Добрич- ден на града празнуват, учениците школуват(14)

• 16 074
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
  • Добрич
di_an, ние тук не обсъждаме само дечурлигата. Wink Предполагам, че си забелязала, че освен грижите покрай децата се заформят и други интересни темички. Така че не признавам това, че не се намесваш. Wink

Amarenke, нИдей така мЪ хръРГа в тъча със Самсунгите.
Моето бижу, ако ми сдаде фронта, ще се гръмна, ей! Wink

# 106
Amarena, да не би да съм се карала с мъжа ти? Laughing
Това за сервизите и техниците го разбрах, колко са нагли и те и прочие.... но щом са лицензирани сервизи как така могат да си позволяват да не спазват сроковете. 2be не могат ли да се разберат първо с тях, че ще бъдат коректни едни към други, а после да  рекламират навсякъде по медиите "великата" си фирма? Техните неуредици и проблеми "от кухнята" не ме вълнуват. Аз съм клиент, който си плаща и имам право.... 
Нищо чудно, не го мисли. Цял ден му се карат недоволни клиенти. Права си, разбира се, но главните им шефове ги боли г...а за дребни хора като нас. Стоят си на меките фотьойли и си прибират лъвския пай от над стоте магазина, които имат. Mr. Green Българска им работа и на тях!
di_an, ние тук не обсъждаме само дечурлигата. Wink Предполагам, че си забелязала, че освен грижите покрай децата се заформят и други интересни темички. Така че не признавам това, че не се намесваш. Wink

Amarenke, нИдей така мЪ хръРГа в тъча със Самсунгите.
Моето бижу, ако ми сдаде фронта, ще се гръмна, ей! Wink

Ами на моите самсуняци като им отслабнат батериите, че като ми се разпищят едновременно ooooh!Кой какво прави, аз все телефони "храня". Слабото им място са батериите. Но единият ми е с резервна батерия. Така си го купих навремето. Винаги е заредена и мога да си я сменям, ако нямам време да зареждам. Но си е хамалогия.
Ама какво да направя, като съм им фен. Wink

# 107
  • Толбухин
Като сте се разговорили за телефони и аз да се оплача моя Самсунг му пада много бързо батерията.И днес вече съм си поръчала нова,Амарена я познай кой ще мия носи..Аз моя много си го харесвам и не искам да си го сменям,иначе един Бенкю Сименс няма да ми се отрази зле или LG Шоколад.
Не съм простичка а smile3521
А за срещата ние само си чешем езиците и среща не правим.Така че споко di_an ще дойдеш ама друг път. Joy
И сега сериозно вече давай те да се срещаме,докато не е паднал студа,че тогава пак да се срещнем.

# 108
Хей това за сервизите го има със всякакви марки. Мъжи трябваше да ремонтира едно бързонагряващо бойлерче в гаранция. Трябвало да му го поправи някакъв тук в Д-ч: да му се смени някаква част. За тази част въпросния техник поискал 40лв. Мъжа ми казал: "Багодаря!". Поръчал я другаде и с доставката му излязло 25лв. Hug
Съгласна съм с мненията:
"Майстор да ти влезе в къщата" и
"Българска работа"

Амарена, дано тоя сервиз във Варна го оправят бързо, че нали знаеш че най- новата ни придобивка е СамсунГ.

Добре дошла на ди_ан! А с какво се занимаш ако не е тайна?

# 109
Продавам електрически стелиризатор AVENT употребяван 8 месеца. Цена: 80лв.
Пускам обявата тук защото е валидна само за град Добрич.
http://mojo.linkbg.com/DSC00926.JPG

# 110
Нямам време да чета назад,та пиша набързо...
Теа,Амарена наистина е описала ситуацията точно...Съпругът ми познава един от тези,които седят в креслата в София и според него също сервизът е един,за да има по-добър контрол,не че им вярвам особено...Преди време бях попадала на страницата на Самсунг,където има и инфо за централния им офис.Можеш да пишеш до там,а ако намериш и страницата на Самсунг за Източна Европа- най-добре.Пиши им,никак не си падат по нашите методи на работа и сигурно ще има наказани...Е,най-справедливо е да са от сервиза... Peace

# 111
Като сте се разговорили за телефони и аз да се оплача моя Самсунг му пада много бързо батерията.И днес вече съм си поръчала нова,Амарена я познай кой ще мия носи..Аз моя много си го харесвам и не искам да си го сменям,иначе един Бенкю Сименс няма да ми се отрази зле или LG Шоколад.

