Клиники в Истанбул - тема 11

• 46 006
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Към момичетата, които са имали успешни и неуспешни трансфери - усещали ли сте по-различни симптоми при успешните трансфери?

# 346
Към момичетата, които са имали успешни и неуспешни трансфери - усещали ли сте по-различни симптоми при успешните трансфери?
Да, но познавам момичета, които не усещат разлика, така че е относително.

# 347
Да, но познавам момичета, които не усещат разлика, така че е относително.

Благодаря! А може ли да споделите какво по-различно сте усетила?

# 348
Аз не съм усещала нищо различно.

# 349
Не! Бях абсолютно сигурна, че ще ми дойде и даже отидох да дам кръв по-рано, за да спра хапчетата. Дори гърдите бяха спрели да ме болят в деня и това беше "сигурният" ми симптом, че пак не е станало...ама то пък взе че....Преди бях уверена, че няма как да не го усетя, че вече познавам тялото си до болка...Не търсете симптоми и не се напрягайте излишно. Успех! Simple Smile

# 350
На третия ден след ЗЕТ, започнах да заспивам страшно рано и да се будя много рано сутрин така до 3-тия месец включително(по принцип съм нощна птица и за това ми беше странно).Можех да ям рукола по цял ден без прекъсване. На 7-мия ден  след ЗЕТ като се прибрахме вкъщи свеки беше ни купила някакъв ароматизатор  и аз с влизането го изключих и скрих. После 4 месеца не можех да понасям и най-малкия/най-слабия аромат, парфюм и т.н.  От пътуване/друсане по градски транспорт  или в автомобил ми се завиваше леко свят - след 4 ден от ЗЕТ.

# 351
Момичета, бременна съм в 12г.с. след ин витро процедура в Мемориал, но вчера АГ видя полип на шийката, случвало ли се е на някоя от вас и как сте процедирали?

# 352
  • София
Аз така пострадах от мускулна инжекция Прогестерон, че вече никога няма да поставя. Но трябвало е да се случи за да мога най -после да прецизирам какви лекарства да ползвам. Добре че са измислили Пролутекс подкожните инжекции с прогестерон за да може да има поне малък шанс за такива като мен. Пиша го за да може ако някой има проблем с мускулният прогестерон да знае че има изобретена алтернатива.

# 353
То микротесето пак е малка част от това което отнасяте вие . Но да в случая мъжа е отнесъл повече от 2 минутен кеф в затворена стаичка .
Иначе аз не знам те как решават на кой каква инжекции да дадът точно докарах на едно момиче Пролутекс, но го нямаше в 4 аптеки , и в тази до Мемориал( където ни пращат ) и ходих до голямата до Бахчеджи за да и закупя

# 354
  • София
Мускулният Прогестерон е по-евтин от подкожният Прогестерон. До сега единствената изобретена инжекция е Пролутекс. Цената е по -висока защото самият технологичен процес на вкарване на мастният прогестерон във водна формула за инжектиране е по-сложен.

# 355
Мили момичета, взимате ли витамин Е като подготовка за трансфер? Чета на няколко места, че има благоприятно действие върху лигавицата. В същото време не искам да изтрещявам тотално и да правя и взимам всичко, за което чета. Мнения за тази добавка?

# 356
Витамин Е  го имах изписан преди 1-то ин витро като предподготовка за 2-3 месеца, като не трябваше да се спира , докато не каже док. Сега преди 2-та процедура, нищо че смених клиниката и там не изписват, пак си го пия. Да уточня, че и двете клиники са в бг.

# 357
ирен, можете ли да споделите дозата? Моят лекар не ми предписва нищо, мисля да взимам този витамин все пак. Благодаря!

Витамин Е  го имах изписан преди 1-то ин витро като предподготовка за 2-3 месеца, като не трябваше да се спира , докато не каже док. Сега преди 2-та процедура, нищо че смених клиниката и там не изписват, пак си го пия. Да уточня, че и двете клиники са в бг.

# 358
По една таблетка от 100 UI , която си е отделно от комбинираните витамини.

# 359
Момичета, да попитам тия от вас, на които мъжете им се подлагали на микроТесе. При нас има много малко сперматозоидчета и сега предлагат микроТесе. Възможно ли след като направим микроТесе, да не излизат повече сперматозоиди в еякулата?
Благодаря, предварително!

Общи условия

Активация на акаунт