа да вметна, че след като постригах драстично косата ми до раменете и се махна един горен слой дехидратирана или увредена коса от различно третиране, косата ми вече не е супер суха, по скоро към нормална. И ако до преди това този крем неуспяваше да се справи със сухотата, то сега си паснаха идеално. Резултата е лесно разресване и една хидратирана коса. А аромата! Където има арган ти се приява карамел.

Winter spulung balea – зимен балсам с пантенол за коса – не ми хареса, то и за моята гъста коса мострата е недостатъчна, понеже слагам голямо количество продукт.
Крема за крака също не ми допадна, трудно попива при разнасяне и ефекта на омекотяване не е като другия техен любимец.
Ароматния душ гел – при тях няма несполучлив продукт. Този път аромата бе като на млечен плодов крем или като на малеби.

Двете маски на a`pieu с ананас за копринена и гладка кожа и с диня за хидратирана и сияна кожа. Отлично напоени платна, а резултата е  подхранена и хидратира кожа.
Изключително доволна съм и от маските на Митомо: възстановяваща с екстракт от соеви зърна и регенерираща с q10 и литоспермум. Кожата е напомпана, подхранена, сияе.
Перли за вана с аромат на орхидея и ванилия на Балея. Вана нямам, но пакетчето стоеше на рафта при продуктите за крака и си правих вани преди педикюр. Силно ароматни, отлично омекотяващи и освежаващи краката

# 616
  • София
Много добър балсам за устни. Вече е подновен.

+ Оказа се добра комбинация против косопад.

# 617

Каквото можах снимах преди да хвърля, нямам никакво търпение да събирам опаковки, а обожавам темата. Та да се отчета:
Пяна за бръснене на балеа с горски плодове-обожавам тези евтини пяни и винаги си ги купувам. Вършат си работата.

Сапун на балеа с берита и ванилия: страхотен аромат, струва само 55 цента и е голямо количество. Не изсушава много ръцете, поне не повече от по- скъпи сапуни и ароматът се задържа дълго.

Колгейт избелваща паста: не видях голям ефект. По-добре малко по-скъп продукт, който си върши работата.

Multi peptide density hair serum на Ординари: доволна съм, но няма да повторя веднага, защото много ми омазняваше косата. Иначе е без аромат и определено повлия растежа на косата ми позитивно.

One two free overnight glow cream-беше 20 мл в подаръчен комплект. Много ми хареса. Не съм по изчистената био козметика, но този крем прави гладка и отпочинала кожа, консистенцията е прекрасна, гъста, разнася се добре и се разтапя по ложата, както и мирише на лавандула,което успокоява вечер. Кремът е розов цвят и това също ми харесва, приятно ми е да го ползвам. Кожата ми изглежда много добре и наистина с глоу като го ползвам, но май не е ок за мазна кожа. Моята е нормална към суха. Вече поръчах 50 мл опаковка.

One two free измивен гел-също много доволна, но няма да си го купя заради миризмата му. Ароматът е тревисто-билкарски, но неприятен. Иначе не изсушава и кожата ми беше много добре с него.

Душ гел на нивея с божур и ванилия-последните месеци ползвам много тези душ гелове на нивея, но точно този аромат не беше моят. Мирише едно никакво, нито на цветя, нито на ванилия и не се задържа. Не беше свеж и ми изсушаваше кожата честно казано.

Балсам на гарниер с овес и оризово мляко-един от най-яките аромати за козметика на пазара за мен лично. Купувам си серията заради аромата и я ползвам на края на рутината ми (балсама). Но ако трябва да съм честна, има и доста омекотяващо действие, ползвала съм ш и б самостоятелно и хич не са лоши поне за здрава коса.

Шампоан от серията-кремест, гъст, безсиликонов, ухаещ страхотно. Измива преуош с масла добре и всъщност го ползвам предимно тогава. Много любим шампоан ми е и не е скъп.

Шампоан grow gorgeous intense-ужасен аромат на мъжки одеколон, но с добър ефект върху растежа и затова постоянно го купувам.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 20:40 от snowwhite12

# 618
Свърших това кремче за ръце:

Испанската марка Maube - имам го от една кутия на Кибрит. Не беше лошо, дават го със слънцезащитен фактор 20, мирише супер свежо (сладко-цитросово) и попива бързо. За съжаление не е достатъчно хидратиращо а моите доста сухи ръце.

# 619
  • София
Обожавам този крем за ръце!!!
Пристрастена съм към аромата!
Издирвам бройки от него!

# 620
Супер! Миризмата наистина е много яка - мисля, че като дете имах едно парфюмче на Малиция Бон-Бон с този аромат 😃😃😃
Потърсете си го в групите и темите за размени, аз какво ли не съм намирала там Simple Smile

Обожавам този крем за ръце!!!
Пристрастена съм към аромата!
Издирвам бройки от него!

# 621
  • София
Аз снимам всеки продукт отделно преди изхвърлянето му. Не си представям да събирам всички, за да ги снимам наведнъж.

Още малко любими декоративни продукти за устни на Тренд Ит Ъп:

Зелените сенки бяха прекрасен цвят и много трайни, но не успях да ги използвам докрай, защото слагам рядко сенки. Много искам отново да си купя такива, но надали ще го направя, защото пак ще останат неизползвани до срока за изхвърляне.
Моливите и червилата са номер 020, но са с различен ефект. Много ги харесвам, а водоустойчивото засега ми е любимото и го поднових.

2 парфюма:

Антонио Бандерас взех преди време, защото много ми напомня на някой друг известен парфюм, но така и не се сетих на кой. Не е особено траен, но е приятен. Не бих го подновила.
Ариана Гранде - лилавият (забравих му името) ми е много любим за студено време. Сладък, закачлив, младежки. Поднових го, разбира се.

Продукти за коса:

Алпецина и чесновия шампоан ползвахме със съпруга ми като част от терапия, която прилагаме от известно време. Ние ползваме много продукти от този тип и не знам доколко са повлияли на растежа, но цялостната терапия дава резултат.
Кокосовата серия ми харесва много, но е по-подходяща за топлите месеци.
Засега няма да подновявам, защото от няколко месеца преминах към по-висок клас козметика.
Сухият шампоан го ползвам често. Доволна съм от ефекта, но ползвам само при нужда и гледам да не е често. Пак ще купя по-натам, защото сега взех да пробвам друга марка, от която съм по-доволна.

За тяло:

И двата продукта са добре познати и са добри за ниската си цена. Хубав аромат и консистенция. Ще подновявам във времето, особено портокаловата Жая за следващата зима.

За лице:

Измивният гел на Билка е страхотен бюджетен продукт, а според етикета е и без вредни съставки. Ползвам го редовно, но за първи тази зима усетих, че ми опъва кожата и не смятам да подновявам до лятото. В момента ползвам продукти с аминокиселини за измиване. През лятото сигурно ще пробвам отново как ми влияе.
Тестерчето ми беше дадено при покупка на други продукти в аптеката. Дадоха ми 5 тестера и ги ползвах около седмица. Търсех слънцезащитен продукт и ми се стори, че ми влияеше добре, докато тествах. Смятам да си купя пълна опаковка съвсем скоро.
Малката тубичка Кериум ползвам през зимата за изсушени, чувствителни и белещи се места. Съпругът ми също ползва кремчето, а той има и атопичен дерматит. И при двамата ефектът е силно положителен. За един сезон отиват 2-3 опаковки, което е икономично за двама възрастни. Следващата зима ще купуваме отново.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:21 от Fever Ray

# 622
  • София
Цитат
Тестерчето ми беше дадено при покупка на други продукти в аптеката. Дадоха ми 5 тестера и ги ползвах около седмица. Търсех слънцезащитен продукт и ми се стори, че ми влияеше добре, докато тествах. Смятам да си купя пълна опаковка съвсем скоро.

Това за Eucerin, нали? Аз ползвам EUCERIN Hyaluron-Filler Vitamin C Booster на марката и съм много доволна, но пък от EUCERIN HYALURON FILLER хидратиращ гел изобщо не останах доволна. Сега се чудя за този крем 3 x hyal?

