Смешки от форума 35

• 81 469
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Смешка или не, ама е юни месец и аз лято още не съм видяла.
В Гърция съм, а през ноща е 10 градуса, от 2 - 3 дена вече 12.  Във Варна миналата седмица, нощтно време под 10 градуса. Мащерката цъфна с повече от месец закъснение. Това на нищо не прилича вече. Imp
    Аз това което съм чела е че е възможно земната кора да се преплъзне около ядрото. Не че самите магнитни полюси ще се сменят, а земната кора (ледниците) ще се преместят.
      Нещо като вица за къщите, строени върху свлачища. -  Тате, тате, къщата ни се свлече в двора на комшията... Ама я виж от горе какъв хотел се задава Joy

# 706
Е, тя земната кора не се допира до ядрото, но ако приемем, че не е около, а спрямо ядрото, нещата не са толкова грешни. Само дето не е цялата кора като едно, а са отделни тектонични плочи, и всяка от тях пък се носи по свой си път. Играят го на блъскащи се колички от лунапарк. И най-важното с главоломната скорост от по няколко см в година. Не, че не ми се карат ски на ледник и през лятото, ама не ми се чака милиони години за тая работа. Пък и те пустите му ледници май се топят доста по-бързо.

# 707
Аз пък не съм навита да ми идват разни ледници тука. Ако заритам, знам ги къде са. Пък за плочите съвсем... Да се блъскат кротко и внимателно. Аааа...
     Всъщност въпросната теория е една от теориите за ледниковата епоха и се предполага че би могло да се случи отново.
    Ама да си остане само теория е най добре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 708
Северния полюс е добре дошъл в нашата градина, ако се е запътил насам. Тамън и Дядо Коледа ще се премести тук и първо у нас ще носи подаръци. И ледници приемам. Събота правихме барбекю и по никое време свърши леда за домашната лимонада, един ледник щеше да ни дойде идеално Cocktail В кой ъгъл да натрупам малко бетон, че да помогна на завъртането?

# 709
Цитат
от рождението ми до Втората световна война има само някакви си 35 години! ......

Цитат
Набор 06? 1906?! Joy
Браво на теб, с какво се храниш?

# 710
В една тема за математически състезания стана дума баш за това - когато задачата има две математически възможни решения, но се търси физически реален отговор, се прави анализ.
Но примерът е добър и показателен за мислене по шаблон времето тече само от по-стара дата към по-нова, и която се спомене първа е по-старата Wink

# 711
Репликата е майтап, предполагам. Едва ли някой не е схванал за какво иде реч.

Скрит текст:
Иначе от логическа и стилистична гледна точка изречението е под всякаква критика.

# 712
Пак ли ще правите разбор на смешката?

# 713
Не, майтапчийски коментар направих. Иначе си е съвсем добра.

# 714
Цитат
Партизаните са като хайдути, да кажеш прост партизанин, е като да кажеш прост хайдутин.

# 715
Авторката на цитата просто е объркала местата, посмяхме се в другата тема заедно и го докарах и тук. Случва се човек да сбърка и в това е ефекта. Постнала съм го с най добри чувства

# 716
Кога разведените жени имат успешен живот?
Цитат
.. Не умират от глад, не готвят всеки ден и не перат чорапи

# 717
Това за чорапите е класика на хейтърството... Smiley

# 718
Цитат
Ужас! Значи съм разведена, а аз празнувах миналия месец 15 години семеен живот!🤔

# 719
  • France
Цитат
Да ти кажа, оферта си е да обслужваш само себе си. От време на време ми се иска да се разведа с децата, ама не можело Joy

Общи условия

Активация на акаунт