Добрич- ден на града празнуват, учениците школуват(14)

• 16 073
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Честит двоен празник на Maма Цоцоланка!Дълги години щастлив семеен живот!
Абе,тая изложба не е ли в музей,защо трябва да се заплаще иззобщо,пък може и да е правилно незнам....
Какво правите по цял ден у дома,аз направо незнам вече,не ме свърта никъде.Това време и то е ужасно просто...
До после.
АА щях да казвам ,че Феята и Лучано нямат изобщо нищо общо! Peace

# 91
Копирам си мнението от темата ми в Клюкарника. Ужасно съжалявам, че си купих телефон от 2be.

"Момичета, зная, че сигурно ви е писнало от такива теми. Все някой от нещо е недоволен, но реших да споделя с вас, поне малко ми олекне....а и за да ви предупредя да внимавате с 2be.
От почти 2 месеца телефонът ми е на поправка и само ме мотат. /42 работни дни са минали, а срокът за поправката е 30 работни дни./ "Ще дойде в сряда". В сряда отивам - "Ще дойде в събота. Нямаме връзка със сервиза.То и да се обадим вече никой няма там. " Или пък от сервиза им затварят телефона.... Е...си фирмата. Няма никаква координация между магазините и сервиза им. Вечни оправдания слушам, че "не зависело от тях" и прочие дрън-дрън глупости... да не говорим , че има някакви нещастници, чиито телефони са от април  на ремонт. Това според мен си е жива подигравка с клиентите.
Писах имейл до централния им офис. Да видим от там какво ще отговорят.
Към кого да се обърна вече не зная...към Комисията за защита на потребителите     
Има ли други "прецакани" или съм единствената?"

# 92
Абе,тая изложба не е ли в музей,защо трябва да се заплаще иззобщо,пък може и да е правилно незнам....

Такса така или иначе си има в музеите. Като си помисля, че заради 100те национални исторически обекта съм обиколила музеи в др. градове, а в нашия от ученичка не съм влизала. А и тази изложба е гостуваща и как без такса...
Яд ме е, че не намерихме време да видим златните съкровища докато бяха във Варна...тюх..
Сиси, излизаме всеки ден нищо, че ни вали дъждец Mr. Green поне не е много студено все още...Дано да има циганско лято.
теа , много неприятно това с телефона ти...я вземи им се обади в сервиза директно и ги насоли...Или на Господарите на ефира сега го гледам щото и ми хрумна

# 93
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МАМА ЦОЦОЛАНКА!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!
  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица и на двете Йоани![/b][/size][/color]  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
  • Добрич
Сисе, и ние сме навън всеки ден. Е, ако вали проливен дъжд, както по празниците, си седим в къщи и се молим да спира, че не се издържа - малкото подивява, аз два пъти. А за зимата гледам да не мисля, че се вкисвам  Sad

теа, за жалост не са само 2be. Преди време бях станала неволен свидетел на подобна история в Германос. Така, че израза "българска работа" е много точен в случаи, като тези. Обаждай се и се оплаквай където ти дойде наум. Че колкото си мълчи човек, толкова го вземат за балък.

# 95
Честит рожден ден и годишнина на мама Цоцоланка!  bouquet
Честит рожден ден на Йоанките!  bouquet
Набързо да се разпиша и аз. hahaha

Честит Рожден Ден на мама Цоцоланка!
Дълги години щастлив семеен живот!
Ние решихме да пропуснем тази изложба. По БТВ имаше репортаж и видяхме всички фигури - 10-12 на брой.  Не са ли много високи таксите за такава мини-изложба?!? /Не съм скръндза./

теа, скръндза си, скръндза си. Laughing Айде, ще черпя. Wink Друго си е на живо....
Мен пък ме е яд, че мъжо има хиляда снимки от музея на Мадам Тисо в Лондон. Снимал се нашият пред всички восъчни фигури, та пот се ля от мен 3 дни, докато му налепя снимките в албума, та съм си навила на пръста да водя щерката и да се щракнем и ние. Grinning

Копирам си мнението от темата ми в Клюкарника. Ужасно съжалявам, че си купих телефон от 2be.

"Момичета, зная, че сигурно ви е писнало от такива теми. Все някой от нещо е недоволен, но реших да споделя с вас, поне малко ми олекне....а и за да ви предупредя да внимавате с 2be.
От почти 2 месеца телефонът ми е на поправка и само ме мотат. /42 работни дни са минали, а срокът за поправката е 30 работни дни./ "Ще дойде в сряда". В сряда отивам - "Ще дойде в събота. Нямаме връзка със сервиза.То и да се обадим вече никой няма там. " Или пък от сервиза им затварят телефона.... Е...си фирмата. Няма никаква координация между магазините и сервиза им. Вечни оправдания слушам, че "не зависело от тях" и прочие дрън-дрън глупости... да не говорим , че има някакви нещастници, чиито телефони са от април  на ремонт. Това според мен си е жива подигравка с клиентите.
Писах имейл до централния им офис. Да видим от там какво ще отговорят.
Към кого да се обърна вече не зная...към Комисията за защита на потребителите    
Има ли други "прецакани" или съм единствената?"

