Модни консултации - 51

• 55 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък съм за кафявата, по свежо изглежда.

# 676
На мен също кафявата повече ми харесва. Но! когато купувате чанта обувки, колан, шал нямате ли вече в главата си ясна визия с колко неща от гардероба Ви ще се върже?
Не се заяждам, питам.
Защото явно само моя мозък е бъгнат и веднага на ум си представям нещото, визуализирам с кое и как.

# 677
Мацки, изкажете мнение за тези ранички. Реплика са, но ги загледах като модел и мисля, че ще са удобни, тъй като са твърди или поне така изглеждат Simple Smile И съответно кой цвят Simple Smile

Бих потърсила подобен модел, но да не е реплика.

# 678
  • София
Може и снимката да е лоша, но много мушамени ми изглеждат.

# 679
Аз и с къси рокли и голи крака съм виждала, ама за мен там е място за смирение и оставям дефилетата за други събития.Аз съм консерва де.

И аз се зачудих къде са шаловете за покриване Simple Smile

# 680
# 681
На мен ми харесва повече първият, но зависи от стила ти. Розовият седи малко по-елегантно, но аз не съм по тези цветове.

# 682

На втория ми допада цветът, но стои някак бабешки, като едновремешните елеци преди 20-30 години, носени от възрастните, които обичат да им е широко и уфобно. Първият по-младежкк изглежда, пък е и двулицев.

# 683
  • София
Черния елек.
Сега погледнах снимките, нашето кръщене беше през май и двете с кръстницата сме с голи ръце. Но не беше в православна църква.
Както и да е, за март месец ще трябва да е нещо с ръкави. Всички църкви са доста хладни.

# 684
Първият е много по тузарски!

# 685
Първият.

# 686
  • Sofia
Благодаря! Първият поръчах, отдавна исках тъмносин/жълт. Просто втория до последно гледах, защото уж е влаго-и ветроотблъскващ.

# 687
На мен такива елеци изобщо не ми харесват, но като цвят съм за розовия с уговорката, че ще се носи със светли дрехи отдолу. На руса жена или светла, топлокестенява такава комбинация стои превъзходно. За кройката-не съм виждала такива елеци как стоят на живо, но на снимката хич не ме кефи. 

# 688
Първият ми харесва повече, благородно завиждам на тези на които им отиват такива елеци, аз приличам на ръгбист с тях.

# 689
  • Sofia
На мен такива елеци изобщо не ми харесват, но като цвят съм за розовия с уговорката, че ще се носи със светли дрехи отдолу. На руса жена или светла, топлокестенява такава комбинация стои превъзходно. За кройката-не съм виждала такива елеци как стоят на живо, но на снимката хич не ме кефи. 
За ежедневието и разходки в преходните сезони са перфектната дреха за мен. Имам черен, който ми е омръзнал и отдавна исках нещо цветно.

Общи условия

Активация на акаунт