Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 090
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен / София
Изгледах серията на руски и благодарение на преведeните откъси от Алекс Heart мога смело да заявя, че Еда и Серкан ще устоят и на тази буря. Те вече се допълват, а не си противостоят...Серкан е спокоен, разсъдлив, а Еда придава цвят със своята импулсивност и енергия. Като огън и барут са...Могат да взривят всичко около себе си..Мед му капеше от устата на Серкан казвайки "Еда Болат"...Серкан вече не е същият ....има нов съдружник, но той спокойно се прибра в къщи и каза, че ще чака Еда там...Еда също се променя....изпусна парата пиейки кафе със Серкан, но виждайки счупената стъкленица с цветето нямаше как да не отреагира...Грозно е да ровиш из чужд кабинет....не го приемам за нормално
Много хубави моменти между Серкан и Еда..изпълнени с много заряд и символика...Много ми хареса, когато Балджа предложи новогодишното парти, а Серкан отговори "Еда...имаме ли планове"...Ало къде се буташ Балджа...
На нея наистина и е изпила кукувица ума...първо, че подари бюст на Серкан все едно той е някой вожд, който трябва да бъде оставен като спомен за поколенията...а и Серкан не е такив тип човек...поне това трябваше да и нашепнат звездите на ПР Второ, ако тя  наистина обвини Серкан в посегателство, край с нея и измислената и "любов". Ще трябва да чака мардинският принц
Друго ми е чудно...бабата е проучвала Еда и всички около нея...това означава, че трябва да е наясно, че Еда знае за вината на Алптекин...какво друго може да има, че да каже, че ако знае истината няма да иска да остане в този холдинг...
Човек би трябвало да се учи от грешките си...бабата явно не е ...Дали Еда, като добрата фея от приказките ще успее да го направи...да промени и нея...
Серкан хвана букета...чухме, че прави предложение за брак...Ще го видим ли скоро като женен мъж
Аз  вярвам в чудеса...а вие?

# 136
# 137

На Бюрсин сторито...
Много секси, чорапчета със сандалки 😏

# 138
  • Кърджали

Не се изхвърляй!

Скрит текст:
Семиха:Еда, миличка, седни тук. Знаеш ли, Балджа е права. Много приличаш на мен
Еда: Приличам на баща ми, не на теб.Сега ще те попитам спокойно и искам ясен отговор. За какво дойде?
С: Заради теб.Една единствена внучка имам в този живот. Всичко, което имам е твое.Но да работиш за някой друг, особено за Болат…Не ти отива.Половината от тази фирма е твоя и без това.
Е: Не искам.Не искам нито теб, нито възможностите ти.
С: Изобщо не си се променила, нали? Все едно и също.От години искаш да учиш в Италия, но когато разбра че стипендията е от мен, се отказа.
Е: Правилно
С:Грешно!Трябва да използваш всяка възможност, която ти попадне.Казвам ти – всичките ми пари са твои.Е едно щракване на пръсти, купих половината от тази фирма.Помисли какво друго мога.
Е: Не искаше майка ми. Не искаше майка ми. Отрече се от баща ми. Докатот свързваха двата края, успяха да купят онази лятна вила.Това което сега казваш на мен, ако го беше казала на тях, сега щяха да са живи
С: Мустафа беше мой син.Това е болезнена и  тежка тема. Ще говорим когато имаме повече време
Е: Не мисля че мога да те изтърпя толкова време.Какво направи с Алптекин Болат? Виж, и двете знаем че си дошла тук за да получиш отмъщение от Болат! Какво направи с Алптекин Болат?Заплаши ли го, с оръжие ли го заплаши, къде го изпрати?
С: Не губя време с такива прости методи.
Е: Много добре те познавам.Знам колко си злобна, отмъстителна!Но аз не съм лесна хапка, която да подценяваш, г-жо Семиха.Ще прехвърлиш акциите на Серкан и ще се махнеш от тук!
С: Еда, ти ще решиш кога ще си тръгна.От теб зависи и как ще се отнасям с хората докато съм тук.
Е: Как зависи от мен?
С: Имаш ли връзка с този Серкан Болат?
Е: Нямам
С: Но сте много привързани един към друг
Е: Имаме общо минало.  Връзка от миналото ни
С: Но нищо не може да се сравни с кръвната връзка.С времето и ти ще го разбереш.Заслужаваш много по-добро от Серкан Болат
Е: Много добре ме познаваш… Браво
С: Опитвам се да те опозная. Имам много хубави планове за теб
Е: Знаеш ли, никои от тях не ме интересуват
С: Добре, тогава да ти задам въпроса по друг начин. Серкан Болат интересува ли те?
Е: Да приемем че ме интересува.Какво ще направиш? Какво ще стане?
С: Тогава няма да увъртам.Ако разбера, че имаш връзка със Серкан Болат, ако усетя,ще срутя тази фирма върху главите на Болат.Семейството му, той, холдинга му няма да могат да се съвземат.Фирмите им, името им, всичко, репутацията им, всичко ще срина.И то за една нощ .Ако не ми вярваш, питай Алптекин Болат. Разбира се, ако е в състояние да ти отговори.
Е: Не се изхвърляй, не се страхувам от теб, г-жо Семиха!

Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм
 Серкан: Как мина??
Еда: Добре.Повтаря едно и също
Серкан: Едно и също ..Нали не криеш нещо от мен?
Еда: Нали ти казах, едно и също. Занимава се с мен.
Серкан: Добре
Еда: Да се връщаме ли на работа?

Не може да сме заедно
Скрит текст:
С: Еда, ела
Е: Няма да оставам дълго. Баба ми се нанесе у нас.Ще ме влуди, наистина ще ме подлуди.Нервите и са като стомана, неудържима.Много опасна жена. Затова ти, забрави любезностите, направо я нападай.
С: Успокой се малко
Е: Баба се нанесе у нас, аз избягах от вкъщи. Сигурно ще остана у Джерен.Дойдох да ти кажа нещо.
С: Добре, ако искаш да поговорим вътре
Е: Не, няма да влизам.Тук ще ти го кажа
С: Добре, какво ще ми кажеш?
Е:Серкан, виж, ние не може да сме заедно.Не можем, няма да можем.Няма да успея, май.И без това накрая щели сме да се разделим, или ще ти писне от мен,то ти писна вече или баба ми ще направи нещо за да ни отдалечи, да ни раздели.
С: Еда
Е: Какво?
С: Остани тук
С: Тази вечер остани тук.
Е: Серкан, аз ти казвам че не може да сме заедно, ти ми казваш да остана тук .Така ли?
С: Нищо няма да се случи, Еда. Щом няма да сме заедно на нова година, поне тази вечер остани тук.
Е: Добре тогава. За последен път
С: За последен път.Ела

/нямаше го на отделен клип/

Спомени
Скрит текст:
Е: А ти къде ще останеш?
С: Аз и без това имам много работа, затова ще спя на дивана
Е: Когато се правихме на сгодени, бях донесла вещите си в твоя дом.Спомняш ли си?
С: Аха.Да… Трудно е да го забравя.Но…вече няма игри.Нали, ЕДа?
Е: Разбира се, ти не си донесъл тук нито една моя вещ.Но добре си направил. Добре си направил. Все пак като гледаш вещите, човек още по-трудно забравя.
С: Ами..Според мен няма нужда от вещи, за да си спомняш един човек.Искаш ли горещ шоколад?
Е: Горещ шоколад ли?
С:Аха
Е: В твоята къща?
С: Купил съм го за теб.
Е: Ако пиеш и ти, ще пия. Къде е?
С:В шкафа
Е:Тук ли?
С: Аха
Е: Ама трябва да пиеш
С: Ъхъм
Е: Да
С: Никога
С: Не

