Модни консултации - 51

• 54 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Прекрасни са лилавите боти. Аз ги искам точно в този цвят💗 Откъде бяха?
Денси, ботите са от тук:

# 226
Понеже говорите за боти и ботуши, тези на някоя допадат ли? Видях ги на живо, доста прилични са за еко велур. Отговарят си на номерата. Подметката е мека и гъвкава, отпред върха е средно твърд, не са лигави или твърде твърди. Аз не ходя много пеша, предимно съм в кола, даже да не кажа вън изобщо не ходя в мокро и студено време и затова винаги съм с велур.
Допадат ли ви?

Страхотни са, любимият ми модел боти.
Може ли линк към тези?

В сайта не е посочено, но аз съм ги виждала на живо. Номер 37 е стелка 24.1см, а 38 е 24.5 см, 39 е 25см стелка.
Не потропват подметките, което е добре.
Но тази цена е висока... през два дни ги пускат на 60лв, така че изчакай,  също през нощта към  3 или 4ч ги пускат също на 60лв.
Да не се набуташ на тази цена.

Аз също ще си ги поръчам.
Харесват ми.
Еко велур са, но са хубави,  не сапнякои лигави.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 21:11 от kristianaVelikova

# 227
Много благодаря, ще ги дебна !

# 228
Хвърлила съм око на тази блузка, и на панталона ...
Как ви се вижда? Thinking

В Efrea има ново предизвикателство за фен снимките с карти за отстъпки https://best-of-efrea.com/fen-snimki-v-efrea

# 229
Искам да си купя някакви по-топли зимни обувки, такива, които да стават и за разходки в сняг и се чудя между три варианта. Принципно, не съм най-върлия планинар, та не ми трябва да са някакви супер про-планинарски. Иска ми се да стават и за носене в града, но без да изглежда все едно съм тръгнала на поход.
Най-много ми харвсват тези велурените, но пък с непромокаемостта не знам как ще е положението:
Скрит текст:

После тези:

И накрая тези, които изглеждат най-леки и удобни сякаш:
Розовите са големи бонбони! Даже и аз с целят си консерватизъм бих носила точно този специфичен нюанс на розово. С бяло, сиво или същият розов цвят яке. Та, от посочените аз съм за тях. Освен това са практични, могат да се перат в перална.

За себе си и аз бих избрала да купя кожени, но велурените са голяма играчка за поддържане, а за газене в сняг и шляпавица не са най-практичната обувка, съсипват се бързо.

Благодаря ти за гледната точка! Розовите и на мен са ми много сладурски, но се чудя за съчетаване - зимните якета, които нося в момента са каки зелено и едно за дълбока зима- черно. Та да не е като на свинче-звънче 😀 Велура и мен ме притеснява за поддръжка, изобщо кожа за много мокрене и сняг в планина май не е най-удачно...
Здравейте ,  не знам дали е удачно включването  ,  но     бих препоръчала да погледнете  туристическите обувки в Декатлон . Лесно се поддържат  ,  издържат доста дълго време  и поне според мен  не са скъпи за това което са. Имат  зимни/сезонни  за сняг:  https://www.decathlon.bg/damski-obuvki-sh100-warm-mid-id_8502922.html .
 Но щом не ходите често в планината може да погледнете и по- универсални модели , които биха могли да се ползват и лятото . Например тези :    https://www.decathlon.bg/damski-obuvki-mh100-mid-wtp-id_8397086.html

# 230
Благодаря, но не са "моите" модели. Вторите особено ги виждам само в планина и никъде другаде, а аз наистина доста рядко ходя на преходи в планина напоследък...

# 231
  • София
Да, ботите са жестоки! От това, което съм виждала, Базилка може да си го позволи.
.... Аз ще се прекатуря, ако обуя 11 см. На ръста ми изглеждат смешно и несъразмерно. Много ми е неестетично ниска жена, каквато съм и аз, накатерена на твърде високи обувки.
Споделм мнението, някак си никога не съм виждала красива походка в подобно съчетание. Въз  пищни дами на тънък висок ток също рядко съм виждала да ходят красиво, но тук се сещам и  за едно изключение.

И аз съм в търсене на боти / ботуши подходящи за ходене в истински зимни условия в градска среда, но нямам идея какво да търся . Добре че тази зима до момента се съобрази с наличните ми ботуши и боти( които въобще не стават нито за сняг, нито за лед).

# 232
Аз обожавам такива тип Timberland. Имам някакви от Тенденз, с маалко пух отгоре и топъл пълнеж вътре. Не ми пързалят и ми държат топло.
Нещо подобно, тази е илюстративна:

За в планина.. апрески.
От показаните по-горе, най-много ми харесаха розовите, после 2, после 1 (т.е. най-малко първите).

# 233
Момичета,
Какви са модните тенденции за 2021г.? Гледали ли сте интересно видео/чели ли сте статия?
Виждам, че се очертават пастелните тонове, някъде пък чета, че яркото розово ще е цветът на годината? 💐🌸🌺

# 234
Да, тенденциите са пастелни цветове поне за пролет-лято и монохромни цветове. Днес гледах ревюта на Boss и Elie Saab пролет-лято 2021 ми направих впечатление. Разкошни изчистени пастелни цветове и форми – мента, розово, жълто, лила. Страхотни!

# 235
Какво ще кажете за тез бАтушки, чудя се дали да не ги върна. Много исках такива широки горе и с котешки ток, обаче те наистина са много широки! Пробвах вдигнати, смъкнати-набрани, с пола, с дънки...не знам. С дънки като че ли по-става. На височина са перфектни дори за тичане насам-натам през деня + че много лесно се обуват и са страшно удобни.

Чудя се дали да ги върна и да взема тези, те са с остър връх:

# 236
Върни ги,много са широки!

# 237
  • Berlin
Връщай!

# 238
Върни ги.

# 239
  • София
С дънки са ок, но с пола определено не. Аз и не харесвам такива муцуни... бих ги върнала.

Общи условия

Активация на акаунт