Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 863
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Така Кринонът се усвоява се по-добре. Някой беше писал тук из форума, че вече има кринон в Турция( есента беше изчезнал). Така че се зареди от там, защото е почти двойно по-евтин, а и живот и здраве като забременееш, ще ти трябва поне до 12 г.с. От аптеката до Мемориал като купуваш повече си поискай отстъпка, то и в другите правят за по-големи количества. Овитрел повече не слагаш.

# 646
четвъртък ще проуча дали имат кринон мерси че каза Simple Smile Аз си взех сега 3 упаковки да имам ама да дет викаш до 12 ще трябва много 🌸 аз имам и друг въпрос , някой слагал клексан или фракси . Назначен ми е от деня на трансфера , те трансферите май не са сутрин . Вечер след трансфера ли да го сложа , сутрин преди ? или на другия ден изобщо ? Аз сега си пия АП през ден

# 647
на 26.02 имаше по 180 тл, в аптека Дениз, която е близо до Темпо.
Знам, че аптека Дениз, е по евтина от тази да Мемориал.

# 648
Имам малко странно питане. Ние бяхме в Мемориал. До деня на трансфера ми казваха да си слагам лутинуса и да пия фолиевата до 12-а седмица. От деня на трансфера започнаха да казват да ги приемам до 10-а седмица. Изрично питах да ми потвърдят да не е станала грешка, но не - държаха си да е до 10-а седмица. Някой има ли идея каква може да е причината за тази промяна?

# 649
Бочинка, аз започнах клексан след положителен тест. След като ти е казано от деня на трансфера - НМХ го почвай от вечерта. Аз си го бия в 22 ч - така ми каза Сигридов - вечер била най-сгъстена кръвта. Въпросът е обаче, че и аспирина се пие вечер - и двете - идват малко множко. Може би трябва да помислиш за някаква схема от сорта на аспирин - в 18ч, НМХ - 23ч. За аспирина специално бях чела( не помня къде вече), че при бременност първите 12 седмици не е много ОК да се пие. Аз след + тест го замених с Нат Аспин и Клексан.
geri_d84, ако си бременна трябва вече да си питаш следящия АГ тук в БГ до кога и как да си продължаваш медикаментите. За пример - от Мемориал ми бяха казали да приемам Кринон до 12 г.с., но следящият ме тук АГ държеше да е поне до 14 г. с. След това 1 седмица си слагах през ден, за да не го спирам рязко.
vvn_82, да уточня, че в бг аптеките Кринонът се продава в кутия с 6 апликатора, а в турските е с 15 (май такава беше бройката) апликатора, така че от всякъде си е по-изгодно.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 08:22 от fia37

# 650
аз след положителен тест трябва да редувам АП и натаспин , и всеки ден клексан .При Сигридлв не съм била след установена тромбофилия .Ама Русев ми е казвал че е все тая дали са заедно или по отделно . Колко е вярно един господ знае . Не знам какво ще правя и кой ще питам чесно казано . Записах си час за 7.04 за Колева в Токуда , тя ги разбира уж нещата , а и да си имам за преглед .То трябва и да помисля кой точно ще види после резултатите след 3 седмици , сигурно пак Колева

# 651
fiat37, да 15 бр., и не сравнявам цените с тези в България.
Просто Дениз е по-евтина, като аптека за лекарства, не само за кринон, в близо до Мемориал.
Преди 3 години, едно момиче ни я каза, която е сравнявяла цените и се получавала разлика.
Споделям, просто ако мога да съм полезна, както на мен са били.
Даже, човека си даде тел., ако имаме нужда от лекарства събота и неделя, че ще отвори.

Ето и къде се намира :
Gürsel Mahallesi, Fulya Sk. No:8, 34400 Kağıthane/İstanbul, Турция

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 09:39 от vvn_82

# 652
Да, просто ми е интересно на какво може да се дължи тази промяна Simple Smile иначе със сигурност ще го обсъждам това и с проследяващия лекар.

geri_d84, ако си бременна трябва вече да си питаш следящия АГ тук в БГ до кога и как да си продължаваш медикаментите. За пример - от Мемориал ми бяха казали да приемам Кринон до 12 г.с., но следящият ме тук АГ държеше да е поне до 14 г. с. След това 1 седмица си слагах през ден, за да не го спирам рязко.

# 653
  • Живее на Луната
Момичета, след хистероскопия имали ли сте кървене, не е обилно но си е кръв а не зацапване. Колко време продължава нормално?

# 654
има да , до 10 дни има

# 655
Здравейте, ако някой има възможност в следващата седмица да ми купи  3 упаковки Кринон  от Турция, моля да ми пише на лично. Благодаря!

# 656
Здравейте, аз също искам да помоля ако има някоя дама в Турция или която ще ходи скоро до там да ми купи лекарствата за ЗЕТ (рулид, преднол и овитрел).

# 657
Овитрел, се съхранява в хладилник, не знам колко може да издържа с охладителите, който го дават.
Вие от кой град сте?
Здравейте, аз също искам да помоля ако има някоя дама в Турция или която ще ходи скоро до там да ми купи лекарствата за ЗЕТ (рулид, преднол и овитрел).

# 658
От София съм. Аз съм го пренасяла с охладител около 20ч през лятото. Не мисля,че ще му стане нещо Simple Smile

Овитрел, се съхранява в хладилник, не знам колко може да издържа с охладителите, който го дават.
Вие от кой град сте?

# 659
Няма ли ги в България лекарствата за подготовка за ЗЕТ. Вчера ми изпратиха рецептата от Мемориал и мислех от тук да ги потъся.

Общи условия

Активация на акаунт