С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 48 951
  • 786
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Те да внимават да не го счупят 🤣. Нашето легло почти се разпадна, когато реших да купя някакъв супер матрак, който тежеше 100 кила. Три ми се сол на главата, но в крайна сметка купихме нова рамка. Сега искам да го сменям, но още не смея да повдигна темата.

# 496
Ако е за сглобяване на мебели аз гледам схемата ММ сглобява по мои инструкции. Зор видяхме с бебешката кошара - то не беше инструкции, а просто снимки и то не за нашия модел кошара.

# 497
Моят понякога не може сам да си свърши нещо, ами задължително и аз трябва да присъствам и аз. И страшно мрази да избвърля неща. Чак се изненадах д ес, че изхвърли един стар монитор.
Имах и една форма за сладкиши, която вече не може да се отваря, купих си нова и тръгнах да изхвърлям старата. Ей, като каза, че иска да пробва да я отвори. 100 пъти казах, че искам да я изхвърлям и той продължи да настоява. Даже ме извика да съм дърпала от едната страна... Как ли пък няма да скоча да помагам за нещо, което смятам да изхвърля...

# 498
За хвърлянето и ние война водим. Ако питаш него всичко може да потрябва, а аз с лека ръка хвърлям и не се замислям. Снощи даже се разправяхме за едни маратонки на малката дъщеря, които аз настоявам да се хвърлят, а той ми показва как ще ги залепи. Една счупена нощна лампа седи и тя, щото щял да й ползва кабела незнайно за какво. Аз тайно от него разчиствам обаче. Ненавиждам натурии, счупени неща, нащърбена посуда т.н. Искам вещите, които ползвам да са здрави и красиви, не сбирщина от къде ли не.

# 499
Ох, това е ужасно!
И аз бях от трупащите.ама като се появи детето и ми отесня къщата и почнах да хвърлям.а той всичко пази.. нам за какво..

# 500
От доста време, когато реша, че нещо е за изхвърляне, просто го изхвърлям, без да се обяснявам на ММ. Било дрехи, обувки или техника някаква стара.  Изобщо не забелязва. Той с години не обличал/ползвал въпросните неща. Преди няколко месеца беше домъкнал един стар видео плеър от апартамента на баща си с идеята да гледаме стари касети от абитуриентските си балове Simple Smile Пробвахме една касета, не стана, той реши, че като има време, ще го отвори да го почисти! Стоя два месеца под една масичка в хола да събира прах. Изхвърлих го и до сега не се е сетил за него. 😏

# 501
  • София
Прядставям си, на някоия от така изхвърлящите дами, мъжът й, тайно да й изхвърли дреха, обувки, бижу, парфюм или гримове, понеже не ги ползвала всеки ден и според него са натурии и излишен багаж в дома ScreamSatisfiedRolling Eyes

# 502
  • София
Да, да, трябва да се затрупат едно хубаво, като брат ми, по 1 метър около леглото и всичко останало "неща, които може да ми потрябват".

# 503
Прядставям си, на някоия от така изхвърлящите дами, мъжът й, тайно да й изхвърли дреха, обувки, бижу, парфюм или гримове, понеже не ги ползвала всеки ден и според него са натурии и излишен багаж в дома ScreamSatisfiedRolling Eyes
Ти за война говориш Joy

Има едно дърво пред терасата. Много е хубаво, ама короната ми скрива цялата гледка. А имам наистина страхотна гледка..
Карам ММ да го одреже, ама НЕ. Imp

# 504
Не е съвсем същото, защото парфюмите, бижутата и дрехите не заемат толкова място и ме създават такъв безпорядък като счупените уреди, чиито кабели един ден евентуално може да потрябват. Не че нямам един рафт в гардероба с хавлиени кърпи и калъфки, които си искат пренареждане и половината са за хвърляне. На моят мъж нищо не му пречи, нищо не го дразни и нищо не забелязва Joy

# 505
  • Sofia
Решила съм да събера всички стари / повредени електроуреди и кабеляци и да ги занеса във фирма за рециклиране. Simple Smile Това е най-екологичното решение, май не е OK да се хвърлят в контейнерите за смет.
ММ, обаче, няма склонност да пази такива вещи. Даже в нашето семейство по-скоро аз съм Плюшкин.

# 506
  • Mediterraneo

Има едно дърво пред терасата. Много е хубаво, ама короната ми скрива цялата гледка. А имам наистина страхотна гледка..

Освен ако не ти е в собствения двор, това няма как да стане просто така.

# 507
  • София
От както е станал, бичи телевизора. Ох, обличам се и излизам!

# 508
Най- се радвам, че ограничихме гледането на телевизия у дома.
Той си гледа филми, когато децата заспят

# 509

Освен ако не ти е в собствения двор, това няма как да стане просто така.
Ами в двора ми е. Да. Гадно дърво.
  Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт