Модни консултации - 51

• 55 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Малко не виждам истинската дължина на роклята...
Ако може да е полезно:
видео плисирана сатенена миди пола по 3 начина - с високи ботуши, със стилето, със сникърси.
Вижда се и комбиниране с дълго палто.

# 721
Моите сникери са на Вагабонд. Супер иэчистени и елегантни са според мен. Като цяло харесвам марката по таэи причина, макар че кожата лесно се бръчка. Но с подходяща грижа са супер.

# 722
  • София
Много ми хареса полата от клипа - отгоре ситно плисе и надолу широко. 🤩  Ще скрие поне два изядени шоколада.

# 723
  • Mediterraneo
Дори и най- елегантните боти стоят ужасно с рокля/ пола. Независимо от модела на дрехата и от краката, абсолютно винаги ми е ужасна комбинация, гледана отстрани.

# 724
Не энам. На мен ми харесва пола с боти до глеэена. 

Също и това:

# 725
Не. Simple Smile Много е недодялано и грубо.

# 726
  • София
Аз кубинки нося с рокли и поли, боти не. Ама рокли и поли над коляното де. Тези под коляното с ботуши, които идват под тях.

# 727
Мен ме кефи много, когато ботите и чорапогащника се сливат, в случая черно. Снимката е проиэволна и не ми харесват моделите на роклята и обувките, но по темата дали боти и рокля/пола си отиват според мен е нагледно. Също с много тъмносин чорапогащник и тъмносини, много тесни боти до глеэена с връэки съм носила пола до коляното (молив) и ми харесва.

# 728
  • Mediterraneo
Не энам. На мен ми харесва пола с боти до глеэена.  
Скрит текст:
Също и това:

Точно си показала какво имам предвид аз. И полата, и ботите са хубави, но комбинацията е ужасна.
И, странно, но с кубинките ми е съвсем друго, въпреки че са с височина на боти реално.

Това
Скрит текст:

срещу това
Скрит текст:
Да, с плътен чорапогащник, за да не си личи твърде, че е бота, става.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 22:05 от Тарталета

# 729
  • В полите на Пирин планина
За зимни, по-спортни рокли и аз предпочитам кубинки.
Имам едни тъмно сиви боти, които нося със същия цвят чорапогащник и рокля. Не е зле, защото те са по-груби, също, като фасон.

# 730
  • София
Mили момичета, скоро съм на непретенциозен домашен рожден ден. Имам едно гащеризон-рокля, не знам дори как се нарича (невежа съм в модата) и се чудя с какъв тип обувка да го съчетая. Подчертавам, че се нося спортно в ежедневието си, но ми се иска да разчупя, без обувки на токове обаче. Чупя си краката. Ще ме посъветвате ли?

https://www.g-star.com/en_bg/shop/women/dresses/d06740-9615-1141

# 731
  • София
Кубинки разбира се Sunglasses
Аз сукман бих го нарекла, не знам колко съм точна и на мен ми куца терминологията.

# 732
  • София
Сукман е.

# 733
Малко не виждам истинската дължина на роклята...
Ако може да е полезно:
видео плисирана сатенена миди пола по 3 начина - с високи ботуши, със стилето, със сникърси.
Вижда се и комбиниране с дълго палто.
По-дълга е, моята е до глезените, не е миди. Но видеото ми беше интересно. Благодаря Simple Smile

# 734
Не ме кефят кубинките толкова колкото ботите по крака, които пуснах с дългата пола, както и последните 2 снимки от "срещу това". Теэи кубинки са ми супер метълски и груби, не мога да си ги представя в офис. Grinning
edit: Така като се эамисля обаче аэ боти нося само с пасващ по-плътен или тъмен чорапогащник, не с проэрачен и никога на голо раэбира се.... тогава наистина не бих носила нито боти, нито кубинки, а съвсем друг тип обувки.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 00:00 от snowwhite12

Общи условия

Активация на акаунт