Най-красивата звезда

Скрит текст:
Е: Ето, горещият шоколад е готов
С: Благодаря
Е: Пий . Щях да ти взема цветя
С: Да
Е: Така и не донесох.Но не съм забравила
С: Затова и аз не съм купил
Е: Залипсвало ми е да гледам звездите, знаеш ли?
С: Така ли. В това има сигурно 10 хиляди калории, опитваш се да ме убиеш май
Е: Не искаш ли да е от моите ръце?
С: Ще ме убиеш ли?
Е: Щяхме да гледаме звездите
С: Аз гледам най-красивата звезда.
Е: Хайде, ела, как ставаше?
С:Погледни
Е: Направо ли работи?
С: Да.Погледни
Е: Серкан, благодаря ти
С: За какво?
Е: Много хубава вечер. Сред толкова проблеми и стрес ми дойде много добре.
С: Това все още не е нищо. Ти си помисли какво може да направим на Нова година
С: Много красиви нещ щяхме да правим
Е: Какви например?
С: Щом няма да може да ги правим, няма и смисъл да ти казвам.
Е: Не мога да дойда
С: Знам
Телефона на Серкан звъни
Е: Кой ли ще е по това време.?
С: Енгин ще да е.Моля, Балджа
Б: Здравейте, г-н Серкан! Удобно ли е?Звъннах ви, но исках да попитам нещо . На Нова година сам ли ще сте, имате ли планове?Решихте ли нещо?
Е: Решихте ли, г-н Серкан?
Б: Извинете ме, май не сте сам.
С: Не, не съм сам, Балджа
Б: Тя мислеше, че ще си сам ли?
С: шт, Еда, ще млъкнеш ли?
Е: Добре де, говори
С: Имам си планове за утре. Какво има?
Б: Бях ви взела подарък за Нова година.Но е малко голям, от охраната поискаха да го преместя. Знаете че живея наблизо.Исках да ви го дам.
С: Тогава да направим така, Балджа. Ще изпратя шофьора ми, ще дойде да вземе подаръка ти
Б: А, не може, ще се засрамя. Исках вие да го видите.Ако не Ви хареса, ще го върна
Е: Кажи и да го върне. Щяла да се засрами…Тя срам има ли?
С: На телефона е…
Е: Или ти е взела нещо срамно?
С: Ще млъкнеш ли
Е: Защо пък човек ще купува нещо засрамващо
С: Искаш ли да говориш, ако искаш ти говори с нея
Е: Добре де, говори.Стана ми любопитно
С: Извини ме, Балджа, но няма да дойда.
Б: Разбирам. АЗ пък утре няма да съм в офиса. Вечерта ще имам гост и ще трябва да се приготвя през деня.Затова исках да ви го дам,но както е
С: Няма какво да направя
Е: Иди го вземи
С: НЕ
Е: Иди го вземи, стана ми любопитно. Ще се гръмна от мерак.Серкан, много ми е любопитно.
С:Много ли ти е любопитно?
Е: Иди го вземи
С:Не
С: Няма да ида
Е: Да.Кажи и .Кажи и че ще идеш
С: Тихо, ще те чуе
Е: Аз ще и кажа
С: Млъкни. Тогава Балджа, сега ще дойда да го взема.
Б: А, добре, супер
С: Ще ми изпратиш ли адреса
Б: Ще ви го изпратя.
С: Хайде тогава, отиваме.
Е: Не става, аз няма да дойда. Ти иди у Балджа
С:Ти няма да дойдеш?
Е: Няма да дойда!Но ми е много любопитно. Моля те, иди го вземи.
С: Ще отида в дома на Балджа
Е: Казах ти че няма да дойда. Имам ти доверие.Иди, вземи подаръка и се върни
С: Вярваш ми?
Е: Аз може да се видя с момичетата и после ще се срещнем
С: Боже Боже, какво стана с ревнивата Еда?
Е: Аз не ревнувах
С: Изобщоооо
С: Тогава ще се видим след няколко часа
Е: Не. Имаш 10 минути
С: 10 минути?
Е: 10 Минути. На 11та та мину,та аз ще дойда. Ще ми пратиш адреса.Ще ти се обадя с камера
С: Ще ми се обадиш с камера, така ли?
С: Еда .Добре ли си ?
Е:Серкан? Какво правиш тук? Не минаха и десет минути откакто излезе?
С: Живеела много наблизо. Ти така, свещи… добре ти е май
Е: Хм..Реших да си взема душ.
С: Добре си направила
Е: Излез. Ще излезна и ще дойда при теб
С: Добре. Но първо ми дай 10 секунди
Е: Серкан
С: Хм
Е: Чуваш ли ме?
С: Добре. Аз запомних този момент.Наслаждавай се .Добре. Не бързай.

