Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 69

• 45 157
  • 809
  •   1
Отговори
# 120
За много години!

Дами имам покана за приятелство от А. Христова. Ако е от групата, моля да ми пише 😀
Да знам, дали да я приемам Simple Smile

Аз съм 😊
🤗 Ели ми каза. Просто преди първото кафе, не мога да мисля добре 😂  А след него- изобщо не мога 😂😂😂

Аз още не съм теглила късметче от баницата.
Чакам детето първо да си избере ☺
Сутринта ги писах. Надявам се да си ги харесат.
Сложих здраве х2 бр, късмет, щастие, екскурзия до Бран и разходка за баклава до Турция.
😁 Румъния ни се размина 2020г. Надявам се да отидем тази година.
БГ мисля да я пропусна като дестинация тази година🙄 Почти навсякъде сме били и на пубера му е скучно вече. А, като добавиш и обслужването и цените по БГ тертип- направо ми се отщява 🙄

# 121
  • Варна
Момичета за много години и от мен , Да ни е честита  новата 2021
Много съм изостанала , доста сте писали ......ами аз не съм френд с никой още на фейса , май ще трябва да се върна няколко страници назад и да ви добавям една по една ,
ще ви пиша и на лично да знаете че съм аз Муци -Цуци....... както ми казват в нас :о)

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 15:52 от Муцито.

# 122
# 123
За много години! Много здраве и щастие пожелавам на всички! На излекуваните- така да си останат, а тези, които още се борим - успешно да напредваме по пътя на изцелението!

# 124
  • assenovgrad
За много години и от мен, момичета! Нека 2021-ва година бъде здрава, да ни носи повече радост, повече добри новини!  Пък на мен от късметчетата ми се падна “БЕБЕ”. ПУ-ПУ! Дали няма да стана баба вече, че мама никак няма да стане! 😊 И Маритка или Зори, или Тони, ще ме приобщите ли и мен във Фейса, че и малко да пиша, всеки ден ви чета всичките, мили мои дружки по съдба! 🥰

# 125
  • София
Готово,изпратих ти!
За много години!Да сме живи и здрави!
 Ние в аптеката имахме баница с късмети, при свекърите,у нашите и на НГ (събрахме се 5 семейства ).От 4 късмета,3 бяха учение и 1 здраве.Нещо иска да ми каже ли съдбата с това учение и аз не знам .В интерес на истината ,миналата година на няколко пъти отварях сайтовете на различни университети и разглеждах магистърски програми .Може пък да си харесам нещо.
 Сега пробвах и форумските късмети - " Най–голямата награда – здравето на теб се пада!" - ами доволна съм!😀

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 22:15 от zori_g_n

# 126
Да е здрава и късметлииска Новата година. Аз съм от новите девойки в групата. Тепърва започвам битката, която ще спечеля. Моля, добавете ме и мен в ФГ. Ще имам нужда от опита, съветите и насоките ви. Във ФБ съм Miglena Krasteva,  благодаря!

# 127
  • Русе
Меги, съжалявам, че и теб те е споходила болестта. Но  тук ще намериш много съвети и подкрепа- на мен ми беше изключително полезна темата. Благодаря на всички момичета, които я поддържат.
И да, ще се справиш. Flowers Four Leaf Clover

# 128
  • Русе
Меги, опиши си профилната снимка, че излизат доста адашки

# 129
  • Варна
Ели_дечкин пускам ти едно приятелство , а другите мацки ще добавя от фейс групата ни , или те да ме добавят ,
ще ме извините предварително ама докато ви разконспирирам коя коя е вече с истинските ни имена  може да объркам някой .....да му стана кръстница хе х ееее,
Исках да попитам нещо админа на групата и членовете , т,е нещо като предложение и се надявам да не ми се сърдите , нито пък да ви правя лошо впечатление .....понеже споменахте че групата е затворена  т,е само за нас , съгласни ли сте да си останем само ние които сме с диагнозите , т.е да не се присъединяват близки на хора с диагнози , приятелки , братовчедки  и т.н
За много от нас си е лично и много ще се радвам така да остане , иначе те ще вкарат други познати и те други и т.н и много ще ни се разводни групата .
Какво мислите по въпроса ,  съгласни ли сте с мен или греша,
и ако някой ми се обидил от това предложение да ми прости , ама на който не му е на главата.....не знае.
Дали няма да ям майните сега ......ха ха хаааа 

# 130
Здравейте, преди време една дама беше публикувала детски вежди които си е лепяла. Дали може да ги сподели отново или да ми пиши на ЛС.

# 131
Съгласна съм с Муцито!
За да не ме знаят познатите си направих нова регистрация за темата , че иначе във форума съм си с моите имена, че и консултации давам в моя тема.
Не искам ничии съжаления или тъпи погледи да ме следват.

# 132
Муцито, напълно си права! Аз, вече няколко пъти съм споменавал, че имам проблем със столкъри, дето ме четат тук и после ме разнасят където трябва и най- вече, където не трябва( а за над 15 години във форума, все ще да се е  случило да изтърва и лична информация- писала съм и в отчетните и в свекървенските теми и в СО и съм яла попарите от "доброжелатели")...и ми е  най- неприятно, когато някой си е "досъчинил" историята ми на база откъслечни фрази и  вместо да вдигне телефона и да ме пита " Как си?" си измисля истори....Също така, смятам, че на който е трябвало съм казала за състоянието си( не, не за болестта, щото аз болна не се смятам), но за да не съм го коментирала с някои хора е имало съвсем основателна причина.То, ако трябва да съм честна, напоследък много се самоконтролирам какво и къде пускам като информация  и снимки, щото и в онкото срещам колежки дето твърдят че не четат тук( "ама как, то там са само глупости?!?"), обаче знаят всичко......и едва ли не ме познават отблизо....Та, затова, въпреки първоначалния ентусиазъм, се чудя, ако наистина се добявя всеки пратил покана в групата, дали няма да стане същото като тук...

# 133
  • Русе
И от мен :за" предложението на Муцито Hug

# 134
И аз съм " за"

Общи условия

Активация на акаунт