Модни консултации - 51

• 54 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Харесва ми двулицевият елек. Тези елеци могат да се носят и върху друга връхна дреха - кожено яке, дори палто.

# 691
Хареса ми елека, но според мен отиват на слаба и висока жена.
Аз ако се облека с такъв, ще приличам на бъчонка готова за търкаляне. Simple Smile

За кръщене аз бих избрала семпла, едноцветна рокля с ръкави.
Не ми харесват прекалено натруфените рокли на майки и кръстници, дантели и всякакви подобни крещящи тоалети.
Фокуса е върху детето, а не майката или кръстницата. И смисъла е малко по-различен от това да си покажем тоалетите, както съм виждала на много снимки.

# 692
  • Пловдив
Аз съм на мнение относно кръщенето, че искам да съм облечена в тоалет, който не нося в ежедневието си, да е елегантен. Следващият такъв повод за детето ми ще е балът. Сватба я съм жива, я направи...отдавна и поповете не са това, което трябва така, че не виждам проблем в тоалетите на родители/кръстници. Всеки прави нещата, както ги усети.

# 693
Бих потърсила подобен модел, но да не е реплика.
За момент си помислих, че я съветваш да си купи оригинала и чак се задавих Grinning
Почти няма нереплики на масовия пазар, има реплики, за които не знаем, че са такива Wink
(според мен, никого не задължавам с личното си мнение)

Това ли се води "оригинала"?
https://us.louisvuitton.com/eng-us/products/palm-springs-backpac … i-monogram-012159
...не, май е това:
https://us.louisvuitton.com/eng-us/products/palm-springs-pm-mono … as-nvprod1770367v

https://us.louisvuitton.com/eng-us/women/handbags/backpacks-and- … -bags/_/N-1his9w7

# 694
Бих потърсила подобен модел, но да не е реплика.
За момент си помислих, че я съветваш да си купи оригинала и чак се задавих Grinning
Почти няма нереплики на масовия пазар, има реплики, за които не знаем, че са такива Wink
(според мен, никого не задължавам с личното си мнение)

Това ли се води "оригинала"?
https://us.louisvuitton.com/eng-us/products/palm-springs-backpac … i-monogram-012159
...не, май е това:
https://us.louisvuitton.com/eng-us/products/palm-springs-pm-mono … as-nvprod1770367v

https://us.louisvuitton.com/eng-us/women/handbags/backpacks-and- … -bags/_/N-1his9w7

Ааа, пази Боже, такива съвети не давам. С две раници ще си купи кола (примерно) , което за моя мозък е по-важно от чанте с ултраексплоатирано лого 😀
Вярно е, че почти всичко е минимум инспирирано от някой голям бранд, но все пак смятам, че е по-добре и по-елегантно да си с чанта, която не е цялата във фалшиви лога. Ако ще Зара и Манго да е. Между другото имат не лоши интерпретации на тренди модели, но не съм гледала за раници там, т.к. не нося. Имам само една и тя се превръща и на ръчна чанта.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 18:53 от tuali

# 695
  • София
Аз преди време харесах едно менте на ЛВ ( то още си ми харесва де) , но без въобще да е гледам колко е оригинала реших, че е близо до цената на колата ми и трябва да почна да ходя пеша, ако искам някой да ми се върже, че не е реплика.Grinning

Ей за тази става въпрос

# 696
  • Пловдив
Такава като последната показана си взех реплика, само че розова, не е истина колко ми е удобна и как като съм с нея не мъкна тон глупости с мен. В момента това ми е важно с бебето и количката.

# 697
Аз като си знам статуса ме е срам да нося реплики,защото ми се струва смешно някакво,нелогично.По останалата част от облеклото ми се вижда,че надали имам възможност да си купя чанта,която струва повече от Ситроена ми 😁 Та, затова си нося Бершките и Страдивариусите,отговарят на възможностите ми.
За елека- харесва ми, аз на намалението в сайта също си взех елек, но къс. Завърнаха се елеците.
Имам малко бебче, на което все още не съм сигурна дали и кога ще правим Кръщане,ноо ако трябва да си предствавя с какво бих се облякла ..Ще е някаква светла рокля с дълъг ръкав/къса/ и ще съм с нисък небрежен кок.