Момче като скала
Скрит текст:
Е: Какво чертаеш?
С: Музей за Амстердам. Как ти изглежда?
Е: Много е добре, но това какво е?
С: Подаръка от Балджа
Е: Какво ти е взела?
С: Много любопитно нещо
Е: Отварям го
С: Отваряй
Е: Взела ти е бюост ли? Поръчала е да ти направят бюст ли?
С: Да
Е: Разбира се, няма по-подходящ подарък за човек, който се интересува от изкуство.Но е момче като скала…
С: Така ли викаш
Е: Не е ли?
С: Не знам.Ти как си, добре ли си?
Е: Добре съм. Банята ми подейства добре. Заради баба ми всички мускули ми бяха напрегнати.Но утре ще се върна вкъщи. Защото знам че няма да си тръгне.А аз не може всеки път да оставам на друго място.
С: Както искаш, нямам претенции
Е: Извинявам ти се за всички проблеми, които ти навлякох, Серкан Болат
С: Не се извинявай, заслужаваше си всичко
Е: Ткаа ли мислиш
С: Аха
Е: Тогава лека нощ
С:Лека нощ
Е:Лека нощ
С: Лека нощ

# 139
  • Пришълец
Епизода наистина е бил вълнуващ Heart Eyes Heart Eyes

Ето кой ще е следващият младоженец Joy

Цитат
Не ме замеряйте с камъни, но аз лично предпочитах по-малко на брой епизоди, но с качествено съдържание, вместо пет сезона боза и махленски истории.
Блу, даже се учудвам, че още някой мисли като мен... Колкото-толкова и каквото-такова в крайна сметка. И аз нямам наблюдения върху други романтични комедии, въобще не ми се набиват на очи клишетата и сега ми остава да се надявам количеството епизоди да не е за сметка на качеството. Flowers Four Leaf Clover

# 140
  • Кърджали
Блу, Марги, и аз мисля като вас, и го писх . Наистина ще ми липсват, но предпочитам да приключи преди да остави горчив вкус ....не сравнявам с други сериали, не ми пречат клишета. Важното е да ми е приятно за гледане, за два часа да забравям за всичко друго. Засега се справят много добре /дори и понякога нещо да ме дразни/, има любов, има грижа, има емоции, има характери...Е, има и проблеми, но къде без тях....

Подарък за Серкан

Е: Сега е ред на подаръка ми
С: Не, подаръците в 12
Е: Може и да не дойда
С: Ще дойдеш
Е: Може и да не дойда.Затова ще ти го дам сега
С: Дори да е за пет минути ще дойдеш.
Е: Не се знае
С: Ти носиш подаръка с теб ли?
Е: Аха, тук.Може да е малък, но…Щастлива нова година
С: Еда, нямаше никаква нужда .Благодаря ти!Еда, от къде намери това издание?
Е: Трябваше да се поразровя, но го намерих.
С: С малки стъпки през големи сенки.Ти ли го нарисува?Много е красиво.Еда, много ти благодаря
Е:Щастлива нова година.
С: И на теб
Е: Аз вече ще си вървя
С: Защо?
Е: Оставих леля сама с онази вещица.Трябва да си отивам
С: Какво ще стане?
Е: Ще трябва да се бори сама
С:  Има си фифи, Мело…
Е: Серкан..Оставям го така разхвърлено, но бързам

