Модни консултации - 51

• 55 362
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Има изчистени, класически раници и тип чата - две в едно.  
А и аз просто си обичам естествената кожа, дори на допир, та даже като аромат. Винаги я предпочитам.  Пред избора да купя 10 от изк. кожа в различни цветове и форма, последен писък на модата, винаги бих избрала да купя една, изчистен модел и от ест. кожа. Поне знам, че ще ми служи дълго и вярно.
В момента имам и нося само текстилни. Имам няколко в различни цвята и ги сменям според тоалета, но и аз съм в търсене на моята кожена раница. Още не съм я срещнала за сега. Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 06:13 от Sysly

# 706
Предложете, моля, съчетания за тази рокля. Най-вече с какви обувки/боти/ботуши да я нося? И може би нещо връхно под яке/палто - сако,  жилетка..? Приемам идеи и за други аксесоари  - колие, гердан, обеци ..

Ако не се вижда добре, пояснявам - плътната част на мен ми е около коленете, а тюлът - до глезените

# 707
  • София
Кожено яке и сникърси

# 708
Роклята не я виждам ни с боти, ни с ботуши. Тя е за дамски елегантни обувки. Това не е ежедневна рокля. Особено с тази дължина.
Колиета - не /деколтето е затворено и има колан с мъниста, затова колието ще бъде в повече/, по-скоро гривна в тон с нея или в сребристо и обеци.
За комбинация с горна част - елегантна къса жилетка, болеро, които да са изчистени, къси, по тялото, а не фигурални или пъстри. Може късо яке.
Черно, сребристо, сиво - за допълненията.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 15:49 от Judy

# 709
Аз я виждам с небрежен нисък, но обемен кок, с няколко кичура паднали около лицето, грим: ако имаш плътни устни-малко по-ярко червило, матово и само спирала иначе си представям и много естествен грим в телесни цветове супер.
Обеци: малки тип https://www.swarovski.com/de-DE/p-M1081941/Angelic-Ohrringe-weis … &gclsrc=aw.ds

Обувки: зависи....не мога да преценя по снимката. Високи винаги ще е ок или сандалки, но дали искаш и можеш да ги носиш...
Нещо с лек 5 см ток  в по-убит и неутрален цвят и къса жилетка тип ,,прегърни ме", увита около талията. Или балеринки и жилетка (пак според мен трябва да е къса и тясна, да подчертава талията).

Виждала съм тюлови рокли с кожено късо яке, вталено и бели сникери (не онези на платформа, препоръчвам класически). Нооооо малко ме съмнява да изглежда добре, струва ми се по-елегантна и прекалено дълга за сникери.

# 710
  • София
Аз бих я отрязала до коленете. И оттам нататък - с черни или сиви ботуши.

# 711
Алиена, аз вчера пазарувах в мъжката Зара в Парадайз някъде около  12. Потърсете контакти на Зара, не на мола.

Многи симпатична рокля, Витаминче. Зависи от случая съчетаването. Ако е за всекидневен аутфит, бих съчетала с късо дънково или кожено якенце и някакви изчистени бели кецки.
Ако е за излизане, вечерно с елегантна обувка – пантофка, висок сандал, висока обувка и болеро, ръкави, шал.

# 712
  • София
Аз тази рокля не си я представям с обувки и ботуши, с кецове и сандали - да.
Като връхно - дънково или кожено яке, по-скоро дънково.

# 713
Благодаря за идеите, момичета. Определено част от тях не са ми и хрумвали даже.
Срам-не срам, не притежавам нито един чифт класически сникърси. Харесвам върху другите, но никога не съм слагала подобна комбинация. Може би по към пролетта ще пробвам.
За сега конкретно, търся по-елеганти съчетания за (вечерен) рожден ден.
От това, което имам налично и пробвах вкъщи, определено сте прави - трябва да е късо и вталено горното нещо.
Като тип обувка, обаче,  все още с нищо не ми е харесала Grinning
Може би ще бъде добре със сандали,  но ми трябва нещо, с което са я нося сега.

Цветове  - черно,  сиво, сребристо? Така ли?

# 714
  • София
Черни боти с ток?

# 715
Черно и бяло не за мен на обувките. На този тюл боти, ботуши категорично не. Стилето щом търсиш елегантност. Сандал зимата... освен, ако не се качиш директно в колата и те спре пред мястото и директно влезеш вътре. Simple Smile
Цветове – бежово/нюд, бордо.

# 716
Пробвах с нещо подобно.
Не ми хареса колко от крака остава "отрязан" между ботата и коляното.  А за сега мисля да не режа самата рокля. Ама ако нищо друго не харесам  Joy

# 717
  • София
Е нали е покрито с тюл?

# 718
Заради дължината на роклята и прозрачната част под коляното /виждам я и на екрана/ не върви друго, освен обувка. Точно такъв е ефектът - оптично "отрязване" на крака. Освен това роклята е лека и ефирна и не й отиват груби обувки, каквито са си и ботите, и ботушите.
Опитай с класически елегантни обувки, каквито имаш на първо време, просто да я видиш как ще ти стои. После можеш да опиташ варианти за цвят и височина.

# 719
Роклята я виждам с тесни ботуши, тип чизми или чорап... така ще се избегне "нарязването" на краката!

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 16:40 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт