СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 051
  • 527
  •   1
Отговори
# 360
  • Ботевград
Не гледах серията тази вечер. Не знам дали ще гледам и следващите  Rolling Eyes
Как можаха Слави и екип така да осерат хубавото предаване  Close
А пък мен водещият много ме дразни, този Камък направо като го видя и хващам дистанционното!!!!  Crossing Arms

# 361
Леле, добре, че са хората от екипа да ни спукват тъпанчетата колко било трудно на острова /белким повярваме/, че като ги гледам участниците какъв курорт карат...хич не хващам вяра на приказките за трудности.
И снощи беше супер нечестно - хем загубилият отбор изгони най-слабият, хем пак точно те трябваше да отстранят за състезанието един от най-силните от противниковия отбор. Ми че то каква излиза сметката - по-добре да загубиш състезанието за неприкосновеност и после да прецакаш другите! Много се възмутих!

# 362
Вече много ми прилича на ББ.
Няма нищо общо със сървайвър-а който очаквах Sad
И на мен така  Sad
Ще въртят любов хорицата Shocked ... къде отиде напрежението, къде са състезанията... скукаааааааааааа  Sad
Защо ли още се мъча да го гледам  #Puppy dog

# 363
  • out of space
Леле, добре, че са хората от екипа да ни спукват тъпанчетата колко било трудно на острова /белким повярваме/, че като ги гледам участниците какъв курорт карат...хич не хващам вяра на приказките за трудности.
И снощи беше супер нечестно - хем загубилият отбор изгони най-слабият, хем пак точно те трябваше да отстранят за състезанието един от най-силните от противниковия отбор. Ми че то каква излиза сметката - по-добре да загубиш състезанието за неприкосновеност и после да прецакаш другите! Много се възмутих!

Кой, кой са изгонили, че не можах да гледам?

# 364
  • Враца
На изпитанието нали дуло са с един по-малко и трябваше да кажат кой от Вокил да не участва и избраха Валентин.
Не помня, но май по американските версии нямаше такова нещо newsm78

# 365
ОПитвам се да го гледам, но по скоро върви като фон , докато се разправям с щерката. Но в мен все повече се затвърждава убеждението, че дори БНТ щяха да се справят по-добре. Толкова години правят "Бразди" Mr. Green

# 366
  • Някъде там на юг...
ОПитвам се да го гледам, но по скоро върви като фон , докато се разправям с щерката. Но в мен все повече се затвърждава убеждението, че дори БНТ щяха да се справят по-добре. Толкова години правят "Бразди" Mr. Green
newsm10

И аз съм разочарована Sad Очаквах нещо повече, особено след като съм гледала някои от чуждите сървайвъри. Че то нашият няма нищо общо. Хората там се потят, мисии, зор....., а я ги виж тия нашите Whistling Живот брате Whistling

# 367
     Бай Ганя си е Бай Ганя, вари го , печи го, па на Карибите го прати- пак ще си покаже ганьовските черти ooooh!
     Нема оправия #Crazy

# 368
  • Mediterraneo
Аз пък злорадо се изкефих, че Дуло избраха тази кутия с наградата  Mr. Green убедена бях, че нея ще изберат, както съм убедена, че Вокил на тяхно място щяха да искат сечивата. А то- 3 (три) цигарки, разтопен шоколад, кафе на зърна и малко алкохолец  newsm74 newsm65 Много яко  Joy

# 369
Аз пък злорадо се изкефих, че Дуло избраха тази кутия с наградата  Mr. Green убедена бях, че нея ще изберат, както съм убедена, че Вокил на тяхно място щяха да искат сечивата. А то- 3 (три) цигарки, разтопен шоколад, кафе на зърна и малко алкохолец  newsm74 newsm65 Много яко  Joy
Ха Ха Ха! Голяма минавка.

# 370
Много се забавлявах миналата серия, макар че не го гледах цялото.
Въртя се Марго, сука се, па като удари една цомба на дървото и то падна  hahaha  hahaha  hahaha А, като дадат цепката на д...то й направо падам. Тя явно си мисли, че е мнооого секси Joy  Joy  Joy

П.П. А това с наградата и съндъчетата не го гледах. Те съжаляваха ли после за избора си?

# 371
Значи наистина имало само 3 цигари за всички  hahaha hahaha Снощи ми се стори, че не съм чула правилно.
Май и захар нямаше.

# 372
А как смляха кафето с теслата #Crazyнаправо умрях от смях!Виж това с Маргото го изтървах тя сигурна свали 5-6кг. Laughing

# 373
Дават Маргарита в "Горещо" преди промените !

# 374
Ама на тоя С. дори и в " Искрено и лично " му направиха реклама. Цяло предаване беше посветено на него в петък. И Слави к'во само се пъне да ни убеди какъв хит в Бтв-то е Оцеляващия, работата ми прлича на " стисни ме да пръдна ".

Общи условия

Активация на акаунт