С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 48 955
  • 786
  •   1
Отговори
# 480
  • Lost in a fairytale ...
Хаха, при моя мъж не работи, при мен също. Когато се захване с нещо не обичаме излишни въпроси и изобщо присъствие наоколо. Ако има нужда от помощ, ще ме викне, аз също.
Ако е нещо спешно, просто се казва с нормален тон и всичко е наред.

# 481
Моя беше ремонтирал леглото на детето и всички дървени стърготини се бяха набили в дрехите на детето, които бяха в чекмеджето отдолу. Можеше първо да извади чекмеджето ама кой да се сети.. ама и аз не се сетих, че няма да го прецени това.

# 482
След 4 часа борба вече матрака е където трябва. Е, механизмът не държи дълго време,та трябва с крак да се подпира, ама каквото такова, примирих се. " Майсторът" се оттегли за заслужен отдих, а аз тепърва се заемам с бъркотията, която произтече от монтажа.Аз затова мразя ремонти и подмяна на мебели и уреди. Нещата никога не протичат елементарно и по план.

# 483
  • София
Вашите поне ремонтират нещо 🤣.

# 484
  • София
Ааа, аз в 1та тема се оплаках. Детската стая плаче за ремонт. Миналата пролет имахме някой лев, а имаше и време. Направи ли нещо? Не! Лежа си на дивана и ходи на курсове.
Сега най-добрият му приятел се е захванал с ремонт на детската. Дано се повлияе!

# 485
Мда... когато види зор тогава. Сега едното шкафче на скрина на малкото в счупено. Обвини ме мен, че съм го счупила и точка! Не повдигам повече темата. Да стои счупено, не ми пука.

# 486
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вашите поне ремонтират нещо 🤣.
Ремонтира, не мога да си купя нещо ново, трябва да го направя тотална щета. 😁

# 487
  • София
Едната лампа в гаража изгоря преди 6 месеца. Накрая аз я смених 😁. За сметка на това всичко в къщи е "умно".

# 488
Ооо, у нас ремонт се прави едва когато вече е наложащо, и то след десетки отлагания във времето. Банята ни е в плачевно състояние и само го приказваме кое как ще стане, но реално нищо не подхващаме. Това лято вече ще я правим....уж. И за други работи сме така - вече като няма накъде. Виж, за почивки и екскурзии винаги е готов и ги планира много бързо. Там нямам оплаквания Grinning

# 489
За сметка на това всичко в къщи е "умно".

Оооооо, не издържам. Имаме по 15 различни дистанционни за 1 уред, 17 програми на телефона, лампата не мога да я изключа от копчето, защото се "разсинхронизира",  трябва да викам на гугъл хоума по половин час за да си пусна хубавия звук на телевизора. Телевизора в спалнята мога да усиля само от телефона, но да го изключа само от дистанционното, като работи само с нетфликс, защото няма кабел. Излиза той от кухнята и вместо на излизане да изгаси лампите вика на гугъл хоума 5 минути. - Защо не натисна копчето? - Е как защо, нали мога да кажа на гугъл да го спре... Tired FaceTired FaceTired Face

# 490
  • София
За сметка на това всичко в къщи е "умно".

Оооооо, не издържам. Имаме по 15 различни дистанционни за 1 уред, 17 програми на телефона, лампата не мога да я изключа от копчето, защото се "разсинхронизира",  трябва да викам на гугъл хоума по половин час за да си пусна хубавия звук на телевизора. Телевизора в спалнята мога да усиля само от телефона, но да го изключа само от дистанционното, като работи само с нетфликс, защото няма кабел. Излиза той от кухнята и вместо на излизане да изгаси лампите вика на гугъл хоума 5 минути. - Защо не натисна копчето? - Е как защо, нали мога да кажа на гугъл да го спре... Tired FaceTired FaceTired Face
Да не живееш у нас 🤣🤣🤣.
Същата работа. Признавам, че някои неща са удобни, но други ми идват в повече.

# 491
  • София
Пералнята е умна, обаче има начин да се държи на малко по-тъп режим и тъй като аз си я ползвам, я ползвам тъпо - т.е. аз я командвам.
Печката си я поисках с врътки.
Гугъл ми се включва понякога, получава една псувня и се изключва.

# 492
У дома всичко е тъпо Wink

# 493
След 4 часа борба вече матрака е където трябва. Е, механизмът не държи дълго време,та трябва с крак да се подпира, ама каквото такова, примирих се. " Майсторът" се оттегли за заслужен отдих, а аз тепърва се заемам с бъркотията, която произтече от монтажа.Аз затова мразя ремонти и подмяна на мебели и уреди. Нещата никога не протичат елементарно и по план.
Аз да уточня, че на 2 пъти се сблъсквах с такъв проблем - вината най-вероятно не в  мъжа Ви, ами в производителя, защото имам проблеми с монтиране на български мебели, но не и на вносни. Вносните пък понякога не са преценени откъм надежност.

# 494
  • София
Кои мебели са български?
Освен това, матракът може да е от едно място, рамката от друго, леглото - трето, механизми - съвсем друго.

Общи условия

Активация на акаунт