Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 991
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
в майчин дом пакета за тромбофилии не е достатъчен !

# 316
Пълен пакет в Геника е 320 лв, преди 2 седмици го правих и резултатите бяха готови за 5 работни дни, като кръвта не е взета в София. Иначе по 40лв мисля ,че беше всеки отделен компонент. Ако вече имате правен основен панел, може само допълнителните да пуснете.

# 317
Да се върнем на тема Истанбул и Мемориал🙂малко инфо за тези на които им престои : ELM Hotel е за предпочитане, пред Темпо, първо е по-близо и второ е по-тихо.Ако искате да пътувате със гр.транспорт Ви трябва ХЕС код, който ни го активираха от хотела и Истанбул карт, която трябва да се активира за което е нужен ХЕС кода, но веведете данните на ТР тъй като на Английски не излиза поле за емейл и не може да се активира картата😁

# 318
Здравейте момичета. Днес ми е 6 ден след трансфера, а от вчера имам еднократни леки болки ниско долу. Преди малко отново почивствах такава болка, обаче малко по-силна. Според вас има ли от какво да се притеснявам?

# 319
И при трите ми бременности ( неуспешни де ) имах болки , даже доста силно , Пийте ношпа до 3*2  или ще ви дойде или има бременност за жалост симптомите са еднакви

# 320
И при трите ми бременности ( неуспешни де ) имах болки , даже доста силно , Пийте ношпа до 3*2  или ще ви дойде или има бременност за жалост симптомите са еднакви
Те са търпими и еднократни болките. Вчера ме понаболя малко и днес малко по силно но за около 2-3 мин и минават

# 321
Да знам за какво говориш , но ако те притесняват пий нош па . Това се водят болки тип контракции и като цяло не е много яко матката да контрахира на тоя етап

# 322
Те са търпими и еднократни болките. Вчера ме понаболя малко и днес малко по силно но за около 2-3 мин и минават
Такива болки се срещат и при имплантация, може даже леко зацапване да има. Не се шашкай. Прогестеронът, който приемаш има и ефект върху "контракциите".
Съветвам те да не приемаш лекарства, които не са ти назначени от Мемориал.
Ако се тревожиш пиши на координатор Simple Smile
Успех!

# 323
като цяло ношпа не е нещо супер силно и супер вредно и при болки се назначава но да лекар трябва да кажа , но аз лично бих взела 2 хапчета . Нито е вредно нито нищо

# 324
Такива болки се срещат и при имплантация, може даже леко зацапване да има. Не се шашкай. Прогестеронът, който приемаш има и ефект върху "контракциите".
Съветвам те да не приемаш лекарства, които не са ти назначени от Мемориал.
Ако се тревожиш пиши на координатор Simple Smile
Успех!

Аз съм в Бахчеджи, но и аз получих зацапване преди кръвния тест, доктора каза, че може да е имплантационно зацапване. Слава Богу всичко е наред Simple Smile При болки знам, че може да се приема Парол, който е нашият парацетамол.

# 325
В момемта в Турция има ли Кринон или все още е изчерпан?

# 326
В момемта в Турция има ли Кринон или все още е изчерпан?

Все още няма Кринон гел.

# 327
Парацетамола изобщо не е желателен при бременност само ако не е супер зле положението

# 328
По повод на коментара, че Парацетамол трябва да се избягва по време на бременност и препоръката за прием на Но-шпа. А и като цяло трябва да се слуша лекуващия лекар, не форуми.
Acetaminophen/Paracetamol/: During pregnancy, acetaminophen is the most widely recommended analgesic medication. Acetaminophen is pregnancy category B during all three trimesters, making it the pain reliever of choice for pregnant patients.

Drotaverine/ No-spa/ is considered to be 'unclassified medication' used during pregnancy depending on its safety profile according to Tronnes et al (5). However, a newer study considers it a 'probably safe' drug to be used during pregnancy and states that it is in the top ten drugs used during pregnancy (6)

# 329
Като цяло лекар трябва да се слуша . Но и колкото ношпа съм пила тя не помага изобщо . Така че има ли проблем направо в кабинета

Общи условия

Активация на акаунт