Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 927
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
винаги трябыа да вярваш в това че всичко ще е наред колкото и сложно да ти е това ! Хайде стига чете , отивай да си бременееш и да пишеш и влезнеш тук чак като родиш пухкаво бебе ❤

# 166
можеби за това ми казаха да отделя 10 дни там за трансфера ?

Да, мисля че е така. На мен др Умут ми беше казал по телефона, че иска на втори ден от цикъла да отида в БГ на преглед, за да ме проверят за кисти понеже ако има няма смисъл да се разкарвам до Турция и вече ако съм на естествен цикъл трябва да отделя 10 дни в Турция или на програмиран направо за трансфера. Но вчера като им изпратих резултатите ми изписаха естрофен и ми казах на 15 пак да отида тук в БГ на преглед (професорката е решила така).

Здравейте! На мен също ми бяха казали да отделя 10 дни за ЗЕТ, но след резултатите на 2ри ден, ми изписаха естрофем и ми казаха на 10ти ден пак на преглед и можело да е в БГ. Попитах ги какво е по-добре на 10ти ден да отида при тях и да остана до имлантирането или да се следя в Бг и ми казаха, че е както си реша. Предпочитам да си остана вкъщи повече (предвид затегнатите мерки), но се чудя няма ли следенето тук да  компрометира по някакъв начин опита? Или меренето на лигавицата не е от толкова голямо значение? ( 1ви опит ми е и съм малко шашната Simple Smile

# 167
нали сте с естрофем , няма да има проблем

# 168
Намерете си гинеколог с добър ехогаф и опит в меренето на такива неща и спокойно може да се следите тук. На естрофем не се очакват особенни изненади, а и кръвни изследвания се правят, които също потвърждават нещата. Та няма какво толкова да се обърка.
Трансфера е ориентировъчно около 20 ден. Ще ви извикат ден по-рано за Ковид пакет, ако сте в Мемориал. От сега помислете къде ще направите пср теста в България преди пътуването, за да излезе резултата, но вземането на проба да не е повече от 72 часа преди потеглянето.

# 169
Намерете си гинеколог с добър ехогаф и опит в меренето на такива неща и спокойно може да се следите тук. На естрофем не се очакват особенни изненади, а и кръвни изследвания се правят, които също потвърждават нещата. Та няма какво толкова да се обърка.
Трансфера е ориентировъчно около 20 ден. Ще ви извикат ден по-рано за Ковид пакет, ако сте в Мемориал. От сега помислете къде ще направите пср теста в България преди пътуването, за да излезе резултата, но вземането на проба да не е повече от 72 часа преди потеглянето.

Благодаря!
Вие можете ли да препоръчате гинеколог? Моята, когато отидох на 2ри ден много се стара жената, но си призна че снимките и не излизат с добро качество.

А иначе ПСР правим в Геника на Плиска (само в тази тяхна лаборатория правят ПСР), запазва се час, не се чака на опашки и ако се прави преди обяд излиза същия ден резултата (в работни дни). Може на някой да му е полезно инфо.

# 170
Благодаря ти за добронамерения отговор Simple Smile
Аз бих те посъветвала да минеш във форумите за вече родени бебета и да правиш планове как ще го отглеждаш. Само позитивни мисли.

# 171

Благодаря!
Вие можете ли да препоръчате гинеколог? Моята, когато отидох на 2ри ден много се стара жената, но си призна че снимките и не излизат с добро качество.

А иначе ПСР правим в Геника на Плиска (само в тази тяхна лаборатория правят ПСР), запазва се час, не се чака на опашки и ако се прави преди обяд излиза същия ден резултата (в работни дни). Може на някой да му е полезно инфо.

Към колко часа излиза резултата за готовия тест?

# 172
Fanny.s
има сайт за запис на час, ако няма свободни в нужния ден не се притеснявайте, не се чака много ( няма луди опашки като например в рамус).

# 173
момичета, има ли ден от цикъла, в който е добре да се пускат изследванията за щитовидна жлеза (тсх и т.н.)? Благодаря предварително!

# 174
  • Живее на Луната
момичета, има ли ден от цикъла, в който е добре да се пускат изследванията за щитовидна жлеза (тсх и т.н.)? Благодаря предварително!

Няма значение. За предпочитане е да не е по време на цикъл.

# 175
Щетовидна се изследва в чисти дни

# 176
Момичета, аз вече не знам какво да мисля защо не настъпва имплантация при нас. Ние сме с изцяло мъжки факто като мъжа ми има морфология 1% и ДНК франгментации HDS фактор над 40% при граница 20%. Според лекарите в Турция при наличието на ембрион с отлично качество за ненастъпване на имплантация нямало значение мъжкия фактор, но въпреки че на ембриона му е направен ПИД нали не се гарантира имплантация и защо да не влияе мъжкия фактор като нали този HDS показва висока степен на възможност за аборт. Не знам вече, много се обърках. Там сякаш тези ДНК франгментации не ги гледат много, но е факт че има забременели момичета с лош мъжки фактор. Споменаха, че ако всички ембриони, които имаме ако не се имплантират тогава ще помислим за нещо по сериозно с матката, което може да е причина.

# 177
Момичета, аз вече не знам какво да мисля защо не настъпва имплантация при нас. Ние сме с изцяло мъжки факто като мъжа ми има морфология 1% и ДНК франгментации HDS фактор над 40% при граница 20%. Според лекарите в Турция при наличието на ембрион с отлично качество за ненастъпване на имплантация нямало значение мъжкия фактор, но въпреки че на ембриона му е направен ПИД нали не се гарантира имплантация и защо да не влияе мъжкия фактор като нали този HDS показва висока степен на възможност за аборт. Не знам вече, много се обърках. Там сякаш тези ДНК франгментации не ги гледат много, но е факт че има забременели момичета с лош мъжки фактор. Споменаха, че ако всички ембриони, които имаме ако не се имплантират тогава ще помислим за нещо по сериозно с матката, което може да е причина.
При колко опита няма инплантация? Аз имам три неуспешни с ПИД  и 1 без ПИД и биохимична от инвитро.
Не ви ли искат хистероскопия? И може да видите НК клетки, но ако са повече неуспехите.
Това , че при мъжът има проблем , за съжаление не значи , че и при жената няма нещо .

# 178
При колко опита няма инплантация? Аз имам три неуспешни с ПИД  и 1 без ПИД и биохимична от инвитро.
Не ви ли искат хистероскопия? И може да видите НК клетки, но ако са повече неуспехите.
Това , че при мъжът има проблем , за съжаление не значи , че и при жената няма нещо .

Един неуспешен опит в Щерев преди 2 години и 1 с ПИД в Мемориал миналия месец.

Хистероскопия цветната снимка ли е? Правиха ми 2 пъти такава, като вторият път беше в Мемориал. Не са ми правили изследване за HK клетки. Кръв ли се взима за това изследване?

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 14:53 от Haley Scott

# 179
Haley може и в тези случаи просто да не е станало. Все пак от Мемориал сигурно ще ти кажат , ако мислят , че има проблем в матката. Виж тема - кюртаж и забременяване след това. Там са описани изследвания преди бременност. Може би не ти трябва всичко , но може да ги разгледаш и да проследиш притеб нещата.

Общи условия

Активация на акаунт