Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 920
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Щях да съм  много щастлива ако аз съм объркала сумата но ясно не 😂Нооо по ме е яд защото още преди хистерото при Калчев стана така че не мога да пия противозачатъчни заради лактозата в тях и се чудех да ходя в Турция , и тогава моя вика аааа къде ще даваме 3 бона , тоя нали е добър тука . И те така сега 3200 още + път , хотел , ПсР и то станаааааа

# 136
Здравейте, момичета аз искам да питам какво по-различно предлагат в Турция като изследвания и процедури?До момента са правени  в БГ следните изследвания:
-имунологични и генетични
-биопсия, ЦС, хормони, токсоплазмоза,витамини
-ПИД и няколко опита на ЕЦ и със стимулация  - всички неуспешни

Моля, Ви споделете мнения и препоръки!
Правят подобни неща на тези, които се правят и в България. В много  случаи правят по-малко, понеже спестяват излишното. Разликата е, че ги правят качествено и индивидуално за човека.
Точна диагноза, индивидуален протокол, качествени прегледи и лекарства, отлични ембриолози, андролози, генетици, без излишни процедури. Всичко се натрупва....

Познавам момичета с опити в Бг, една доза Гонал на всички, опит след опит едно и също. Само пример.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 17:03 от steli4ka s

# 137
Здравейте момичета, извинявам се, ако не е на място въпросът ми.

На 14.01 сме за първи преглед при др.Кърлакая в Бахчеджи - да погледне нашите изследвания до момента и да каже как и кога можем да стартираме, та можете ли да кажете какви отпуски и болнични ни се полагат по време на тези процедури - ИКСИ при естествен цикъл и ИКСИ със стимулация? Innocent
Пожелавам на всички сбъдване на мечтата Simple Smile
Аз бях на естествен цикъл.
Малкия е на 2г и 1месец. Simple Smile
Здравейте, може ли само да попитам вие какви затруднения имахте - тъй като ние сме с мъжки фактор и съм се насочила към Бахчеджи с естествен цикъл - ИКСИ. Разбира се, ще чуем и мнението на доктора Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 07:17 от AnMary

# 138
Момичета, чета много от вас в мемориал или бахчеджи,а има ли някой от ачибадем или от канкет клиника? За тях искам да чуя мнения

# 139
Здравейте, може ли само да попитам вие какви затруднения имахте - тъй като ние сме с мъжки фактор и съм се насочила към Бахчеджи с естествен цикъл - ИКСИ. Разбира се, ще чуем и мнението на доктора Simple Smile

Тук говорим за трансфер на естествен цикл , не за пункция на ЕЦ

# 140

Ами, не разбраха от къде идва проблема.
При мъжа ми също всичко е наред.
Просто не става и това е.
Сега ще ходим за второто ембрионче, отново не стана по нормалния начин.
Още след , като родих някъде на третия месец, ми казаха, че мога да забремения, ако не искам, да се пазя.
Не съм се пазила, но пак нищо.

# 141
За болничните най-лесния вариант е от личен лекар две седмици с друга диагноза. Просто да обясниш ситуацията си и да се разберете.

# 142
а знаете ли чееееее по принцип нямате право на болничен ако сте в чужбина ?

# 143
Да, нямате право. Който смята, че може да го проверят, не е за него този вариант.
Назад в темите се говореше, че с епикризата от болницата някъде може да се издаде, дано някой го е пробвал и да каже.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:02 от steli4ka s

# 144
Имаш право на болничен, тъй като си на лечение в чужбина. На мен ми издадоха със задна дата, ЛКК за периода на стимулацията и до тест.

# 145
тоест си била на комисия ? и какви точно неща си предъявила и къде и при кой ?

# 146

Ами, не разбраха от къде идва проблема.
При мъжа ми също всичко е наред.
Просто не става и това е.
Сега ще ходим за второто ембрионче, отново не стана по нормалния начин.
Още след , като родих някъде на третия месец, ми казаха, че мога да забремения, ако не искам, да се пазя.
Не съм се пазила, но пак нищо.

И ние така не става и това, вече съм направо не знам какво да правя..откъже да вземам сили...

# 147
Да,наистина това е най-доброто решение.Следващата седмица,живот и здраве заминаваме и реших да бъда искрена с едната от шефките,като и разказах за какво иде реч и си поисках 15 дена отпуск.Тя веднага,каза че няма проблем,че ще направи всичко възможно,но като дойде време да прави графика ми даде само 5 дена отпуск и ми заяви,че нямало кой да работи.
Та извода ми от цялата ситуация е,че понякога е по-добре да се излъже,не като мен да се постъпи,да си разкажа всичко с надеждата за разбиране уж.Така,че сега щом са дали 5 дена само,ще ги удължа и с един дълъггггг 14 дневен билничен от личният.
За болничните най-лесния вариант е от личен лекар две седмици с друга диагноза. Просто да обясниш ситуацията си и да се разберете.

# 148
По назад е писано за болничните. Аз взех за стимулация, при ЗЕТ нямаме право. Отидох при личният лекар , той ми отказа - показах му законите и казах , че щезвънна в министерството  и веднага ми даде направление за ЛКК комисия. Те искат документ от болницата за престоя и какво са правили с официален превод. Дават един ден преди и след датата доп. отпуск. Все пак най-добре е преди да тръгнете да обсъдите с личният и ЛКК , какви документи ще искат - да сте спокойни, че ще стане.
За ЗЕТ на ЕЦ - в Турция ми казаха , ако сте тук без хапчета, ако се следите в БГ с естроферм. Лигавицата не са казвали никога да е тънка. Според мен се презастраховат с хапчетата, ако се следим в БГ ..
За изследванията в Турция и ПИД - прочетете старите теми - всеки си е описал случаят . Мот опит е по- малко изследвания и успешна бременост с ПИД , след доста неуспехи в БГ.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 18:21 от sanssa

# 149
Има логика да е така за хапчетата. И аз предния път като бях в Турция да се следя не ми предписаха естрофем, а сега като съм в БГ, да.

Общи условия

Активация на акаунт