Модни консултации - 51

• 54 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Твърде е тясно. Опъва се на копчетата и капаците на джобовете хвръкват. Разкопчано изглежда ли добре?
Ако все пак ще го носиш закопчано, според мен задължително с огромен и обемен шал намотан около врата, а не така разгърдено.

# 256
Много джобове, странни копчета и шевове.

# 257
А може ли да се махнат капачетата на джобовете?
Мисля, че бих сменила копчетата с такива в по-близък до палтото цвят.

# 258
  • Mediterraneo
Ботушите и палтото- огромно НЕ от мен. Съжалявам, откровено грозни неща са за мен.

# 259
  • София
На мен палтото ми харесва, бих му сменила само копчетата и бих го носила с кафяви боти или ботуши.

# 260
Вивиан Уестууд има подобно шантаво палто.
От кашмир и със големи златни копчата.
Та аз харесвам нестартните решения и палтото ми харесва.
А и през тези месеци светлото облекло създава настроение.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 19:41 от *Белла *

# 261
Момичета,
Какви са модните тенденции за 2021г.? Гледали ли сте интересно видео/чели ли сте статия?
Виждам, че се очертават пастелните тонове, някъде пък чета, че яркото розово ще е цветът на годината? 💐🌸🌺
Ммм, яркорозовото не е цветът на 2021. Погледнете първия пост...

# 262
Благодаря ви за съветите❤ Палтото го облякох на тези боти заради тока, но не мисля да го нося с тях😉 Ритах само за него, не за ботите и цялостна визия😉На мен също капачетата не ми допадат, тъй като мисля че дават обем на ханша.

# 263
И според мен е не.
Прави те по-пълна отколкото си.

# 264
Палтото е грозно.

# 265
Показаното палто не е лошо само по себе си.
Скрит текст:
(въпреки,че аз едва ли бих носила такова,предпочитам по-изчиститени и неангажиращи с детайли дрехи)
С тези чорапи и ботуши определено не е ок. Ако му се добавят аксесоари в бежаво и кафяво. Или пепел от рози или много бледо,но топло лилаво,като по-смели комбинации,мисля,че би могло да се получи добре.

# 266
Благодаря още веднъж. Определено, когото го облякох нещо хич не ми допадна.  Както каза Анастасия, прави ме пълна в ханша,  а на ниско пък хич не го виждам. Облякох го на тези обувки заради височината им, че ми бяха най - отпред в шкафа. Не мисля да го нося, обаче, че много мразя дрехите да ми качват кила, като знам колко фанатично следя за тях🤣 Отива обратно в нафталина🤣

# 267
Нагледно за крушовидните форми Peace
Дъъълго е, затова е в скрит текст.
Скрит текст:

А дали може подобно и за ябълка, тънка е разликата между двете и не съм сигурна кое съм.

# 268
  • в Кошера
Нагледно за крушовидните форми Peace
Дъъълго е, затова е в скрит текст.
Скрит текст:

А дали може подобно и за ябълка, тънка е разликата между двете и не съм сигурна кое съм.

Заповядай! Peace

Разликата м/у круша и ябълка не бих нарекла тънка, напротив. Съвсем противоположни са.
Крушата е с по-едра долна част на тялото, ябълката е с акцент в горната.

Съвсем обобщено за всички форми:
Правоъгълник, Круша, Триъгълник, Пясъчен часовник, Ябълка.

Сайтът е доста подробен и полезен.
Ето и ИНФО как стъпка по стъпка да изградим гардероба си.

Ровейки из нета могат да се открият много полезни, систематизирани и добре написани неща. Peace

# 269
И от мен един глас против широките горе боти Simple Smile

Момичета,
Какви са модните тенденции за 2021г.? Гледали ли сте интересно видео/чели ли сте статия?
Виждам, че се очертават пастелните тонове, някъде пък чета, че яркото розово ще е цветът на годината? 💐🌸🌺

Попаднах на добре направени блогове на тази тематика ето тук - https://best-of-efrea.com/20-modni-tendencii-prolet-lyato-2021

Определно цветовете за тази година са много мои Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт