Клиники в Истанбул - тема 11

• 45 853
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Prednol  тук няма ( поне аз където ходих не няха чували), предположиха че еквивалента е  Methylprednisolon Cortico 16 mg tablets и от Мемориал ми потвърдиха че мога него да приемам.

# 661
Prednol  тук няма ( поне аз където ходих не няха чували), предположиха че еквивалента е  Methylprednisolon Cortico 16 mg tablets и от Мемориал ми потвърдиха че мога него да приемам.
Нормално е да няма, като са различни търговски марки. Преднизолон е тук, ама виж кой точно вариант. Мисля, че е преднизолон кортико, че има и преднизолон ф

# 662
Ей момичета , вчера взех първия антибиотик и кренон и вечерта ме заболя гърлото . сега сигурно не мога да пия един изопринозин ? Или биозин мама .
Иначе който иска лекарства да ми пише на лични , четвъртък ще сме там и петък ми е трансфера , събота неделя ще се прибера , понеделник мога да ги пратя . Лекарства с лед няма да купувам защото не ми е удобнр

# 663
Не би трябвало да може, според мен те след трансфера точно подтискват имунната система с кортикостероид, та засилване с изопринозин ми звучи абсолютно противоположно. Тоест, нежелателно.

# 664
и на мен ми звучи така , то това е логиката нали но ме боли гърло и сега и носа ми се запуши .

# 665
Аз си правя промивки на носа със физиологичен разтвор, гаргара със сода, гаргара с лимонов сок, в краен случай парацетамол. Аз преди и по време на важни моменти, стимулация, трансфер винаги така се дъня, гърло, по време на последната стимулация и уши ме заболяха, дето никога не ми се случвало преди...

# 666
да тва почти правя , носа ми е ок , нещо явно през ноща се е запушил , правя си инхалации , пръскам с орофарм гърлото , не мисля че ще има някакво значение за имунитета това , и смуча стрепсилс , пия чай и гаргара да . Абе то и аз съм такава , винаги нещо да стане в последния момент . Странното е че не е ясно от къде ме заболя , защото пих понеделник първия Рулид и малко след това рязко ме задращи . Даже вчера се бях притеснила с тоя ПСР . Ама е наред и днеска вечерта заминаваме . Трансферите са следобед нали ?

# 667
Момичета, да занете,че след трансфер до + тест не се взима вит. С  и не се консумират цитруси.
Иначе трансферите са след обяд!

# 668
защо това за цитрусите ?

# 669
Нериман ми беше казала,че пречат на имплантацията

# 670
За първи път и аз го чувам това с цитрусите! Даже в Лондон ми препоръчваха ананас в дните след трансфер защото помагал за имплантацията... то вече човек не знае на какво да вярва

# 671
на мен точно пък ананас ми забраниха в България, но няколко дни след трансфера вдигнах температура и ме болеше главата и докторът ми каза, че е нормално , явно е било точно по време на имплантацията и да ям повече мандарини.

# 672
преди трасфер пак ли правят снимка на дробовете ? защото ми правиха и миналия месец и чесно казано това не е супер готино толко ренген май

# 673
Имаше схеми пред ренгените и скенерите у нас едно облъчване на колко естествено време за поемане на радиация отговаря, според облъчваните органи. Впечатляващо беше.

# 674
Бърз въпрос колко струва Мврионал 150 в БГ и може ли да се купи без рецепта?

Общи условия

Активация на акаунт