Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
За първи път никой не мрънка, че няма фраг. Всички са ангажирани с "приятелчетата" и тяхната любов (имали я - нямали я Wink )

# 406
А този глас не ви ли прилича на гласът на Серенай Flushed
https://www.instagram.com/p/CJZDr_up718/?igshid=16m6jttrolljn
 На мен много. Ако някой е попадал на информация коя е пяла с бяла рокля, подобна на тази да пише, че се чудя в момента.

За сравнение песен, изпята от нея:
https://youtu.be/WZP1d7qI8bM

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 21:42 от ally.yor

# 407
Приятели, приятели, но няма нищо по-хубаво от това да се омъжиш за най-добрия ти приятел ❤️💖💓💕💘💗💞❣️❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

# 408
  • София
Момичета, хади да се посмеете и вие. Ужасно е, но е адски смешно!

# 409
Цитат
Надявам се всички сме с валидол под езика Joy
Това дето го е хванала за коляното е по свойска поза и от прегръдка Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако между тях няма нищо , направо ще реша ,че съм сляпа и тъпа Dizzy Face
Фили, ти не ги разбираш тези неща. Това е просто "приятелство".   
И трудолюбие. JoyJoyJoy

# 410
А кога ли ще пеят заедно в предаването нашите Ханде и Керем?

Определено бялото им отива и на двамата прави просто страхотни

# 411
  • Кърджали
Неслихан е споделила една от снимките в сторито си. Тя много им се радва нещо.

Журналистката, която е правила интервюто с тях, е писала в Туитърб Знаех, че ги обичате, но че чак толкова много ги обичате не знаех. За последният брой за годината направих едно дъъълго и забавно интервю с Керем Бюрсин Ханде Ерчел.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 21:37 от Aлекcандрa

# 412
Алекс тя им е харесала и снимките качени от списанието.
Бих ги оправдала, че са тихи, защото имат много работа, отделно Керем има и друг проект, но щом е направил откритие в Туитър.. Толкова можеха и да споделят някоя снимка. Лично мненке, но смятам, че го правят нарочно и накрая ще качат нещо, след което всички ще казваме - струваше си чакането 😂😂😂

Пс: Точно тази снимка гледах и се чудех "Къде се е шмугнала ръчичката на Керем" 😂

# 413
Аз си мисля, че снимката отдалеч е от репетицията. Понеже излязоха запис и от репетицията с Демет и Ибо и после  част от записа за новогодипното шоу.

И днес нашите не би трябвало да са по сетовете - ако снимат за празничното издание на Гласът на Турция.

Чудя се възможно ли е тези на въртящите се столове да не се обърнат на нашите?

Гледам това клипче с Бурджу Йозберк и май никой не се е обърнал още, но това може би е преди да се обърнат?
https://twitter.com/i/status/1343996921392848896

При Демет и Ибо сцената е по-ярка осветена и те сякаш са в контакт с журито, т.е. журито са се обърнали да ги гледат.

https://twitter.com/lea_sja/status/1343957723457712129/photo/2

Всъщност, ако всички изпълнители са гости актьори и популярни лица би било редно журито да се обърне, все пак в случая е празнична програма, а не реален конкурс за певци.

В клипа на Демет и Джан от 2018/2019 - журито се обърна като чу Джан, познаха го веднага по гласа.

# 414
Каква е тази прелест?!
Каква е тази химия?!
Друга никоя двойка не ме е вълнувала така, както тази. Всъщност не се знае дали са реална двойка де, ама нейсе. 😂

Любимите ми снимки са тези в бяло. 🤍
Стоплиха ми сърцето тези двамата.
На мен също ми прави впечатление, че не споделят нищо, но защоооо??? 🤔
Дано утре вече споделят някоя, защото иначе ще е странна работа да не споделят хич нищичко. 😂

Керем е великолепен с разрошена коса, много ми харесва. ☺

Дружки 😍,
Надявам се да сте прекарали празничните дни чудесно.
Благодаря ви за всичко споделено! 😘🌺

# 415
  • София
Керем сигурно не знае, че са излезли снимките от списанието. Той е толкова ошашавен горкичкият, че няма никакъв спомен, кога ще излязат. Единствено си спомня как Хандемиий се е подпряла на коляното му. И дотук ...

# 416
Красивата Ханде

просто е невериятна

# 417
  • In the light side of the Moon!
Малеее, надявам се всички да сте ОК и да няма припаднали 😂😂😂

Страхотни са, красиви, жизнени, усмихнати, позитивни......изящни!
Но...ето това най-много ми хареса
Превод на ,,Кой какъв партньор е":
HELLO!: Какъв партньор е Ханде на снимачната площадка?
 Керем: Ханде е изключително трудолюбива, знае как да се забавлява и е наистина добър партньор.  И мисля, че всеки сет се надява на някой като нея... От време на време тя се закача, че работи по-усилено от мен, но аз мълча, защото съм съгласен.  Винаги ѝ казвам: "Ти си в главната роля на тази история, аз съм после; ще ти разчистя терена, но ти ще вкараш гола".  Ама все пак тя не спира да се закача с мен.
 HELLO!: А какъв партньор е Керем Бюрсин?
 Ханде: Керем е трудолюбив и мотивиращ партньор.  Може да се адаптира към всяка ситуация, всяка роля.  Това е нещо много възхитително.

Подчертаното обаче най-много ми хареса! Ти си главната, ти си важната, ти си неотразимата! ДЖЕНТЪЛМЕНА КЕРЕМ!

Химията им е безспорна, дори излъчват брутална химия!

# 418
Aynen Aynen

Не съм засичала клипът тук.

https://www.instagram.com/p/CJRIFOeJhJd/

# 419
  • Пазарджик
Как добре си живеехме преди десетина-петнадесет години, нямахме Туитър, Фейсбук, Инстаграм. Не знаехме кой кого е последвал, кой от кого се е отписал, кой туит-нал, ретуит-нал. А сега всеки ден "Радини" вълнения с тези достижения на технологиите и техниката.LaughingWink
" О времена, о нрави ." (Цицерон)
Снимките и клипчето са чудесни. Наистина очите ти "залепват" за тях. Много добри артисти са Ханде и Керем и пресъздават много достоверно любов. Радвам се и малко им завиждам за младостта, за таланта. Предстои им един цял живот, дано го изживеят така, че след години като обърнат назад да няма и капка съжаление. На мен ми е достатъчно радостта от техните успехи.

Общи условия

Активация на акаунт