СЪРВАЙВЪР БГ!

• 20 050
  • 527
  •   1
Отговори
# 345
и аз съм ужасена от дияна. в тая жена има ли въобще някакви майчини инстинки и чувства  newsm78 трябва да си голям изрод, за да не целуваш и милваш собствените си деца  Close а за 20-те аборта помислих, че не съм чула добре. да допуснеш 20 аборта, ама направо си куха лейка. не е наред с главата тая. не обичам така да оплювам, ама направо ми прикипя вчера.
явно силиконът има по-голяма тежест, отколкото предполагах  Mr. Green като я гледам маргаритка как си кикимори в тази червена рокличка, ще умра от смях  Laughing Laughing Laughing

# 346
Не ми харесва тоз Сървайвър!!! Уж целяха за разлика от Биг Брадър, да показват силните и положителни страни на българите, а то кво??? Пак същото... иронизират плиткия мозък на цомбестата Марго, изтипосват психо изказванията на ДиДка... #Crazy нищо смело и героично не виждам в това. Биг Брадър поне си признават, че търсят скандалното и клюкарското....

# 347
Ами не е много ясно, че са постъпили съвсем неправилно. Те обясниха, че и Маргото, и Олга нищо не вършат. Изгонвайки Олга разбиха коалицията й с Дияна и спечелиха Маргото на своя страна. И си осигуриха весело ежедневие, както каза единият от момците. Вярно, не ги чака успех в мисиите, но то не е ясно дали и с Олга щяха да го имат. Изобщо на Дуло им липсва отборния дух. Вокил все нещо правят, майсторят - изглеждат по-отдадени на играта. Тези наистина го раздават твърде "карибски" Simple Smile.
Колкото до Дияна, аз направо изумях. Да не говорим, че няма и такава инвитро процудера - даваш кръв и започваш. А това с децата, ласките и шамарите ме разби тотално.

# 348
Какво точно е казала Дияна ? Чух отчасти , защото къпехме малкия , как разправя , че не прегръщала и не гушкала децата си ... ама за какви шамари и аборти говорите  Shocked
А между другото , особената и фамилия ме кара да си мисля , че е жена на сумиста Агонцев , който беше голяма мутра ( и в прекия и в преносния смисъл )

Колкото до онази с циците ... много се смеем в къщи с нея  Laughing
Най - чудно ми е това , че тя наистина си мисли , че е хубава .

# 349
Определено не ме кефи това предаване....имам чувството, че ползват заучени фрази Naughty
Приказват колкото да има какво да заснемат....
Хич не им е трудно да оцеляват Thinking

# 350
а на мен ми е интересно как точно ги снимат. защото на моменти ми се струва, че операторът върви заедно с тях и така снима. нещо хич не ми се вижда "див" тоя сървайвър   Thinking

# 351
Започва да ми става много тъпо това предаване...

# 352
И аз спрях да правя опити да го гледам, определено ще попрочитам тук по това време, но не и да се лепна за телевизора. Rolling Eyes

# 353
  • София
Не гледах серията тази вечер. Не знам дали ще гледам и следващите  Rolling Eyes
Как можаха Слави и екип така да осерат хубавото предаване  Close

# 354
  • София-в сърцата на моите деца
Родът Дуло да си оди!!!!!!!Кухи лейки! Мислят си , че това е ББ4 на Карибите и дадължително трябва да има секс, цици и флирт! Опорочиха шоуто! Американския му вариант е страхотен! Кви са тези мухли.........! Ужасно! Язък !!!!! newsm44

# 355
Май се оказва, че съм права.

# 356
Незнам какво точно очаквах, но определено съм разочарована от това, което виждам .А и вече не смятам да гледам.

# 357
Абе тия хора защо са ги изпратили там- да лежат по цял ден и да се къпят в морето ли ? #Cussing out
 Никанква инициатива - аз не го гледам много по скоро го слушам и не съм мн. наясно , но те нямат ли право да ходят навътре в джунглата да си търсят храна - само на плажа ли стоят? newsm78
 Не ми харесва очаквах нещо съвсем друго

# 358
пуснах си две серии от сайта им - 3 и 6
гледах ги до половината , и двете се въртят около Маргото ( як спонсор има това момиче ) ,
в едната тя се беше изкъпала в морето рано сутрин ,  и свенливо прикриваше зърната на гърдите си ( другото си се виждаше , но момичето знае , че като покаже всичко няма да е интересно Wink )

в другата пак се къпеха в морето - едно момиче с дълга черна коса се занимаваше с циците на Маргото , като коментираше как би си поиграла с тях ..опитаха се да го представят като лесбо настроения ....

повече не гледах ..всъщност хванах и някаква екскурзия в гората , направи ми впечатление изкуствено произнесените реплики , и съм убедена , че го режисират ...

# 359
Вече много ми прилича на ББ.
Няма нищо общо със сървайвър-а който очаквах Sad

Общи условия

Активация на акаунт