Модни консултации - 51

• 54 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас

Дали ще става с обикновена бяла тениска лятото? Някакъв по-небрежен колан? Или е прекалено официана и да пия една студена вода. Sweat Smile
Gгumру , прекрасна е полата. Не зная дали на теб ще ти допадне предложението ми, но аз нося дълга пола /бежова е моята/ със светло синя дънкова риза и бели гуменки. Нещо такова е като визия
пробвай да видиш, дали ще ти допадне.

Момичета, дънките с дупки на джобовете с какви "гащи" се носят ми е чудно...

# 331
  • Mediterraneo
С без 😃

# 332
  • Пловдив
Полата е разкош, не я режи. Много обичам такива ефири, които дори с равен чепик лъха на женственост.

# 333
Това яке много ли е спортно според вас? Мога ли да го нося с чино панталон примерно? За всеки ден.
https://fashiondays.page.link/xjgJn1NPF4vNC6Ys5

# 334
Можеш разбира се!Хубаво е якето!

# 335
Полата е прекрасна и не би понесла скъсяване! Със късо кожено яке или с бял памучен пуловер за пролетта ще е глътка "свеж въздух". Всякакви пастелни топове, които така или иначе ще са хитови тази година със нея ще се вържат безупречно също! Но определено този силует го виждам основно със скъсена горна част, още повече, че казвате, че не сте много висока.

Ooo, това е малко по-различно, но mammamia!

Дънките с изрязаните джобове са според мен един от тези доста провокативни и твърде краткотрайни трендове, които ще са актуални един сезон. Лично аз не мисля, че бих сложила такива, защото не ми се вписват нито в стила, нито в годините, но разбира се, с удоволствие ще наблюдавам как ще го интерпретира улицата. Собствените си чифтове с дупки ще продължа да си ги нося активно. Дори на Нова Година бях сложила черни бойфренд скъсани дънки, много романтични черна копринена блуза с буфан ръкави и черни боти на висок ток.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 16:14 от Agent Provocateur

# 336
  • на земята
Здравейте,най вероятно въпросът не е е за тази тема,но незная дали има отделна тема.
Яке на Pinko италиански размер 44 на кой номер отговаря европейски.
Нося 36-38 С,М ,как да се ориентирам с размера.
Много ви благодаря и се извинявам,че не е по темата.

# 337
# 338
Здравейте,най вероятно въпросът не е е за тази тема,но незная дали има отделна тема.
Яке на Pinko италиански размер 44 на кой номер отговаря европейски.
Нося 36-38 С,М ,как да се ориентирам с размера.
Много ви благодаря и се извинявам,че не е по темата.

44 отгoваря на L

# 339
  • Бургас
Според мен е М, но сега гледам, че и в техния сайт е написано Л, а в същото време в сравнителната таблица е равно на 38 по европейската номерация и 12 по GB... За мен все пак е М

# 340
  • на земята
Мерси момичета
Яна и аз това се чудя Л или М е,според това което намерих отговаря на М.Сега незнам дали да поръчам 40 размер е ,води се 44 по италианската номерация.А не е евтино и се двуомя да не би да е голямо.Голяма чуденка.

# 341
Бих се доверила на таблицата на техния сайт. Според която е L. Patrizia Pepe също 44 отговаря на L

# 342
  • на земята
Моя приятелка сега сподели,че нейното яке е размер 38 и отговаря на С размер,явно 40 ще отговаря на М.
Ще рискувам,дано има преглед от modivo.bg ще поръчам,отдавна го дебна якето.Дано имам късмет.
Благодаря ви момичета
п.с Пише също под снимката в сайта,че манекена е 175 и е с 40 размер,но по коя номерация идея нямам ..)))
В друг сайт това пише пък
Моделът е висок 179 см и носи размер S/40.
Оригиналните размери на тази марка са италиански размери.
Моля, имайте предвид, че размерите на етикетите могат да се различават от тези, поръчани поради използвания конверсионен фактор.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 22:36 от _алиса_

# 343
Аз живея в Италия и познавам италианската номерация, обаче не знам на кое се казва "европейска" Simple Smile))
Ако е немската, значи върви с 4 номера надолу, а при някои марки дори с 6, струва ми се.
Значи италианско 44 е 40 или 38 немско.
Тук за универсалната мярка минава 42. Всичко под 42 започва да клони към S, XS и т.н. 44 е нещо като широк М-L, 46 вече твърдо е L. От 48-50 нагоре започват "taglie forti" - специална номерация за едри хора.
Не знам дали се ориентирате от това...
Ако има таблица, гледайте нея, би трябвало да е приравнена точно. Hug
Допълвам, че от английските номера помня, че 8 отговаря на 40 ит. и 10 е 42 ит.

Значи с тези разлика от 4 или 6 номера с Германия "според марката" е моя заблуда и смесване в главата ми на немската и френската номерация. Hands V

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 00:56 от Barbabeau

# 344
Мерси момичета
Яна и аз това се чудя Л или М е,според това което намерих отговаря на М.Сега незнам дали да поръчам 40 размер е ,води се 44 по италианската номерация.А не е евтино и се двуомя да не би да е голямо.Голяма чуденка.

Голямо е - Л, не М. Pinko пишат номерата си по френска и италианска номерация, т.е. 40 френска, 44 италианска или Л. Моделите на снимките обикновено са с втория най-малък размер, т.е. с 40 по италианската номерация за Pinko.

Дългата ефирна пола е разкошна. Бих си я носила с огромно удоволствие и със семпла бяла/мента тениска, и с фин и прибран пуловер памук-лен/памук-коприна.... позволява съчетаване с доста неща реално.

Общи условия

Активация на акаунт