Ами като не питаш, преди да си купиш телефон. Wink Някои марки, или модели направо са си абонирани за ремонт.  ooooh! Утре ще питам, кои точно бяха, та да не ги купувате вече.  ooooh!

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 12:53 от Amarena

# 96
anuschka ,EM4O, Amarena, kemi, SISOLITA, emev , теа , mimi_kir , Aleksa, mama_Blue , gabriel2

благодаря ви много за хубавите пожелания - всички те да ви се връщат двойно и тройно!

Ние бяхме на едно много хубаво заведение с много добра кухня - за разлика от миналата година,когато почти нищо не ядох! Изкарахме си много добре!

food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

# 97
Добро утро и от мен !
Честито на всички празнували  Hug
Относно за изложбата вчера водих племеницата си там прекарахме си страхотно ,естествено тя нали е послушна вдигна музея на главата ,но определено си струва да се види !
А за проблема на теа ,миналата година и аз имах същият проблем само ,че в Германос върнаха ми телефона след 3 месеца и той след седмица пак започна да ми дава същият дефект  #2gunfire

# 98
теа, послушай Амарена, тя знае кого да  пита. Wink

# 99
  • Добрич
Добро утро!
Дано се извали по- бързо това време...

Здравейте!!!
За статистиката: живея в Добрич или както уточнявате- съпруг Добричлия.

Ако не си писала преди това и не съм те поздравила с добре дошла, го правя сега.
Пиши честичко!

# 100
Здравейте!  bouquet
И аз за момента живея в Добрич.
Искам да попитам кога започва работа кукления театър?
Мисля, че не съм срещала досега музей, който да не работи с такса newsm78. Все пак времето на социализма отмина отдавна. Нали и те трябва да се издържат, а и по цял свят се плаща за привилегията да посетиш и видиш някоя експозиция.
Приятен ден на всички!

# 101
  • Добрич
Здравейте!  bouquet
И аз за момента живея в Добрич.
Искам да попитам кога започва работа кукления театър?
Здравей!
Кукленият театър откриха вече сезона в понеделник (май Embarassed). Предполагам, че всяка събота и неделя и ще има представления.

# 102
Здравейте!
Отговарям по същество по въпроса за 2be.
Първо Самсунгите най-често се пращат на ремонт, но не това е основната причина за ядовете.
Фирмата работи само с лицензирани сервизи на Нокия, Самсунг, Сони и прочие. Такава е политиката на фирмата и така би трябвало да бъде, мисля. Проблемът е , че в момента, в който телефонът бъде изпратен за ремонт, оттам нататък от фирмата 2be абсолютно нищо не зависи. Моето предположение е, че макар и това да са лицензирани сервизи на европейски фирми, вътре се работи по български маниер, т.е техникът е Бог, а не клиентът.Нали знаете приказката: "Майстор да ти влезе в къщата. ooooh!" Това е нещо, което и мен ужасно много би ме изнервило. Sad Със сигурност  знам, че служителите в магазина се обаждат по минимум десет пъти на ден, за да  подсещат онези от сервиза, но резултатът рядко е налице и познайте върху кого рефлектира цялото недоволство на клиентите. Rolling Eyes ooooh!
Добрата вест е, че именно заради този проблем се планира сервиз във Варна, който да бъде контролиран по-лесно. Wink Предполагам, че тогава нещата ще се подобрят.
Да, жалба до Комисията за защита на потребителите е добра идея.
Брат ми и снаха ми заплашиха един сервиз, в който си бяха дали ДВД -то и то събираше прах повече от година, та през това време даже май му беше изтекла и гаранцията, с @Господари на ефира@ и онези набързо им го ремонтираха hahaha
Навсякъде положението е плачевно. Затова се моля, да не ми се развалят "самсуняците" Wink, че оставам без връзка със света. Sad

# 103
Amarena, да не би да съм се карала с мъжа ти? Laughing
Това за сервизите и техниците го разбрах, колко са нагли и те и прочие.... но щом са лицензирани сервизи как така могат да си позволяват да не спазват сроковете. 2be не могат ли да се разберат първо с тях, че ще бъдат коректни едни към други, а после да  рекламират навсякъде по медиите "великата" си фирма? Техните неуредици и проблеми "от кухнята" не ме вълнуват. Аз съм клиент, който си плаща и имам право.... 

# 104

Здравейте!!!
За статистиката: живея в Добрич или както уточнявате- съпруг Добричлия.

Ако не си писала преди това и не съм те поздравила с добре дошла, го правя сега.
Пиши честичко!
Не. Не съм писала до сега, но ви чета редовно. Не се намесвам, защото съм много далеко от проблемите на родителството, но ако заформите среща- ще съм първа. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт