Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 870
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Моят ЗЕТ беше на 16 ден от цикъла, овулацията доста подрани. И аз бях на естествен цикъл. Но аз бях в Истанбул още на 10 ден от цикъла.

# 631
Нешо прогестерона ми вчера беше 1.17 а днес е 1.02 . Странно . Эстрадиола и Лх то са вече в олуваторна фаза значи утре др ден ще имам овулация . И трябва психически да се подготвя за трансфера че аз като се притесня и почва ужаса

# 632
Здравейте. Някой прибирал ли се е скоро от Турция в България? Въпросът ми е дали на границата искат ПСР тест. Началото на януари пътувахме към България, бяхме подготвили тестове, но никой не ги поиска.Thinking

# 633
искат , заповед си има за влизане в турция искат турците , за прибиране в бг искат Българите

# 634
Даже ни ги взеха при тях, като се пребирахме, също търсят фактура и касов бон, за плащането на пср, както при влизане, така и при излизане.

Здравейте. Някой прибирал ли се е скоро от Турция в България? Въпросът ми е дали на границата искат ПСР тест. Началото на януари пътувахме към България, бяхме подготвили тестове, но никой не ги поиска.Thinking

# 635
Здравейте,
знаете ли къде в София правят пср с резултат до няколко часа(същия ден да си вземем сертификата)?
Предстои ми ПРП на яйчниците в Аджъбадем и се чудя дали ще успеем с 1 тест да влезнем,направя ПРП и да се върнем за тези 72 ч. от пробовземането,като аз ще съм шофьора?

# 636
  • Живее на Луната
Рамус в Дружба. 150 лв струва експресен тест, резултата излиза за 4 - 6 часа. Мисля че работят и в неделя.

# 637
Геника, само в офиса на Плиска.

# 638
Момичета как се слага тоя кринон Simple Smile Я ми помогнете моля ви . Да не направя някоя глупост .

# 639
Момичета как се слага тоя кринон Simple Smile Я ми помогнете моля ви . Да не направя някоя глупост .

Развърташ тесния край, така че да се отчупи връхчето. Заставаш в удобна поза, полулегнала, да речем. Пъхаш спинцовката или каквото е там във влагалището и стискаш дебелия край (този, който е останал отвън), така че гелът да влезе възможно най-дълбоко. Няма страшно, няма да сгрешиш! Няма шанс да вкараш целия гел, винаги остава, струва ми се, но това е предвидено.

# 640
такова главоболие ми създалоха , направо побелях . Нали смениха подготовката да трансфер и не ми пратиха нова рецепта , и днеска назначиха овитрел . Познайте дали го има в някоя аптека , 1 час преди да го поставя се молех в щерев в манипулационната за една доза да ме спасят .

# 641
Ето и на картинка - как се поставя : https://apteka.framar.bg/30052844/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE … %B3%D0%B5%D0%BB-6
След като го поставиш - лежиш 1 минутка и после 20 минути движение( може разходка, може да маршируваш Simple Smile, може и танци).

# 642
Мерси момичета Simple Smile Сложих си овитрела , слава богу в Щерев имаха резервен и ми услужиха .Слага ли се още тоя овитрел след трансфер или нямате идея ?
За кринона схванах нещо като клизмите само че у друга дупка 😂само интересно защо трябва движение , обичайно уж да лежиш за да не изтече

# 643
Не се слага оветрел, повече . Simple Smile
Мерси момичета Simple Smile Сложих си овитрела , слава богу в Щерев имаха резервен и ми услужиха .Слага ли се още тоя овитрел след трансфер или нямате идея ?
За кринона схванах нещо като клизмите само че у друга дупка 😂само интересно защо трябва движение , обичайно уж да лежиш за да не изтече

# 644
Добре супер Simple Smile Ами сега ме шубе за това как ще мине трансфера ама в крайна сметка за мен по важен е целия процес на бременност че || съм виждала много пъти

Общи условия

Активация на акаунт