Модни консултации - 51

• 54 500
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Не мога да видя точно картинката, но ето тук има подобен стил неща. Български са, имам спортни клинове от тях и принтовете са супер.
Не са бодита, бански са, но в секцията с бодита не видях толкова подобни на Гага https://devilwalking.com/collections/swimsuits

# 361
  • Някъде там
Не мога да видя точно картинката, но ето тук има подобен стил неща. Български са, имам спортни клинове от тях и принтовете са супер.
Не са бодита, бански са, но в секцията с бодита не видях толкова подобни на Гага https://devilwalking.com/collections/swimsuits
Дали могат да направят по поръчка

# 362
Нямам идея. Дори и да могат, ще трябва да им дадеш качествен файл на това, което трябва да се принтира, предполагам.

# 363
Скрит текст:
Здравейте, търся си подобен модел рокля, но в сайтовете, в които търсих е изчерпана. Ще ви бъда благодарна ако сте засичали онлайн Simple Smile да ме насочите.

Нещо подобно мернах в About you, даже е намалена в момента:

Чудех се дали да не я отсрелям, но имам няколко блейзъра, които стоят по подобен начин и се отказах.

# 364
Момичета, понеже дебна едни боти от сайта About you- от 18.01., 18.00 часа ще имат -50% на всичко , поръчано чрез приложението. Свързано е с достигане на определен брой техни последователи и дано е истина обещаното.
Съвсем случайно го разбрах, а и досега не съм пазарувала от там.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 15:20 от Mateah

# 365
Скрит текст:
Здравейте, търся си подобен модел рокля, но в сайтовете, в които търсих е изчерпана. Ще ви бъда благодарна ако сте засичали онлайн Simple Smile да ме насочите.

Нещо подобно мернах в About you, даже е намалена в момента:

Чудех се дали да не я отсрелям, но имам няколко блейзъра, които стоят по подобен начин и се отказах.
Много, много благодаря. Изобщо не се сетих да погледна в About you. Ще си я поръчам, всъщност, това ще ми бъде първата поръчка от този сайт.

# 366
Колебая се за тази жилетка от памук и кашмир. Цвета се води гълъбовосин. Имам студен подтон кожа и си пазя една таблица  с най-добрите цветове за дрехи за моята кожа, та този е на челно място. Синя гама като цяло.
Обикновено нося на пролет едни жилетки в графитено сиво, но пък ми трябва  и цвят, защото все съм с черни скини дънки и черни велурени обувки. Какво мисите?

# 367
Супер са!

# 368
Цвета е супер за студена кожа, но модела не ми харесва особено, на мен ми изглежда като халат. Но стоят добре, не мога да отрека, особено ако нямаш изразена талия.

# 369
Мен жилетката ме спечели с материята. Щом и цветът ти отива, взимай я.

# 370
Аз нося винаги само такива модели, но без колан и вероятно ако я взема ще я нося без да я връзвам. Цвета ме грабна и материята. Ще следя за съвети от вас ако някой се включи.
Иначе  носих преди това от рециклиран полиестер и влъна....

Ако ми помогнете да избера между двата модела ще съм благодарна.
Има я подобна с колана но поллиестер и найлон ще да е сиво

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 17:06 от catrice004

# 371
Здравейте,
Търся идеи и съвети за стил на обличане с чорапи на показ. Нещо такова, но с равни боти/ботуши и маратонки.

Знам, че е стар тренд, но аз сега получих огромно желание да се поднося така, но никак не ми идва музата.
Вив откъде си купувате такъв тип чорапи сега в тези времена? Нещо онлайн може би?

# 372
https://chorapi.bg/
Чорапки оттук  - имат всякакви. Магазинчето работи и може да се иде и на място.Ако имате време, хората са много симпатични, ще ви извадят и от пиле мляко.

# 373
И на мен ми харесва кантът. От къде са кубинките? Blush
Бианки 😊

# 374
При дънките на Манго 34 на 25-26 ли отговаря?

Общи условия

Активация на акаунт