# 623
  • София
Да, за него, но на мен всички продукти на марката ми действат добре. Конкретно този попиваше много добре и сякаш имаше озаряващ ефект

# 624
  • София / Баня

Всички продукти са от коледния календар на Дъглъс - къде мостри, къде травъл сайз.
Starskin hollywood hand model nourishing hand mask Уникално добра маска за ръце - ръкавичко пълни със серум. Доста напоени, ползвах ги две поредни вечери и ръцете ми бяха много омекотени. Съжалявам, че ги няма в нашия Дъглас, бих купувала от време на време, въпреки високата им цена.
One.two.free! Favourite Foaming Cleanser почистваща пяна 10 ml Много ми хареса мострата, ползвах няколко пъти. Продукта е като гел, който при нанасяне на лицето се разпенва. Почиства много добре. Аромата му ми харесва, икономичен е. Със сигурност ще купя голяма опаковка, когато приключа гела, който ползвам.
Annayake Wakame Anti-Ageing Multi-Protection Intensive Cream 15 ml Интензивно подхранващ крем против стареене и   за стягане на кожата. Не лош крем, но и с нищо неотличаващ се. Ползвах около 10-12 дни, може и да са малко за окончателно мнение, но не мисля че си заслужава високата цена.
Dr Susanne von Schmiedeberg l-carnosine anti age cream 5 ml Мострата ми стигна за няколко нанасяния, но не е моя. Първия път ми направи кир и реших, че е от серума отдолу. Втори път нанесох без серум само след флорална вода, но пак направи кир. Третия опит беше на абсолютно чисто лице - същото и се отказах.
Dr Barbara Sturm face cream rich 20 mlТова ми е топ- кожата ми не се е чувствала по- добре. Крема беше оста икономичен - ползвах около 20 дни. Кремообразна текстура, лесно разнасяне и попиване, не оставя филм, добра основа за грим, няма кир ефект, Страхотна хидратация, усещах си кожата мека, нежна, изпъната. Много ми се иска да го пробвам за по дълго време, но не съм сигурна че мога "да преглътна" цената му.
Keys soulcare skin transformation cream 7 mlМного приятна, нежна текстура, добре се разнася и не оставя филм на лицето, добра хидратация, добра основа за грим, няма кир ефект. Мострата беше малка, за да изградя окончателно мнение, но пък цената му не е висока и по - нататък бих го пробвала за по - дълго време.
Florence by mills swimming under the eyes gel pads Освежаващи и леко охлаждащи пачове. Нищо особено.

Milanesi anti spot drops Серум против несъвършенства от някоя от кутиите. Ползвах на цялото лицер не само локално. Може би и затова го приключих бързо. Съществена разлика не видях.
Дезодорант Cien - находка от Лидл. Ползвах Дав преди, този го купих инцидентно, но вече е подновен. И скоро май няма да се върна към ДАВ.
Флорална вода Лавандула - като всяка останала, върши си добре работата.
The ordinary matrixyl 10 + HA и The ordinary argireline solution 10% Четох добри отзиви и за двете. Ползвам Аргирелина около очите и на челото, а Матриксила на останалата част на лицето и шията. Разбират се добре със кремовете ми. Съществен ефект не съм видяла, но ще продължа с по още една опаковка и от двете.

# 625
  • на последния етаж
- приятен околоочен крем (с лек, ненатрапчив арамат), който хидратираше добре околоочната зона. Бих купила отново, след като поизхабя наличностите.

# 626
Скрит текст:
B_Lab Matcha Hydrating Facial Toner - прекрасен базов, хидрариращ тоник. Съдържа вода от зелен чай, алантоин, пантенол и хк. Консистенция на вода, позволява наслояване. Неароматизиран. Падна ми се в бюти кутия, но е наистина много добро попадение, и бих го купила отново и самостоятелно.

Beauty of Joseon Dynasty Cream - анти-ейдж крем, който заделих за майка ми (50+). Приятна консистенция, нито рядка, нито гъста. Много икономичен, попива бързо, омекотява и подхранва осезаемо кожата. Не е ароматизиран. Много добър състав, пълен най-вече с антиоксиданти, пептиди и ХК. Това й е втора опаковка и каза, че с удоволствие би изхабила и трета.

Парфюм на L'Erbolario с аромат на листа от чай - беше любов от първо помирисване в магазина. Много свеж и ободряващ. Средна трайност (~4 ч.) и средно излъчване. Предизвиква въпроси и обира комплименти. Подходящ най-вече за топло време, нищо, че аз го фъсках целогодишно. Пак бих го купила. По нищо не отстъпва на някои "по-маркови" парфюми, които съм имала.

Geek & Gorgeous A-Game 0.1% Retinal Serum - купувам го за майка ми, това й е втора опаковка. Представлява малко по-гъст серум, нанася се лесно и попива бързо. Не предизвиква никакви раздразнения, но и жената е с изключително НЕреактивна кожа. При продължителна употреба изсушава обаче, така че трябва добра хидратация. Идеално копие на ретиналите на Medik8 за в пъти по-малко пари. Препоръчвам горещо.