Ей, EM4O, искаш да ги сменяш като носни кърпи. А новата батерия колко ли ще издържи? ooooh! Те дори като нови не са особено потентни. hahaha

Да не ме помислите за т@елефонофетишистка@ (Сакън!), но дизайнът на Самсунг най- много ме кефи. Но всеки, който разбира такава техника, ще потвърди, че най- добрите са Nokia. Аз бих добавила и NEC. Peace Поне в един модел съм влюбена, но го няма в БГ. Ще си карам с моите " дървета". Wink

macoball , ние  вече сме големи, но иначе стерилизаторът си струва парите. Да му мислят новите майчета. Laughing Аватарът ти ми напомня нещо. Wink Честит ни ф....!

Амарена, дано тоя сервиз във Варна го оправят бързо, че нали знаеш че най- новата ни придобивка е СамсунГ.

Говори се, че другият месец ще организират нещата. Дано да е така!

# 112
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee  food002

# 113
  • Добрич
Dobro utro.пак е лошо това време..Мамо Цоцоланке,мерси за кафенцето!
Гледам сте обсъждали 2би,та аз от там си взех телефона,продавачите са некомпетенти просто.Падаше  ми батерията доста бързо и затова ходих...ох,божке те хич ги няма,убедих се тогава.
Бе ЕМ4о къв сименс,какъв лджи.Оф,аз като видя емблема сименс,може и пет бона да е ми е супер смешно.А пък LG може да са силни,ама на съвсем друга техника.Е,това е мое мнение просто..За мен Нокия и самсунг Peace

# 114
  • Толбухин
Добро утро
Като за говорих ме за телефони,нямала съм никога телефон Нокия и за това не мога да го оценя.Последната придобивка на мъжо е Нокия Е60 ето го:  http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=910
Амарена колкото и да издържи новата батерия ,поне ще удължи периода до закупуването на нов телефон.
Телефоните хубаво ги оправехме ,но за среща нищо не говорите.

# 115
Добро утро и от нас.днес моята принцеска става на 1 година.

# 116
Мами, искам да ви питам значи затози детски клуб Марияна,който е в Добрич. Знаете ли повече за него - условия ,цени и дали са доволни от него. Питам просто от любопитство. Едно съседско дете ходеше там, водеха го на обяд и ми е било интересно да науча нещо повече за тази частна детска градина.Или това не е детска градина?

Честито на Алекса за нейната рожденничка! Здраве и много игри! Весел празник!

# 117
  • Толбухин
Честит първи рожден ден Габи,желая ти много здраве и щастливо детство!!!

# 118
Чести Първи Рожден Ден на Габи!!!
Aleksa , нека расте здрава и щастлива!!!
  bouquet

Мисля, че в детски клуб Марияна таксата се води на ден...или на седмица и не съм сигурна колко е точно...нещо ми се мотае, че за месец излизало 150-160 лв./може и да бъркам newsm78/. Нямам лични впечатления иначе, рано ни е.

Моят телефон в момента е Nokia и съм много доволна, защото батерията издържа по седмица минимум. Преди това имах Siemens и от него бях доволна Grinning...не си падам по екстри...

# 119
Честит рожден ден на малката Габи на мама Aleksa ! Много здраве, усмивки и весели игри и желая!
Aleksa, после да разкажеш, как е минал рожденият ден. Wink

SISOLITA , и как разбра, че са  некомпетентни продавачите? Rolling Eyes Батерията на телефонът ти ако пада бързо, това е , мисля, извън обсега на тяхната компетентност. Laughing Оплачи се на фирмата - производител. Wink За компетентността им мога да споря, защото имам и преки наблюдения от конкурентните им фирми. Друг е въпросът, че за кратко време имаха някои кадрови промени и смениха персонал, та може и да си попаднала на някой новак. Wink

Общи условия

Активация на акаунт