Бързи здравословни въпроси и отговори – 28

• 30 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Доро, може ли снимка на шампоана?

# 451
it is only one google click away 😀
отнема клик в гугъл.
заповядай
https://www.bionaturelife.com/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0% … D0%BE%D0%B0%D0%BD

# 452
Така е, Доро, но исках да видя точно този, от който ти си доволна. Щото най- вероятно подобни шампоани- бол. Както и тези с чесън. Благодаря.

# 453
Вече ми писна от болести, оплаквания и симптоми. Flushed
Преди малко се изпишках в прозрачно контейнерче (по друг повод) и съвсем случайно забелязах, че в урината ми се носят много на брой малки бели частички, подобни на снежинки, нещо такова.
За пръв път се натъквам на такива частици, но от друга страна - досега не съм се вглеждала в урината си, та нямам представа дали и друг път не е имало...
Още по-странното е, че този понеделник си правих химичен анализ + урокултура в "Бодимед" и всичко беше перфектно, абсолютни никакви отклонения не се доказаха.
Какви може да са тези "снежинки"? Ново 20...

# 454
Да не си в средата на месеца и да си в овулация? Понякога когато има засилена слуз и се получава така. Щом нямаш оплаквания и скоро си се изследвала, не мисля, че е нещо притеснително.

# 455
В средата на МЦ съм, да, но поне според тестовете (лентичките), в момента не е налице овулация. Слуз също наблюдавам, но не бих казала, че е много като количество.
Май при овулация следите в урината са под формата на нишки, а не на мини-частици, както е при мен.
В Интернет попадам на противоречива информация - на едни места хората се чудят какво е това и пишат, че и техните изследвания са се оказали "чисти", на други - че това били левкоцити и сигурен знак за инфекция.
Иначе, оплаквания имам, но да не разводнявам темата, че е дълго за обяснение. Другата седмица съм на уролог даже, освен ако, поради пандемията, часът ми не се окаже отменен.

# 456
  • Близко съм
Днес си погледнах ходилото и видях нещо като обрив, дори не знам откога е имам само на единия крак. Не съм работила с препарати. 

И другия  ми въпрос е имах хемороид , два месеца мажа с проктогливенол, днес бях на козметик и тя ми каза че за нея не е хемороид. Възможно ли е при минаването му да стои като израстък или някаква бяла точка не знам как да го обясня. Външен е.

# 457
Кракът може да е нахапан, щом нямаш обрив на другия крак.

# 458
Здравейте, колко време трябва да се пие фемостон за да дойде цикъла. Пия го за първи път, но много ме притесняват страничните ефекти.

# 459
Здравейте,
Нормално ли е цервикалната слуз да тече обилно 5 дена, съчетано с леко до средно ПМС? 🤔

# 460
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз имам подобен обрив по дланите, незнам от какво. Не е хапано. Мен ме боли при натиск на някои места - като пиша или режа с нож.

Сега да споделя какво става с баща ми: вчера го оперираха в Хирургиите. Майка още не е говорила с лекарката. Той е контактен, даже днес  е ставал, та са го овикали, но нулев шанс, той като си науми нещо и трудно някой може да го разубеди...😞
Та, още го боляла главата и имал ужасни шумове, уж щяха да изчезнат след операцията... но явно не са.

Сега, имам друго питане: понеже той е доста инат и не вярвам вкъщи да лежи и да почива, по-скоро точно обратното, та си мисля, че един санаториум ще му се отрази добре. Възможно ли е след подобна операция (байпас на сънна артерия) и къде?
Ясно ми е, че сега с Корона е всичко различно и трудно, но просто като информация какви възможности има.

# 461
  • Пловдив
Ася, не мисля, че толкова рано след операция е ок...

# 462
Днес се е разкачил от всички кабели и системата и е тръгнал да върви. 😱

Приемам съвети какво да предложим, за да не почне да работи веднага като го изпишат.... имат вила и там все тежка работа си намира: копаене, поправки и подобни.
Просто освен санаториум друго не ми хрумна....

# 463
Питай ЛЛ.
Има санаториуми за сърдечно съдовата система.

# 464
Аз чета, че в момента болните от Ковид нарастват и се чудя дали въобще подобни неща се предлагат?
Прави ли се по принцип рехабилитация след подобна интервенция? Под ухото е рязан...

Общи условия

Активация на акаунт