Фифи: Добре Мело, видяха
Еда:  Вие какво правите?
Фифи: Спешно. Леля ти се обади.Да влезем вътре
Еда: Мину…
Серкан: Оууу, г-жо Семиха
Семиха: г-н Серкан
Серкан: Здравейте
Еда: Ти какво търсиш тук?Какво правиш тук?
Семиха: Ти какво правиш тук?Не успяхме да се свържем с теб
Фифи: Ако не можете да се свържете с Еда, значи е с нас ,не се тревожете
Серкан: Фифи…

# 141
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Гледах серията снощи с преводи на момичетата и мнението ми ще бъде по-пълно след като го видя с руски или български буквички.
Но......
Останах с впечатление, че Балджа звънна на полицията наужким. А, Семиха, след като видя снимката и прегръдката след подаръците на Еда и Серкан, даде знак на охраната и Той се обади в полицията. Така бабата/Балджа ще имат опция. Ако Еда се откаже от Серкан, Балджа ще каже, че не е той.......... Така и тя ще стане Героиня....

# 142
  • Пришълец

Алекс, точно, приятно е за гледане и се абстрахираме от заобикалящата ни действителност. Това ни стига Heart Eyes

# 143
  • Кърджали
Ако някой се сеща или иска превод на неощ, да казва .

Семейството на Пъръл и защо е такава

Скрит текст:
Пъръл: Скъпи, ти защо си такъв?
Енгин: Какъв съм, любима, виж елха. Не е ли красива? Знаеш ли какво си мисля, под предлога за нова година да се запознаем с вашите
П: Енгин, за къде да бързаме?
Е: Как така за какво да бързаме? Ще се женим, Пъръл.Или не си им казвала за мен?Теб да не те е срам от мен?
П: Ти си идеален човек.От какво да се срамувам?
Е: Тогава какъв е проблемът?
П:Моите майка и баща са различни от твоите.
Е: Това не е проблем, защото моите родители се разбират със всички.Много са забавни. Няма да има никакви проблеми, не се тревожи.
П: Моите не се разбират със всички.Не са забавни.Не са щастливи.Не са грижовни.Аз израснах в много напрегнато семейство.Моите родители все се караха.Затова докато учих,училището беше най-важното за мен, когато работих – приоритет ми беше работата.Защото или трябваше да напусна онзи дом, или да остана там.И аз направих така.
Е: Защо досега не си ми разказвала за това?
П: Не знам .Защото ти си отраснал в много задружно семейство.Имал си майка и баща, които много са те обичали.Личи си.Аз нямах. Мислех, че няма да ме разбереш. А след това се страхувах, че няма да ме искаш.Енгин, аз не се виждам с родителите ми.
Е: Много те обичам, Пъръл.Много
П: И аз много те обичам.
Е: Много те обичам. Почакай!
П: Какво
Е: Разбира се
П: Какво стана
Е: Сега всичко се намества на мястото си.
П: Какво
Е: Това е била причината за тази ти работохоличност, за цялото ти дразнещо държание.Признай си, заради това ли беше ?
Стана ми тъжно за Пъръл, но в лицето на Енгин, ще намери грижата и обичта, които са и липсвали.

Аз съм там, където трябва

Скрит текст:
Семиха: Г-н Ферит!
Ферит: Кажете
Семиха: Видяхте ли Айфер и Айдан?
Ферит: Не са дошли все още
Семиха: А видяхте ли г-жа Айсун?
Ферит: Не познавам г-жа Айсун. Извинете ме
Охратана на бабата: Г-жо Семиха
Семиха: Еда, може ли да поговорим малко
Еда: Имам работа
Семиха: Попитах може ли  да поговорим малко. Аз какво ти казах на теб?
Еда: Какво ми каза? По коя тема?
Семиха:Казах ли ти че ако усетя че имаш връзка със Серкан, ще срутя тази фирма върху главите им, или не ти казах?
Еда: Ти май не си ме чула. А аз казах ли ти да не се изхвърляш, или не ти казах?
Семиха: Така ли? Ти си знаеш! Аз те предупредих, нямам вина.Да видим колко издръжлива ще е вашата връзка
Еда: Не ме подценявай, г-жо Семиха

Еда: Серкан, къде си ?
Серкан: аз съм там, където трябва. До теб
Еда: Къде беше?
Серкан: Колко си красива.Трябва да ти разкажа нещо.
Еда:  Ще ми разкажеш
Серкан: по-добре да не отлагаме.