# 698
За елеците на Зара. Купих си розовия от реален магазин. Цвета му е пепел от рози. Материята е промазана. Много ми харесва. Имам маратонки в същото розово, сиво и бяло и мисля в такава цветова комбинация да го нося. Бяла съм, с тъмно руса коса и сиви очи Simple Smile не съм от най слабите  но се харесах с него.
Обмислям и двулицевия да поръчам, за да ги менкаме с дъщеря ми.

# 699
Има една травъл чанта на ЛВ ,само нея бих взела реплика 😜 защото много ми харесва ,друго не ,има хиляди готини чанти на пазара ,не ми се ходи с очевидно менте  на щампата 🙄

# 700
 Аз не мога да нося ментета, предпочитам да си нося нисък клас дрехи, които са ми по джоба. Просто на мен ми стига аз да знам че е реплика Grinning
Кръщенето ще е в тесен кръг, поради ковид ситуацията, няма да е нещо грандиозно. За това не съм се спряла на строго официална рокля. Но определено ще трябва да поръчвам онлайн, понеже всичко във физическите магазини е предимно черно.

# 701
Ако не мога да си позволя цената на дадена марка, просто подминавам. Не бих купила менте.
Скрит текст:
А още повече пък менте  на Вютон, дето всеки манго се е издокарал с чанта от битака. Няма шест-пет при тях или е ВИрсачИ или Вютон, но-нисък клас не носят. Smile
Има толкова красиви ранички и от изкуствена, и от естествена кожа на цени от 20 до 150 лв.:
За себе си винаги бих избрала да инвестирам в чанта или раница от естествена кожа, с времето ще ми се изплати стократно.
Скрит текст:

# 702
Ако става дума за реплики и аз да дам мнение. Grinning Дори и да можех да си позволя Вютон, не бих си купила нищо от тях за тези пари и на тази марка. За мен тя е  символ на комплекси, чалга изпълнения и т.н. (за жалост.. :Д). НО  като видя някой по улицата с такава чанта, нито го анализирам има ли пари за нея, нито го съдя дали носи реплика и т.н. Ако цялостно жената изглежда добре и аксесоарът не е просто декорация към поредния кич-защо не...
Важното е цялостната визия да пасва и да няма цигания в линията на обличане. Тогава една ,,реплика" няма как да развали стила. Важен е и маниера, с който се носят такива статусови аксесоари-ако не ги носиш, за да парадираш със статус и просто си си харесал модела, според мен ще изглежда по съвсем различен начин ако си си взел (менте на) Вютон, за да избиваш комплекси.

Моите най-скъпи дрехи са на Босс и то защото харесвам изчистения им стил, перфектни кройки, функционалност, плат и визия. Също ме кефи, че на повечето им дрехи не пише никъде марката и не се парадира с нищо или поне е много дискретно. Нямам фетиш към ултра скъпи чанти за щастие. Изобщо не съм фен на показността в това отношение, поради което за мен фактът, че някой е с еди коя си марка хич не ме вълнува в позитивен или негативен аспект. Нито овации, нито критика. Всяка жаба.... Wink

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 13:04 от snowwhite12

# 703
Кожената раница не е никак класически модел дамска чанта, че да има смисъл да инвестираш в естествена кожа, ако ти идва скъпо. Аз като ученичка през 90-те имах кожена раница, в момента са модерни кожени раници, но не с деветдесетарската визия. Че и им минава модата, следвашата година може да са демоде. След 20-30 години и да се завърнат пак, няма да са същите.

# 704
Извинявам се за страничния въпрос, но някои знае ли Зара пак ли отварят в 11 в моловете? Звънях на информация в Дъ мол, но не ми дадоха категоричен отговор. Зара не си вдигат телефона. Искам да пазарувам утре, но максимално бързо да се изнеса от мола.

Общи условия

Активация на акаунт