Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 420

Казват, че меракът умирал последен.. 😏

# 421
„Пред камерата те се превърнаха в перфектната романтична двойка, която се допълва взаимно със своите естествени енергии. Hande Erçel и Kerem Bürsin, които почукаха не само на вратите ни, но и на сърцата ни с „SÇK“, прожектиран по Fox TV “- директор на издателство на списание HELLO.

Това е от туитър. Шапка им свалям на тези от списанието, направо избиха рибата с тази "приятелска" двойка.

# 422
  • София
На всеки пожелавам такъв приятел да си има. По един Керем за всяка жена и по една Ханде за всеки мъж. Wink Ех, колко хубав и щастлив би бил светът тогава... 🥰

# 423
Момичета не съм писала скоро ,но ви чета постоянно......но днес не издържах КАКВО БЕШЕ ТОВА??? Тези двама “приятели “ искат да ни тестват колко може да издържат сърцата ни ли?
Обожавам ги ,предадоха ни толкова любов,емоции и доброта в края на една тежка година.Създадени един за друг .....за мен няма друга истина❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 424
Да започна по ред на номерата:

- фотосесията е разкошана, а съм убедена, че най-хубавите снимки още не са ни показани Kissing Face

- защо Ханде и Керем не са ги публикували в профилите си? - най-вероятно имат някаква договорка със списанието. Сега повечето фенове сме влезнали в официалната им страница и сме натрупали астрономическо число лайкове, които иначе нямаше как да съберат Wink

- гаджета ли са? - все още не мога да преценя, на моменти дават доста заблуждаващи сигнали, но каквито и да са, уважавам решението им ние да не знаем. Радвам им се и така Purple Heart Само е плюс, че тренират въображението ни Nerd

- за Гласът на Турция - доколкото знам, от години това е едно от предаванията с най-висок рейтинг. Като цяло ТВ 8 е силна във форматите (Сървайвър, Гласът, Мастър шеф, т.н.), а новогодишните им предавания са барометър за най-успешните и обичани лица на изминалата година. През последните месеци явно съм слушала много, защото всичките ми любимци на една сцена си е направо подарък-компенсация за тази странна 2020 г. Heart Eyes Относно обръщането на журито - всичко е по сценарий, нали не си представяте, че не знаят кой ще вземе участие в предаването, при положение, че се приготвят в едни и същи гримьорни. Най-малкото на паркинга ще се засекат Wink За песните - май самите артисти си ги избират. Поне при предишното участие на Демет с Джан, тя беше избрала Гамзелим, така че дуетът на Керем и Ханде също най-вероятно си е по тяхна идея. Не са професионални певци, т.е. и да не нацелат някой тон - голяма работа. Важното е да ни заразят с доброто си настроение и да ги видим в една различна светлина. Оценявам смелостта им да излезнат от зоната си на комфорт Hands V Закачките с журито след изпълнението също са част от шоуто. Да видим кой кого ще избере за ментор. Беяз е стара лисица и обича да задава неудбни въпроси. Да видим какво ще ни предложат този път Sunglasses

# 425
  • Пришълец

Кате, винаги ми даваш отговор на въпросите, които мислено си задавам Kissing Heart

# 426

Едно видео, което сега гледах. Много е романтично ❤
Марги, мога лу да си взема това за подпис, ако някой не го е взел преди мен..

# 427
А този глас не ви ли прилича на гласът на Серенай Flushed
https://www.instagram.com/p/CJZDr_up718/?igshid=16m6jttrolljn

Поправям се, май не е била Серенай, а Айча Айшин Туран. Явно гласовете им за мен си приличат Joy
Лека нощ от мен момичета Hug
Утре се очакват още снимки и може би фраг, та е добре да съберем нови сили, че кой знае още какви емоции ще изпитаме Smile Hug

# 428
  • Пришълец
Магия, може разбира се. Аз съм през мобилната версия и подписи при мен не се виждат, не знам дали някой не се е преоблякъл. Smile

Али, не ми заприлича на СС, чувала съм нейно изпълнение. Въобще не разпознах гласа всъщност.

# 429
Ето това са изпълнителите, които ще пеят:

Cemal Can - https://twitter.com/i/status/1344000235631161346

Demet - https://twitter.com/i/status/1344024889435385856

Все пак има един обърнал се стол за Бурджу, вероятно и другите са се обърнали накрая.
https://twitter.com/i/status/1344023838137454592

# 430
  • София
След като казват ,че са само приятели  значи се чувстват такива.Какво е само любовта- една изгряваща звезда,ярка,пламенна,притегляща,, а приятелството -то е по висша форма на звезда,то е една съвкупност от всички малки  звездички в човека-любов,доверие ,харесване,искреност и честност.Нека са приятели.

# 431
След този наситен , пъстър ,завладяващ ХанКер ден ....оцелях ! Joy Страхотни кадри и енергия да захрани цяла Турция има Heart Eyes
   Тези "приятелчета" ще ми разкажат играта. Сигурно на сватбата си няма да се вълнувам толкова . Ох ,и като си представя ашк йоккк .Ами не мога ! Моят не ме гледа така и аз не го гледам така ,ама ашк вар . Joy

# 432
Как да се успокоя ми кажете ?

https://www.instagram.com/p/CJZZbaOHe7D/

# 433
  • София
Хелоу прекаляват. Как да заспя ми кажете... от 40 минути се опитвам и не става...

# 434
  • Кърджали
Е не... Сърце не ми остана. Страхотни са.

.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 23:40 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт