Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 877
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Аз като бях в Бахчеджи бях без посредник и честно имах забележки към комуникацията  там, после с Мемориал бях чрез Турмед и съм много доволна - определено имаше огромна разлика. А и съветите
 ( какво още да изследвам и през кои БГ лекари да мина преди Истанбул)   и организацията ( с тестове Ковид) и с доста други неща ми помогнаха. Комисионната си вземат от болницата. Знам само, че Аджибадем товарят пациента, когато е чрез посредник. За другите клиники не е така, но това винаги може да се провери или директно да се пита посредника.

# 616
И аз потвърждавам, че комуникацията ми с лекарите, чрез Турмед е в пъти по лесна.

# 617
аз нямам проблем просто са ми казали ако не ми отговорят да ги подсещам и да не се притеснявам . Иначе с Мемориал е в пъти по добре от Бахчеджи

# 618
Това с по-високите цени в Аджибадем през Турмед доста се тиражира като информация, но не знам колко е вярно. Аз лично бях директно, но с мен имаше жена през тях и си сравнявахме сумите и бяха еднакви. Със сигурност обаче там има разлика ако плащаш в брой или с карта - с второто се оскъпява. Помня обаче, че същата дама бяха открили, че през Турмед плащат повече за хотела, отколкото директно, а уж им уреждаха намаление. Ние ходихме на консултация при тях преди да решим и те ми твърдяха, че инвитрото в Аджибадем било значително по-скъпо от Бахчеджи и Мемориал, а се оказа, че е обратното. Като цяло е хубаво човек да си провери всичко предварително и сам, а после на базата на това да си прецени как ще се чувства по-добре- сам или с посредник.

# 619
За Аджибадем, там ситуацията е - Турмед не споменават на пациента, че тяхната комисионна не е процент от ин витро пакета, както е в Мемориал и Бахчеджи, а се плаща директно в Аджибадем от пациента. Това го спестяват на пациента, което е адски некоректно. И мен Турмед се опитаха да ме подведат, че в Аджибадем ин витрото било по скъпо от Мемориал и Бахчеджи. Елементарна справка в цените показа, че не така. Просто, както казах, гледат на пациентите, като ходещи комисионни.
Точно Турмед се държаха адски некоректно преди време, когато промотираха "безплатни" прегледи при проф. Търаш, оказа се че който е бил на тия прегледи се води пациент на Турмед и плаща по скъпи ин витро услуги,заради комисионната им. Сега не знам как е. Може и да са се променили нещата с цените. Знам,че  отклоняват желаещи  Аджибадем пациенти към други болници. 
Всъщност техните приходи от ин витро са основно от Мемориал и Бахчеджи, затова и само тия болници промотират. Аз ги разпитвах за Лив Хоспитал, тук имаше едно момиче което е успяло там и тя ми я препоръча-веднага тръгнаха да ме разубеждават и да ми предлагат Бахчеджи,  за Йедепе - и там , не знам какво било. Тогава се усетих Simple Smile

# 620
Здравейте и честит празник! Моят опит с "Турмед" е кратък - контактувам с тях само от няколко седмици, защото още се подготвям за първоначалния преглед. Но впечатленията ми от момичето, с което се чувам и си пиша, са страхотни! Отговаря на всичките ми досадни въпроси, веднага ми промени запазения веднъж час, помага ми за всичко, за което го моля. Не знам дали има такова нещо като безплатна услуга, но знам, че съм им благодарна, че ми спестиха доста притеснения и ме оставиха да мисля само за онова, в което никой не може да ме отмени. Ще ходя в Истанбул в началото на следващия месец, след това ще ви пиша отново.

# 621
Същото това го правят координаторите на болниците. Това им е работата.

# 622
Момичета, при вас кой ден беше пункция та на яйцеклетките. Първа стимулация ми е с Гонал Ф- 187  IU. Днес ми е 6 ден от процеса

# 623
Момичета, при вас кой ден беше пункция та на яйцеклетките. Първа стимулация ми е с Гонал Ф- 187  IU. Днес ми е 6 ден от процеса
При мен беше на 10 ден, но при всеки е индивидуално.

# 624
Същото това го правят координаторите на болниците. Това им е работата.

Сигурно е така. Но на мен ми помогнаха и за изследванията тук и за други неща, които не са пряко свързани с болницата. Може би ако ми се наложи да повторя (макар че не съм сигурна, че бих опитала шести път, защото опитите в България ме съсипаха и съм си дала една последна възможност, а след това - здраве да бъде), ще се свържа пряко с човека в "Мемориал" или където там реша.

Kalinka. Malinka, моите пункции винаги са били на 13-и и 14-и ден.

# 625
моята беше или на 10или на 11. Момичета днеска бях на преглед и хормони , цтре пак ме пращат на преглед и хоромони . Казаха че няма нищо нередно Simple Smile ама това така докато хванат овуто ?  и после като има ову вече директно за трансфер ли викат или ?

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 17:47 от Анонимен

# 626
на 11.02( втори ден от цикъла, преглед и хормони)
на 20.02(10- ти ден от цикъла, преглед и хорноми)
21.02( пак преглед и хормони), назначиха ли овитрел нв 19часа и на 23.02, да почна кринон гел, сутрин.
На 26.02 ни викнаха за теста Ковид в Мемориал и на 27.02 Трансфер.

Така протече при мен.
моята беше или на 10или на 11. Момичета днеска бях на преглед и хормони , цтре пак ме пращат на преглед и хоромони . Казаха че няма нищо нередно Simple Smile ама това така докато хванат овуто ?  и после като има ову вече директно за трансфер ли викат или ?

# 627
аз съм на ЕЦ . Днес ми е 13 ден а утре 14 ти . но не съм сигурна че утре ще имам овулация чесно казано . Моята е малко хахава и понякой път е на 14 тия ден понякога на 16 тия ден от цикл . Лигавицата е 8.7 и даже мислех че вече ще ме викат направо другата седмица Simple Smile Ама сигурно цтре ще ми кажат . Тия в Токуда ме гледат като малоумница , за две седмици при три различни лекаря , а ако бях отишла и утре сигурно ще припаднат 😂Ама нямаха час за утре .

# 628
Аз също съм на естествен, на 21.02 ми беше 10 лигавицата. (12 ден)
Аз в Селената и трите пъти бях при различни също, на регистратураха също ме гледаха странно Simple Smile

аз съм на ЕЦ . Днес ми е 13 ден а утре 14 ти . но не съм сигурна че утре ще имам овулация чесно казано . Моята е малко хахава и понякой път е на 14 тия ден понякога на 16 тия ден от цикл . Лигавицата е 8.7 и даже мислех че вече ще ме викат направо другата седмица Simple Smile Ама сигурно цтре ще ми кажат . Тия в Токуда ме гледат като малоумница , за две седмици при три различни лекаря , а ако бях отишла и утре сигурно ще припаднат 😂Ама нямаха час за утре .

# 629
явно ми е по бавна овулацията , дано не е проблем

Общи условия

Активация на акаунт