Модни консултации - 51

• 54 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
На мен тези дънки не ми допадат. На последните снимки на Tyra са показани в много приятни визии, обаче не са моето. Не разбирам, защо точно там трябва да е голо...освен това трябва да имаш перфектно място там, което да изглежда красиво показано така. Аз нямам и може затова да не го разбирам...Смятам, че би ми харесало обаче да го видя на някоя мацка навън, или пък не- зависи кой и как го носи. АКо ми харесва и ми се носи И ми прилича на телосложение бих носила всичко и на моите 20 (*2 Laughing LaughingLaughing)
Тая с джуките откровено не ми харесва. Само като я видя в устата и някак нямам желание да приличам на нея.

# 316
Така или иначе не ползваме джобовете, да ги махнем направо Simple Smile Много обичам нарязани дрехи аз, и блузи имам и дънки с всякакви кръпки.
Обичам да слагам нещо с мрежа под тях.

# 317
  • Пловдив
За дънките съм, харесвам /почти/ всякакви раздърпани, срязани и т.н. дрехи. Отделно, че този модел си е направо семпло срязан, колкото да направи намигване.
Дори устата на модела не ми боде очите, защото нашенките са такива карикатури, че на тази, който й е поставял хилаурона се е справил чудесно.

# 318
Устните, дупката на дънките и токът на ботите са трите неща, които не са по вкуса ми във визията на тази иначе красива жена. Нямам идея на каква възраст е - 32-35 визуално, но би важало за жена на всяка друга от 16 до 50.
Друг е въпросът, че реално точно това са трите акцента във визията и ако се махнат, ще я направят скучна монахиня Rolling Eyes... добре де, аз не бих се докарала така, защото съм консервативна Joy

# 319
Не разбирам как е възможно вече трета страница да се коментира това недоразумение!

# 320
  • София
Такива срязани дънки възприемам само в свободна кройка, много гръндж, в стил анти-модата от края на 90те.
Коментираните варианти са предизвикателни, в съчетание с високи обувки и нагъл поглед - съвсем. Не се сещам и за подходящо място, на което биха могли да се носят. В тесен вариант ще стоят добре само на слаба жена над 170 см и все пак си мисля, че има и по-подходящи начини за подчертаване на дадености.

# 321
  • София
Такива срязани дънки възприемам само в свободна кройка, много гръндж, в стил анти-модата от края на 90те.
Коментираните варианти са предизвикателни, в съчетание с високи обувки и нагъл поглед - съвсем. Не се сещам и за подходящо място, на което биха могли да се носят. В тесен вариант ще стоят добре само на слаба жена над 170 см и все пак си мисля, че има и по-подходящи начини за подчертаване на дадености.
Аз ги виждам в бар, там биха лепнали. Но точно такива не бих си купила, въпрос на вкус. Иначе нарязани и надупчени имам и нося. Навсякъде.

# 322
Не разбирам как е възможно вече трета страница да се коментира това недоразумение!
Аз пък не разбирам защо такива приятни теми трябва да стават грозни с такива коментари.

На мен лично дънките не ми допадат, не бих ги носила. Но съчетани добре в цялостна визия на някое младо момиче, сигурно бих ги възприела. Иначе на 36, ако излизаш на кафе с приятели (макар че сега заведенията не работят), защо не? Щом на теб ти харесват не би трябвало да те вълнува кой какво ще си помисли. Още повече в реала хората далеч не са толкова смели и крайни, колкото тук зад мониторите.

Аз съм се чудила на вкуса и избора на някои дами с възможности и претенции за модни икони едва ли не (не тук във форума), но се примирих че всеки си има собствен стил и разбирания за естетика и вече не съдя. Кой както иска да се носи щом се чувства добре, животът е кратък.

# 323
Fearnot, не съм използвала обидни думи,не съм квалифицирала никого! Имаше доста по-крайни коментари,не разбирам защо точно моят ви засегна толкова! Явно не сте ме разбрали,но аз просто изказах учудването си,че нещо толкова безлично за мен предизвика толкова много реакции! Та това са просто дънки с дупки!

# 324
Търся идеи как мога да "спася" и нося официална, шаферска пола, която дори не знам дали ще мога някога да облека по случая с тази корона.  Тази е, цвят Vintage Floral Ivory Sage Multi: https://www.jennyyoo.com/mto/hampton-print-skirt

Мислех да я скъся, но съм 165 и не се харесвам особено с поли под коляното...или над, или дълга е по-добре.

Дали ще става с обикновена бяла тениска лятото? Някакъв по-небрежен колан? Или е прекалено официана и да пия една студена вода. Sweat Smile

# 325
Бих я оставила дълга. В подобни комбинации ми харесва :

Дънките ми харесват. Не ги намирам за пошли. Ако имам къде бих ги носила в съчетание като мацката или във варианта с боди отдолу.

# 326
За мен това не е твърде официална пола, поне от снимките ми изглежда даже доста лежерна и небрежна, в добрия смисъл. Лично аз така бих си я носила, не бих я пипала. Пробвай в каква комбинация ще я възприемеш, според мен всякакви светли едноцветни тениски и топове ще са ок.

# 327
Grumpy, понеже ми е проблемна тема, да си кажа ))) На сайта не го пише, но тази пола е 100% полиестер (намерих я на други сайтове). За лятото от кръста надолу ще си като в парник. Аз поне не мога да нося полиестер лятото изобщо. Преди няколко години експериментирах точно с една полиестерна шифонена пола, с идеята, че ще е достатъчно проветрива, обаче греда. Аз бих я оставила дълга и ще е идеална за пролетта, когато още не е горещо топло. Не е прекалено официална полата. Красива е и много пролетна. Hug

# 328
Ах снимката с пуловера много ми харесва! Simple Smile) И другите ми харесват, но тази а мой стил.

Barbabeau, да, забравих да спомена, че подплатата е 2 ката супер дебел плат (не знам как се казва, но полистер Grinning),  за да не прозира предполагам и да има форма, та за 30 градуса няма да става.

Явно по-добре да я оставя дълга за пролетта.

# 329
  • Berlin
Много е хубава полата, не я режи!
Аз бих я носила с бял топ или тениска, също и бледа мента. И бял Конвърс бих и сложила, изобщо много варианти имаш.

Общи условия

Активация на акаунт