Модни консултации - 51

• 54 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
И аз мисля, че ти стои чудесно.
За блейзъра- имам крушовидна форма също и не нося от тези дългите, прави модели. Късото е вариант, а ако имаш оформена талия, заложи на вталено. Аз лично залагам на едноцветни блузи, ризи+ цветен шал или обратното- ако горната част е шарена, то шала- едноцветен, в някой от цветовете дрехата. Важно е как се чустваш в това, което носиш, разбира се, можеш малко по малко да опитваш да "разчупваш". Аз също имам дрехи, които ми допадат, обаче като съм с тях не ми е ОК и не ги нося, накрая подарявам.

# 181
Крушовидна форма и прав дълъг блейзер хич не се връзват.
Коженото яке е супер, и много добре стои!

# 182
Не знам с какъв бюджет разполагаш,но този е  хубав на прилична цена
https://m.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%B7%D1%8A%D1 … 56&v2=1693896

Крушовидна форма и прав дълъг блейзер хич не се връзват.
Коженото яке е супер, и много добре стои! [/quote

И съм ниска! И без талия...
А този

https://www.zara.com/bg/en/share/limited-edition-suit-blazer-p08 … l&v1=69784397

# 183
  • в Кошера
Нагледно за крушовидните форми Peace
Дъъълго е, затова е в скрит текст.
Скрит текст:

# 184
Tyra, отново точно в целта и изчерпателна! Обожавам дълги блейзери,вталени палта,широки поли и рокли . С крушовидна форма на тялото съм,макар и дребна, затова предложих и дългия блейзър. Може би трябва да е една идея по-втален, въпреки че аз слагам колани в такива случаи,като показаните по-рано примери.

# 185
Много изчерпателен отговор. Полезен!
А дами какво мислите за боти с не объл връх, не остър, а бадемовиден?
Харесвате ли такъв връх?

# 186
Зависи от конкретния модел, може да е симпатично. Горе вляво и долу вдясно, златните, ми харесват.
Сега тенденцията е повече да са квадратни носовете, което, на мен лично, невинаги ми допада. Пак - зависи от модела.

# 187
И при мен е според зависи от конкретния модел обувки. Аз например не нося обли носове, защото краката ми са малки и с обли изглеждат още по-къси. Но бадемовидни и остри харесвам.

Харесах си две якета с пух, но не съм наясно със следното : по-добре е с повече пух, или да са гире-долу в еднакво съотношение пух и пера? Не ме интересува нищо друго, освен откъм топлене.

# 188
Влизам с потенциално тъп въпрос Grinning

Та, тва твърде ли е младежко и неподходящо за навършила 30 преди месец?
Скрит текст:
Надолу с боти с удебелен чорапогащник, имитиращ ботуш/жартиер. Харесва ми като стил. Знам, че фигурата ми го позволява,  но се чудя не е ли нелепо.. не трябва ли да е нещо по-..
Редактирано.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:40 от Витаминче_

# 189
Витаминче, важно е на колко се чувстваш! Чудесна си!

# 190
Витаминче, на 30 ако не носиш младежко, кога?

# 191
Витаминче, на 30 ако не носиш младежко, кога?
Ами..на 18-23..25.. това конкретно, може би :/
Съжалявам,  че не съм го носила тогава. И просто се чудя..не ми е ли минало времето?

# 192
Имаш хубаво тяло, ръце, крака. Супер си!

# 193
  • София
Витаминче,  според мен зависи къде ще ходиш така. За работа не е ок , даже според мен е подходящо само за някое вечерно излизане.

# 194
Ти си луда;)
Това с най-добри чувства го казвам.
Поправи се и носи, това в което се чувстваш красива, не робувай на стереотипи.
30 е чудесна възраст, имаш хубаво тяло, не го крий.

Общи условия

Активация на акаунт