мога смело да заявя, че Еда и Серкан ще устоят и на тази буря. Те вече се допълват, а не си противостоят...Серкан е спокоен, разсъдлив, а Еда придава цвят със своята импулсивност и енергия. Като огън и барут са...Могат да взривят всичко около себе си..Мед му капеше от устата на Серкан казвайки "Еда Болат"...Серкан вече не е същият ....има нов съдружник, но той спокойно се прибра в къщи и каза, че ще чака Еда там...Еда също се променя....изпусна парата пиейки кафе със Серкан, но виждайки счупената стъкленица с цветето нямаше как да не отреагира...Грозно е да ровиш из чужд кабинет....не го приемам за нормално Много хубави моменти между Серкан и Еда..изпълнени с много заряд и символика...Много ми хареса, когато Балджа предложи новогодишното парти, а Серкан отговори "Еда...имаме ли планове"...Ало къде се буташ Балджа...
На нея наистина и е изпила кукувица ума...първо, че подари бюст на Серкан все едно той е някой вожд, който трябва да бъде оставен като спомен за поколенията...а и Серкан не е такив тип човек...поне това трябваше да и нашепнат звездите на ПР
Друго ми е чудно...бабата е проучвала Еда и всички около нея...това означава, че трябва да е наясно, че Еда знае за вината на Алптекин...какво друго може да има, че да каже, че ако знае истината няма да иска да остане в този холдинг...
Човек би трябвало да се учи от грешките си...бабата явно не е ...Дали Еда, като добрата фея от приказките ще успее да го направи...да промени и нея...
Серкан хвана букета...чухме, че прави предложение за брак...Ще го видим ли скоро като женен мъж
Аз вярвам в чудеса...а вие?