Клиники в Истанбул - тема 11

• 46 000
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Парацетамола изобщо не е желателен при бременност само ако не е супер зле положението
Преди самия трансфер от Мемориал ми обясняваха, че може да имам болки и зацапване и ако болките били много силни ми казаха да пия именно парацетамол. Незнам, доста ми е притеснено утре трябва  да направя кръвен тест и ме е страх от резултата. Днес имах доста болки като предменструални. Миналия месец точно на 27 имах цикъл, което е утре, за това ме е страх за теста да не наистина болките да са за менструация.

# 331
Стискам ти палци да не са , и наистина с може да не са . И при бременност ги има тези болки

# 332
Парацетамола изобщо не е желателен при бременност само ако не е супер зле положението
Преди самия трансфер от Мемориал ми обясняваха, че може да имам болки и зацапване и ако болките били много силни ми казаха да пия именно парацетамол. Незнам, доста ми е притеснено утре трябва  да направя кръвен тест и ме е страх от резултата. Днес имах доста болки като предменструални. Миналия месец точно на 27 имах цикъл, което е утре, за това ме е страх за теста да не наистина болките да са за менструация.

Успех, Мими! Дано да имаш голяма радост утре и да ни зарадваш с положителен резултат! Доста момичета и с положителен резултат съм чела, че имат менструални болки.

# 333
Благодаря много момичета за подкрепата, наистина имам нужда от нея, защото леко съм се отчаяла и за този трансфер.

# 334
Уфф сега и в БГ от 29 януари до края на април с отрицателен ПСР тест. 🙁 Ще ни съсипят от тестове. Аман вече и от този Ковид.

# 335
Тоест трябва тест и за прибиране ? Това кога го Заповядата че съм пропуснала ?

# 336
Тоест трябва тест и за прибиране ? Това кога го Заповядата че съм пропуснала ?

Тъкмо преди малко го прочетох във Фейсбук страницата на БТВ. Ще влезе в сила от 29 януари и ще е валидно до края на април. Ще трябва да представяме отрицателен ПСР тест и за влизане в България. За тези в Мемориал ще трябва 3 пъти да си правим, защото и от болницата още го искат, въпреки че и на границата търсят.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 20:01 от Haley Scott

# 337
Тъкмо четох сега заповедта. Ако не предоставиш такъв тест, 10 дена карантина.

# 338
Е добре де, за тези в Мемориал, като направят пср преди трансфер примерно, не става ли да покажем същия пср и на прибиране в България?

# 339
става що да не става , те го правят теста , на другия ден трансфер падат се 24 часа и после ако си ходиш на следващий ще си на 48 часа така че няма три теста . Само ако сте за стимулация и сте там през цялото време ще пускате 3 теста . Защото сте два на отиване и чак за прибирането 1 .

# 340
Става, ако сте на границата до 72 часа от взимането на пробата.

От официалния Ковид портал:
"От 29 януари до 30 април се въвежда изискването пристигащите у нас да представят документ за отрицателен резултат от проведен до 72 часа преди влизането в страната PCR-тест.

Българските граждани и лицата със статут на постоянно, дългосрочно или продължително пребиваване в страната и членовете на техните семейства, които не представят документа, се поставят под 10-дневна карантина."

# 341
Е добре де, за тези в Мемориал, като направят пср преди трансфер примерно, не става ли да покажем същия пср и на прибиране в България?
Да ако успеем, но ако  се прави свеж трансфер едва ли ще успеем ?В Аджибадем също имат изискване за пср преди пункция.

# 342
Здравейте момичета. Искам да попитам след като се събират яйцеклетките за да се оплодят се иска материал и от мъжа. По какъв начин се взема сперма от него?

# 343
по ръчен 😂Ох извинявам се стана ми смешно . Спермограма не сте ли пускали ? Бие си една ч...я и дава как !

# 344
Благодаря. Смешно е да, но не знаех дали трябва всичко да е стерилно имат ли някакви други изисквания затова попитах

Общи условия

Активация на акаунт