The Ordinary Buffet + Copper Peptides - добър, концентриран състав, но за разлика от обикновения "Buffet", изсушава адски много и мирише силно на оцет. Висока цена за това, което ми предостави. Определено не се оказа добро попадение и няма да го повторя.

Burberry Weekend EDP - прекрасен парфюм, подходящ за есен-зима-пролет. Траен, влачещ шелф, правещ впечатление. В същото време не е натрапчив и е подходящ за ежедневно носене. Влиза ми в графа "успешни покупки" и пак ще си го подновя по-нататък.

Victoria Beauty Snail Extract Face Serum - страхотен серум за нищожни пари. Изчистен състав, без аромат, попиващ бързо и съчетаващ се добре с други продукти. Дрогерийно попадение откъдето и да го погледнеш. Препоръчвам горещо.

Лосион за тяло на Balea - хареса ми. Разнася се лесно, попива бързо и не оставя мазен слой. Мирише доста силно на нещо бонбонесто, но не толкова силно, че да не мога да го търпя.
Приличен състав, като за дрогериен продукт. Бих повторила лосионите от тази серия, по възможност с друг аромат.

# 627

Салицилова киселина The Ordinary - страхотна, чудесна, любима за проблемната ми кожа. Само с нея държа черните точки в т зоната под контрол. Ще бъде подновена със следващата поръчка.

# 628
Ето няколко емптита от мен. Всяко е снимано по отделно, но мобилната ми версия не ми дава опция за скрит текст, така че ме извинете.

Започвам с най-безполезния за мен продукт евър - Dr Botanicals KW cooling eye serum - ни хидратация, ни охлаждане, седи върху кожата като чиста водица. Намазах по тялото да се приключва. Имам до от една кутия Кибрит

7секундна маска за коса Gliss - доволна съм. Омекотява, заглажда, разплита. Ефектът е траен. Бих я подновила, но сега тествам други експресни маски от този тип. Разнася се и се отмива лесно, само характерната миризма ми идва силна.

SunDance 50 фактор балсам за устни - с облекчение го приключих. Неприятно мазнеене и сякаш ми изсушаваше устните.

Alteya флорална вода роза - обичаен продукт, доста харесвам флоралните води на Алтея. Хидратира, тонизира и стяга кожата ми. Държи се перфектно върху грим и аромата ми допада. Ще я подновя

Avéne хидратиращо гел-мляко - отлично хидратира, опаковката е удобна и аромата е неутрален. Голямият проблем е в консистенцията: супер течен. Постоянно капеше и се разливаше от ръцете. Само за това не бих го взела пак.

Поредна опаковка от този шампоан на Balea - супер любим за чувствителен скалп. Мисля, че вече 2 години не съм го сменяла. Бюджетната цена е само бонус. Презареждам направо по 2 опаковки от ДМ Simple Smile

Балсам за коса с арган на Etnabio - леко и течно балсамче за моята твърда и суха коса. Не даде почти никакъв ефект и не бих подновила

Кератолинов крем за крака на Biotrade - хидратира дори и сериозно суха кожа. Оставя мазен филм и не се разбира с летните обувки.   Има траен ефект за кожата, но не бих взела пак, защото имам по-бюджетен любимец със същия ефект (крема с урея за крака на ДМ)

Маска за коса с хиаурон и колаген на EclatSkinLondon - звезда от една кутия Кибрит с висока редовна цена (80-100 лв.). Приятна маска: добре омекотява и заглажда косата, мирише ненатрапчиво на ванилия. Консистенцията е доста течна, но си върши работата. Не бих дала редовната цена, но наскоро пак я пуснаха в Кибрит, така че пак ще я ползвам.

Крем за ръце Cien - много приятен крем: хидратира трайно и по-суха кожа, попива бързо, има слаб ненатрапчив аромат. Като за цената си е супер кремче. Бих взела пак в някакъв момент

Завършвам с една торба празни опаковки (основно на почистващи препарати), която днес ще нося за рециклиране в ДМ Simple Smile

# 629
Танчитка аз също приключих серума с киви тази седмица с 300 зора и си помислих абсолютно същото нещо😂😂 определено е най-безполезният продукт, който някога съм ползвала

Общи условия

Активация на акаунт