Енгин: Да, здравейте на всички! Спокойно, можем  да ви обясним всичко.Да, ние
Енгин и Пъръл: се оженихме

Ще бъдеш ли моя любима?

Скрит текст:
Еда: Добре, какво има?
Серкан: Взех ти малък новогодишен подарък
Еда: Отварям го
Серкан: Какво?
Еда: Серкан, това е най-красивият подарък, който съм получавала в живота си
Семиха : Идват ли?
Серкан: Ще бъдеш ли моя любима?Знам че сега не  е момента, но
Еда: Какво Серкан: Трябва да ти разкажа нещо
Полицай: Къде е Серкан Болат?
Ердем: Г-Н Серкан е ей там…
Серкан: Аз преди
Не чувам кой точно : Какво става?
Серкан: Преди да дойда тук
Енгин: Ние може да ви помогнем, ако има нещо
Полицаят: Има оплакване срещу Вас.Трябва ад дойдете с нас в полицейският участък

Мисля ,че съм си набелязала още няколко момента, които да преведа, но ако се сещате нещо...

# 144
Съжалявам ако няма да ви се хареса това, което ще кажа, обаче аз пак ще си го кажа... Новите сценаристи са под всякаква критика!!! Как така изведнъж Айфер допусна майка си да живее с тях?!?!?! Вече ни взеха за супер тъпи.... Защо трябваше да взаимстват образа на бабата от Hercai.... Бабата много велика с дясна ръка мъж п**ка... Хич не съм доволна нито от епизода...нито от фрагмана... от нищо... Някак набързо набързо минават от сцена в сцена..
В началото Серкан казва, че ще е наблизо когато Еда говори с баба си... Еда говори и става и тръгва... и изведнъж Серкан си е вкъщи видиш ли и посред бял ден, след като вече е бил на работа щял да се бръсне... Наистина почнаха да се подиграват с нас... Не съм доволна... И май ще спра да гледам филма... Ще си пускам после само сцените между Серкан и Еда, за да им се радвам на Керем и Ханде...

# 145
Изгледах епизода на руски и видях една друга Еда в отношенията си със Серкан-мила, закачлива, добра, непротиворечаща, обичаща.За Серкан вече казах-железен или както казват "тиха вода"за момента, но тя най-дави.
Каквото и да му се случи, ще успее ,щом Еда е до него, а тя ще е там.Sparkling Heart
   Преди време писах, че около 25-26 епизода е нормално да приключи по естествен начин, но ако искат повече епизоди ,ще помпат докато издържи.Дано само да няма врели-некипели.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 15:18 от Mery18

# 146
  • Кърджали
Не драматизирайте.
Честно, досега не ме е интересувал кой е автора на сценария. И добре си гледах сериалите.
Тук за първи път се заинтиресувах, защото ми хареса много как са изградени образите, тук играе много психология, много символика, много внимание. За първи път го нямаше този въпрос "Абе тоя идиот за какво прави това сега"...
Ако на предните серии някой не беше наблеглан на това ,че са сменени сценаристите, може би нямаше да обърна внимание. Макар че имаше неща в характерите на героите, които за първи път ме дразнеха. Защото не ми се вписваха в пъзела. Макар и да я върнаха за една серия само Айше намести парченцетата пъзел, хареса ми че не остави безразкритие историята на Еда, на Пъръл... Сега вече от новите сценаристи зависи как ще се спавят. Ако спазват идеята и не развалят образите - аз съм навита. И без това ще гледам, както казах, поне докато Керем играе..Но наистина не иждам смисъл в постоянно "новите сенаристи, старите сценаристи". Да видим как ще продължи историята. Заради екипа и заради нас, се надявам да няма срив в историята и глупости в действията на героите.И с това наистина приключвам тази тема...

Скрит текст:
Жребия за подаръци

Серкан: Сега
Ердем: Закъснях ли?Защо всички в тази фирма са намръщени. Нова година е! На нова година трябва да се смеем
Серкан: Прав си, Ердем, много си прав.Както виждате, дори присъствието на Ердем не ме дразни, нещата се променят.Затова исках да направя това съвещание.Фирмата, нов съдружник,нови проекти и забравихме за нашата работа.Днес видяхте новият ни съдружник. Г-жа Семиха.
Пъръл: Чакат ни трудни дни, нали?
Енгин: не.Не, всичко ще е наред, не се тревожете
Серкан: Прави си.Но трябва да сме по-внимателни.Г-жа Семиха няма да дойде без да има план.
Ферит: И какъв ще е този и план според теб
Серкан: Не съм наясно.Но ще се опита да придърпа на своя страна хора от холдинга, например
Пъръл: Ще може ли да го направи
Серкан: Всичко може.Затова трябва да сме внимателни.И както винаги, да вярваме че и с това ще се справим.Джерен, ти ще се занимаваш с правната страна.
Джерен: Разбира се, не се притеснявайте
Серкан: Имам ви доверие и смятам, че както винаги и с това ще се справим. Сигурен съм. Намислил съм си една стратегия
Пъръл: Каква стратегия? Не ме плашете. Не обичам такива промени в последната минута.
Серкан: Имаш право, Пъръл, но искам да ми вярвате.Аз ви имам доверие, затова каквото и да правя, вие стойте зад мен. Разбираме ли се?
Джерен: Много ясно
Серкан: Тогава да започваме. Благодаря Ви
Енгин: Какво стана, свърза ли се с баща ти, имаш ли новини?
Серкан:Не. Но явно е достатъчно добре, за да започне дело за развод.
Пъръл: Видяхте ли се
Серкан: Не. Не отговаря и на съобщенията ми.
Балджа: Приятели, правя жребий за новогодишните подаръци.Време е за теглене
Ердем:Ето човека който ни трябваше в този фирма
Балджа: И вие ще изтеглите,разбира се, но първо шефът.Г-н Серкан, вие се паднахте на мен
Серкан: А, така ли?да видим на мен кой ще ми се падне.Падна ми се ти
Балджа: а, какво съвпадение, страхотно .А аз се паднах на вас
Серкан: Да.
Еда: Балджа, сега е моят ред
Балджа: Добре..А извинявай, Еда, трябва да отговоря. Ти ще теглиш с другите , става ли
Еда: Каква си лъжкиня
Серкан/пише СМС/ - Наистина започнах да се тревожа. Ако не искаш да говориш, просто напиши едно добре съм, стига ми. Моля те
Ердем: А ние няма ли да теглим?
Балджа: Идвам, сладурче, веднага, след малко.
Ердем: Сладурче

Вземете си от спокойствието на Серкан.
Винаги съм се възхищавала как може да запазва спокойствие в наистина напрегнати моменти. Чак може да те вбеси с неговото спокойствие. Искам иаз така. Почти успявам, но не мога да се меря с него....

# 147
Логично рейтингът е спаднал . Резултат от тъпите клишета и малоумния хумор , не ми хареса на къде започват да задълбават .Бре , тази баба много иска да си върне внучката , а и се сетила да отмъщава след 20 години Angry
Но и да кажа какво ми харесва - СЦ клонят да свържат Мело с Ердем . Наистина са си лика-прилика . Фифито е висока топка за него Grinning
Честит празник , ако имате Стефановци , момичета Heart

# 148
Ами на мен историята не ми харесва вече... претупват всичко... това че взаимстват постоянно от други сериали ми идва в повече...затова не гледам други сериали, защото са ми много боза... но явно и тук това искат да направят... Все едно... Мое мнение...

# 149
  • София
Алекс, гледах серията с руски буквички, но клиповете с твоите буквички, са нещо съвсем друго, благодаря! Питаш ни дали искаме и други моменти да преведеш...Дали не можеш да споделиш с нас поне пет-шест момента от епизод 25? Не искам много, нали?

Общи условия

Активация на акаунт