С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 47 516
  • 786
  •   1
Отговори
# 735
Бе много нежни души тез мъже! Я се депресирайте и вие на дивана и оставете цялата къща на вили и мотовили,да видим тогава.

# 736
  • София
Поради това, че седи на дивана в холо-кухнята и гледа ТВ, не дава да му шумя - т.е. почти не мога да чистя, мия или да подреждам. Миналия вторник той пусна прахосмукачка. 😁

# 737
О, баща ми е същия. Не дава на майка да шета, че шумяла. Сега, за жалост лежи в кухнята поради здравословни причини и тя шета около него. Направо едва издържа баща ми ама трае като няма друг изход. Ние нямаме такива драми , не ми се е сърдиш, че му шумя никога.

# 738
То остана и да се сърдят, че шумим. Не стига, че нищо не подхващат, ми и претенции.

# 739
  • Mediterraneo
Роки, купи му едни безжични слушалки и да си гледа работата. Аз подарих на ММ нови за Коледа, сега е тихо на всички- той не ме тормози като гледа, аз него като шетам из холо- кухнята.

# 740
Вчера ми каза, че котката ми е тъпа. 2 пъти. А животното просто е болно. Никога няма да го забравя и за пръв път от пет години обмислям какво да е поведението ми като отговор.

# 741
Да ви кажа какво е стиснатост?
Не може да имаш последен модел телефон на Apple, а да ми обсъждаш, че купувам шапка на детето! Овиках го, излезе с номера "той има". Има, но са малки. Страшно му се ядосах! И понеже му намилам, че само ипотеката плаща (храна, сметки, дрешки -аз),
минава през магазина и купува едно кисело мляко. Или ядки. Или маслини. И после ми се петелчи, че бил напазарувал...

# 742
Да споделя опит.Единствен път получих забележка за пазаруване.Тогава заплатите се даваха  кеш.Отделих си пари за обяд,транспорти. и съвсем малко за лични разходи.Всички останали му ги дадох в ръцете,и цял месец не купих нито храна,нито нищо,нито плащах сметки.На 10 ден разбра,че не може да се оправи.

# 743
За убиване са тези мъже на моменти.
И моят хич не си пада по котки. Аз пък съм си завъдила няколко и той естествено все намира за нещо да мърмори във връзка с това.
Аз пък съвсем на скоро му обясних, че котарака всъщност не е котарак, а канарче, щото чурулика.
А ма ха. Кви котки, кви 5 лева. Канарчета са това. Joy

# 744
  • София
Да споделя опит.Единствен път получих забележка за пазаруване.Тогава заплатите се даваха  кеш.Отделих си пари за обяд,транспорти. и съвсем малко за лични разходи.Всички останали му ги дадох в ръцете,и цял месец не купих нито храна,нито нищо,нито плащах сметки.На 10 ден разбра,че не може да се оправи.

Eвала, Пип! Харесва ми мисленето ви.
Бих направила същото.

# 745
Ако зависи от моя, ще има в хладилника само майонеза Wink
Не умее да пазарува - месото все е някакво одърпано, жилесто или със сланина.
Плодовете/ зеленчуците едни оръфани, измъчени.
Буквално дава пари на вятъра.
Аз , че се оливам също е факт! Но обичам шкафовете да са пълни и да ми в спокойно. .макар, че напоследък промених и това. Пазарувам основно 1 или 2 пъти в седмицата, така че има всичко необходимо.
Ежедневно вземам месо и безалкохолно, хляб

# 746
ММ хем се дразни като му се шуми (аз или някъде по етажите), хем сам вдига много шум, когато не е добре това да се случва (спя или са определени часове за тишина).. Е, няма угодия и се инати, колкото скандал да стане, а после се цупи цял ден!
Иначе за домакинстването се редуваме и освен в случай на болест или дълго отсъствие по работа, не виждам причина мъж да остави в днешно време жена сама да се оправя с дом и деца. Бил депресиран... За жената болести и депресии явно няма. За работата по институции и аз оставях на баща ми или гадже да я свърши години наред, понеже съм по-свита и не ми се чака по опашки и сега съжалявам като гледам на моменти колко съм безпомощна, а други жени колко са оправни. Та, не си прави услуга сам на себе си този човек.
ММ пък ядосвания, депресии и прочие проблеми ги бори с домакинстване и ремонти, странно ми е чак. Стане сутрин и като се развихри, чисти и подрежда даже и да няма нужда. Аз като мързелив човек, страшно мразя разни "ленински съботници" и на момента предпочитам всичко да измия, изпера, подредя, а не да ми се трупа и изгуби после цял ден.

# 747
  • София
Половината апартамент продължава да си стои в свинско състояние. Примерно си е натрупал багажа - раница, куфар и насипни дрехи в един ъгъл и там не се пипа. Ох, само да замине!
Сетих се още нещо. Целия ни семеен живот ме манипулира колко съм мързелива и безотговорна. Полека. И после, пак и пак ми товари на гърба негови отговорности.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 13:53 от Rockstar

# 748
Ами щом те нарича мързелива,направи му списък със задачи,ама за всеки ден.На друг лист напиши това ,което си свършила и ги сравни пред него.

# 749
  • София
Няма смисъл.
Дайте новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт