Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 28 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Пришълец

Heart Heart

# 571
# 572
Благодаря ви момичета - Александра , gostenka68, daviVale че ми отговорихте
ако може някой утре да даде линк за гледане на онлайн би било чудесно.

А за фотосесията Керем и Ханде са родени един за друг . Така химия, не съм виждала. Незнам докога ще отричат но ми се струва че след края на сериала буха го обявили. Но и да не го обяват публично ще се радвам за тях много.

А може ли по някакакъв начин да си поръчаме онлайн  списанието?

Само каква нежност се чете в очите и на двамата. Невевероятна фотосесия.

Ако някой успее да преведе какво пише?

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 16:42 от azisiq

# 573
От берггюзар норел

И от Керем

# 574
Алекс Hug Heart , благодаря за превода . Знам ,че не е лесно и изисква време , защото е част от работата ми .
Умни отговори на умен млад мъж - съвременен , космополитен и широко скроен , сори ,ама няма нищо общо с турчин , защото средата създава характера и манталитета  . А Ханде наистина е много обрана , даже бих казала плаха . Аз си го обяснявам с това ,че през годините от както е известна освен многото фенове и одобрението им, се е срещала и с много критики , завист и злоба . За това сякаш е по затворена и не допуска много хора до себе си  . Но съм убедена ,че е допуснала Керем ( дали като приятел или като нещо повече , не знам ) и се чувства сигурна с него .
Искам да вметна нещо за Демет и Джан за ''връзката '' им навремето  - не съм им фенка , малко съм гледала от сериала им ( по бтв от време на време ) , но понеже се интересувам от новини за дизитата и актьорите , още когато се говореше ,че са двойка въобще не повярвах , приличаше ми на рекламен трик .Не трябва да сравняваме  Ханде и Керем с тях .Те ми напомнят по скоро на Озге Г.и Серкан Ч., или на Неслихан и Кадир , или на Бурак и Фахрие . При последните имаше много криене и отричане заради това ,че той заряза гаджето си заради Фахрието , а знаете какви са ''моралисти '' комшиите .Сякаш на хората им е работа кого да обичаш . Ако сега Ханде и Керем крият нещо - това е или ,защото сега започват и още не знаят какво ще се случи или , ако наистина са заедно -точно заради скорошната и връзка с Мурат Д. (  аз го харесвам , но това не значи ,е някой трябва да е насила с него , подкрепям Ханде , ако е скъсала и уважавам раздялата им  ) - т.е заради какво ще каже обществото . Какво да се прави , това е тяхната среда и трябва да се съобразяват като публични личности ...

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 17:38 от Phillipine

# 575
  • София
Ето и дългоочакваната реакция на Керееем....
И съвсем очакваният "приятелски" отговор на Хандемиий....

И обратно от Ханде....

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 17:35 от БлагаВест

# 576
Фрагът се задава. Еда ще отиде при Серкан в ареста.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 19:16 от super_katia

# 577
  • Кърджали

[/img]
А си мечтаеха за Париж

# 578
... стига толкова любов за днес, време е за драма Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 579
  • Кърджали
Днес бях решила да си чета книга, а цял ден какво ми е пред очите....
Тц тц, развалихте ме 😜

# 580
Утре "Гласът" започва 20.00 турско време по ТВ 8 (19 ч - бг)

# 581
Ханде си сподели корицата, че е най-сейфти вариант. А Керем избра най-скучната снимка. Хм?! 🤔 Отгоре на всичко Ханде дори не лайкна снимката, а само я коментира... Не знам какво да си мисля. От една страна отричат и се държат “приятелски”. Но, ако са толкова близки и само приятели, няма да им пука и ще са много по-отворени в качването на снимки, коментари и тем подобни. Както беше в началото. Както са другите от каста. А при Керем и Ханде има едно пазене, което се усеща. “Гузен, негонен бяга” е положението май, май... 😉 Както и да е, понеже те не споделят любимата ми снимка от фотосесията, аз ще го направя, а съвсем скоро няма да издържа и ще се преоблека. ❤

Мила Бърборанке с розовите очила, искам да ти отговоря на този пост. След като погледнах споделеното от Ханде и Керем, какво ми направи впечатление:

Ханде: 🌪
@thebursin
@hellodergisi #BestofHello
RÖPORTAJ: @meldanar13
FOTOĞRAF: @cihanalpgiray
STYLING: @nilayko
KOORDİNASYON: @sinemkin
SAÇ: @nurisekerci
MAKYAJ: @alirizaozdemir
VIDEO @sozmentor
@damlasenbark @gozdeyilmaz @gunfer

На първо място е тагнала Керем! Следват всички допринесли за красотата, на която се насладихме!

Керем:
Hello...hello...hello🤘🏻🤘🏻🤘🏻@hellodergisi #BestofHello
RÖPORTAJ: @meldanar13
FOTOĞRAF: @cihanalpgiray
STYLING: @nilayko
KOORDİNASYON: @sinemkin
SAÇ: @nurisekerci
MAKYAJ: @alirizaozdemir
VIDEO @sozmentor @gunfer Wink @gozdeyilmaz @damlasenbark thank you team 🤘🏻♥️🥃

Да виждате някъде тагната Ханде? Затова тя му отговаря без да лайква като крещи с главни букви името му, а след това добавя хаштага KEREEEEM👻 #partnerincrime. Партньорите не трябва да се забравят!

Така че, мили момичета, думите са много красиво нещо и ние жените са влюбваме чрез тях, но е много важно какво говорят действията!

В днешния рунд на мача между Ханде и Керем, поставям точка в полза на Ханде!

Phillipine, абсолютно съм съгласна с анализа ти на поведението на Ханде! Тя има много зложелатели и се е научила да се пази от тях! През годините откакто я открих и започнах да я харесвам се нагледах и начетох на какво ли не! Освен това, тя използва лаконичността си като контрапункт на многословието на Керем. Той и на лайфовете като вземе думата трудно се сеща да ѝ я предостави. Имам чувството, че на нея така ѝ харесва! Неведнъж му е казвала, че го оставя да говори, защото проявява уважение към него!

Ще прочета отново превода на интервюто, за да споделя впечатленията си, докато чакаме фрага!

# 582
  • София
Мира, Керем е отбелязъл Ханде в самата снимка, затова не е сложил таг отдолу. Wink

Не я е забравил, джентълмен като него няма как да забрави партньора си. Simple Smile

# 583
  • Пришълец

Много хубава фотосесия без съмнение, взаимно се допълват тези двамата.
Стана ми забавно от това, че Керем си противоречи за романтиката, когато е сам и когато е с Ханде, изказванията му по тоз въпрос звучат различно. Joy

# 584
Утре "Гласът" започва 20.00 турско време по ТВ 8 (19 ч - бг)

благодаря за информацията
Керем е чаровен и много секси с тази светла коса

А тук са просто БОЖЕСТВЕНИ

Общи условия

Активация на акаунт