С какво ви дразнят мъжете /тема №6/

• 47 515
  • 786
  •   1
Отговори
# 750
Като се замисля, с всичко.
Но най-много ме дразни с фръцването "добре, ще спра да правя каквото правя и ще те изслушам". Как да му обясня, че той винаги прави нещо? Ама дайде някое лесно обяснение, защото с всичко останало съм пробвала.

# 751
И защо трябва да му обясняваш?
Игнонираш фръцването и си казваш каквото имаш да казваш. Като види, че фръцкането при теб не работи, ще спре да ти прави демонстрации.

# 752
  • София
Напоследък, като спомена Август 2020 и млъква тотално.

# 753
И защо трябва да му обясняваш?
Игнонираш фръцването и си казваш каквото имаш да казваш. Като види, че фръцкането при теб не работи, ще спре да ти прави демонстрации.
Ще го пробвам, но нямам особено големи надежди. А и толкова да ме драсни това фръцване Close 3 тийнейджърки бих издържала, но това ми е абсурдно.

# 754
Като се замисля, с всичко.
Но най-много ме дразни с фръцването "добре, ще спра да правя каквото правя и ще те изслушам". Как да му обясня, че той винаги прави нещо? Ама дайде някое лесно обяснение, защото с всичко останало съм пробвала.

А пробвала ли си предварително да предупредиш: "Утре( след 2 -3 часа) искам да говоря с теб. Отдели ми малко време и не се хващай с нищо!"?
  Ако и това не прави, значи съвсем умишлено си търси занимавки, за да избегне неприятен за него разговор. И да не му се налага да дава обяснения(обещания), предполагам.

А ако е нарочно, си е вид манипулация - "Виж колко съм зает, а ти ми пречиш." И вменяване на вина. В такъв случай просто не се чувствай виновна, а дирекно му кажи: Тези не ми минават, вече.

Може ли някой да пусне нова тема?

# 755
Много ме дразни с неприятните изказвания по мой адрес и на родителите ми. Пред тях винаги се държи дружелюбно и с уважение, но пред мен и родителите си говори злобни неща. Доскоро вярвах, че говори така, за да ме изнерви, но разбрах, че го мисли. Уж ме обича, уж държи на семейството ни, работи, за да не ни липсва нищо, а ме провокира. Особено сега, знае че ми бушуват хормоните, изнервям се лесно и се разстройвам и продължава да се дразни за глупости и да приказва.

# 756
  • Sofia
Е, явно не ги харесва. Не смятам, че е повод за кой знае каква драма. Щом казваш, че е отдаден на теб и семейството ви, това е най-важното.

# 757
Личното мнение е негово право, но когато някой говори нещо по мой адрес и го казва пред мен силно и агресивно, за да го чуя, значи че не трябва да го игнорирам. Те дават всичко за нас, имат право да не го харесват, а дума не са казали по негов адрес. Дължи им поне същото пред мен.

# 758
Е, явно не ги харесва. Не смятам, че е повод за кой знае каква драма. Щом казваш, че е отдаден на теб и семейството ви, това е най-важното.

За теб може и да е най-важното. За нея очевидно - не е. Аз бих му върнала отдадеността, да ходи да си я отдава нейде другаде. Уж, уж, уж. Ама преднамереността и провокациите - туй не е наужким Wink

# 759
  • Sofia
Те дават всичко за нас, имат право да не го харесват, а дума не са казали по негов адрес. Дължи им поне същото пред мен.

Ами, ето го проблема, значи. Разделете съпружеските отношения от тези с родата. Simple Smile Така всички ще живеят по-здравословно и спокойно. Насила хубост не става... Мъжът ти явно не ги харесва по някакви си негови причини и не виждам смисъл зорлем да го тикаш да става близък с тях. Това няма как да се случи просто.

# 760
Тя не очаква от него да станат близки, нали четеш какво пише?

# 761
Много ме дразни с неприятните изказвания по мой адрес и на родителите ми. Пред тях винаги се държи дружелюбно и с уважение, но пред мен и родителите си говори злобни неща. Доскоро вярвах, че говори така, за да ме изнерви, но разбрах, че го мисли. Уж ме обича, уж държи на семейството ни, работи, за да не ни липсва нищо, а ме провокира. Особено сега, знае че ми бушуват хормоните, изнервям се лесно и се разстройвам и продължава да се дразни за глупости и да приказва.
Просто му кажи че не ти е приятно да говори лошо за тях в твое присъствие.
И аз не харесвам родителите на мъжа ми. Ами случва се.

Роки, на твоя му кажи че не могат всички да са работни и оправни като него, и хич да не ти пука.
Няма да се разчекваш я, щото на него така му се искало. Заявяваш че толкова можеш да предложиш и точка.

# 762
  • Sofia
Тя не очаква от него да станат близки, нали четеш какво пише?

А как се развива ситуацията? Мъжът не вижда родителите ѝ, жена му не ги обсъжда постоянно, нямат контакти, но той, въпреки дистанцията с тъстовете, бълва змии и гущери по техен адрес? Да, бе, да...

# 763
Не знам и не ме интересуват всевъзможните сценарии и реални причини. Изначалното разминаване в разбиранията за отношения със семействата води до подобни разочарования. Още малко и ще стигнем до това той да ѝ определя дали и колко пъти да споменава и общува с родителите си. Както със свекитата бе.
😄

# 764
  • Далечният изток
Мен друго ми направи впечатление
Те дават всичко за нас, имат право да не го харесват, а дума не са казали по негов адрес. Дължи им поне същото пред мен.
Те имат право да не го харесват, а той има правото само да ги харесва...
И то не го харесват, като той бил работлив и държал на семейството си.... Странно.

Общи условия

Активация на акаунт