Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 69

• 45 215
  • 809
  •   1
Отговори
# 255
Можем ли да направя един сондаж? Някой да каже нещо за Кръстев от Надежда?
Много е приятен и внимателен,  но мен ако питаш, за онколог от екипа на Тимчева, аз лично препоръчвам Жбантов и
Караниколова

# 256
Здравейте момичета, прегледах ви темичката. Много ви се възхищавам за духа и силите, които имате. Аз започнах битката смазана психически в началото на октомври, тъй като последните години си заминаха от рак трима от най-близките ми хора - мама, свекърва и чичо, и то за отрицателно време плюс още двете останали живи баби. Та общо взето ми останаха баща, брат - неженен, мъж и момиче слънце на 18 години.
Аз съм на 40 години, и като чух диагнозата просто реших че съм следващата. Сега като ви чета ми вдъхвате увереност и сили, че има още живот и няма да си оставя детето.
Страхотни сте, пожелавам на всички здраве и успех.

# 257
Албенс, всеки така реагира първоначално. Не искам да се връщам три години назад, когато обикалях улиците посред зима, защото не можех просто да се прибера и остана с мисълта за диагнозата.🍀🍀🍀
Янис, браво за добрия резултат🍀
Рени, чакам да споделиш радостта си от чист пет-скенер. 🍀

# 258
  • София
Започнах да пиша нещо, но на някой това, което написах не му хареса.
Е, нейсе !

# 259
  • София
Е, нейсе !
Я пак? Значи ли това, че се трият коментари?

# 260
  • София
Е, нейсе !
Я пак? Значи ли това, че се трият коментари?
Май да. За първи път ми се случва. Ако има и втори, ще ви известя.
През 2007 година направих тази тема за взаимопомощ и мисля, че има успех.
Толкова много момичета намериха сили да се справят с диагнозата , лечението, гадостите от това, което ги сполетя.
Толкова много момичета загубих през това време, сигурно разбирате, че тъгувам за тях и си ги спомням поименно.

# 261
Хули,
Не знаех, че ти си създала темата! Heart
Помощта тук е безценна! По-срамежливите момичета не пишат, но много са, които четат и намират вяра и сили, за да продължат!
А това, че трият коментари... точно в тази тема...това да не е Клюкарник?

# 262
  • София
Хули,
Не знаех, че ти си създала темата! Heart
Помощта тук е безценна! По-срамежливите момичета не пишат, но много са, които четат и намират вяра и сили, за да продължат!
А това, че трият коментари... точно в тази тема...това да не е Клюкарник?
Може и да не трият.. знам ли ? За първи път ми се случва. Ама и аз май написах нещо, дето няма да се хареса на някои.

# 263
  • В царството на игрите:)
Странно защо не ми излизат отговорите в темата и даже нарочно влязох,  за да помоля да не се прехвърляме изцяло във ФБ,защото там е доста объркана комуникацията, а тук е далеч по - систематизирана. Иначе е готина идеята за ФБ група, най - малкото, за да се "видим" Simple Smile

# 264
  • София
Странно защо не ми излизат отговорите в темата и даже нарочно влязох,  за да помоля да не се прехвърляме изцяло във ФБ,защото там е доста объркана комуникацията, а тук е далеч по - систематизирана. Иначе е готина идеята за ФБ група, най - малкото, за да се "видим" Simple Smile
Ооооо, Миленката, май не съм само аз. Дали пък не искат да ни ...... Глупости ми идват в главата.

# 265
Аз си чета и пиша,  и на двете места.
Тук виждам и прочитам новите отговори.
Докато там може да пропусна нещо. Фейсбука не ми се актуализира постоянно 🙄
В Мамата за сега нямам проблем с това. Едва ли е нарочно предполагам е бъг.

Хули, защо не питаш някой модератор за причината ( за изтрития пост).

# 266
  • София
Щоо беееееее, пак не мога да кажа каквото искам  !

# 267
Ми пльосни го У фейсо.
Явно е санитарен ден тука 😁

# 268
  • София
Няма, ще го постна където си искам. Да не би пък да е само мамата ?

# 269
  • София
Не щаааааа, Искам си МАММАТА, бах и МАММАТА.Сегаа вече ще ме баннат , ама ич не ми е.
Спомням си че БАБИЛИЯ, която си отиде и няма да забравя никога в един момент ми сподели - Хули, ще ме баннат. Баннаха я за глупости. Да почива в мир, обична моя .

Общи условия

Активация на акаунт