Търся филм, сериал... Тема 11

• 67 450
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Преди няколко дни гледахме с мм класация за най страшните ужаси и му разказвах за най страшния за мен, заради който съм спряла да гледам подобни. За съжаление не се сещам грам за името, а сюжета ми е от отделни сцени.
В някакво семейство (май по женска линия) събираха пепелта от починалите в една урна. Тази урна беше в главната героиня. Тя отиде на гости на баба си и урната беше с нея, баба и и се скара че не трябвало да я носи в тази къща. Имаше и още едно младо момиче, май сестри бяха с главната героиня. Едната вечер се чу някакъв писък или шум и видяха непозната жена. Тя започна да обикаля стаите и отваряйки при момичетата се направиха на заспали. Взе бабата и я завлачи до някаква дупка/пещера. Те тръгнаха да я спасяват. Когато я намерихя вече беше като обладана. Имаше и някакъв мъж, май годеник на главната героиня,  изчезна вечерта и после беше като ъндеад (не знам българска дума за това състояние 🙈)
Към края на филма главната героиня караше колата по някакъв път, а срещу нея летяха призраци.
Свързвам го с банши, май тази която отведе бабата беше такава?
Попринцип го гледах преди повече от 10г, не знам дали сега би ми въздействал толкова, както тогава, но на мм му е много любопитно.

# 676
От доста време се опитвам и аз да се сетя за името на един филм. Гледах го преди 15-тина години от Замундата. Действието се развиваше в Латинска Америка или Мексико, една жена трябваше да се грижи за майка си и сестрите си. Ходеше в къщата на един богаташ, уж щеше да се жени за него, пък той избра после болнавата й сестра. Спомням си, че имаше страст в този филм. Накрая тя сготви, май с помощта на баба й, гозбите за сватбата на сестра й, в тях сложи рози и още нещо. Всички, които ядоха ги докара до екстаз. Но, само това помня от филма.

# 677
  • Пловдив
Като гореща вода за шоколад?

https://www.imdb.com/title/tt0103994/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 678
Този е, много благодаря! А толкова време се опитвах да се сетя кой е филма...

# 679
Здравейте, търся всякакви филми с исторически характер. Препоръчайте нещо свързано с рицари, Франция, Великобритания, скандинавието. Благодаря предварително!

# 680
Приятели, дали има някъде качени всички епизоди на предаването "Милион и едно желания",което излъчваха през 90-те?

# 681
Все се каня да попитам има ли откъде да сваля сериала, поне някоя серия, на Хотел България!?

# 682
  • София
Къде мога да гледам "Момичетата от Дубай"?

# 683
  • София
Къде мога да гледам "Момичетата от Дубай"?
Има го с РУСКИ дублаж
Dziewczyny z Dubaju
Страна: Польша
Год: 2021

Плеър - 2  РАБОТИ

# 684
Гледа ми се нещо за криминални престъпления/ деяния, но по истински случаи.
Отвличания, машинации, измами.
Нещо от типа на онова момиче с майка й, които лъжеха, че е болна, а реално живееха от помощи от държавата и съседи, накрая дъщерята се свърза по интернет с някакъв друг психар, уби майка си... нещо такова беше.

# 685
Здравейте, търся име на детско филмче... гледал съм го преди 15 20 години по Канал 0 или RNTV. Разправя се за първобитни хора, мисля че бяха направени от пластелин...

# 686
Да не е това - https://m.youtube.com/watch?v=4YVMWrbPzjw ? То май не е много за деца, но първо за него се сетих.

# 687
Семейство Круд

# 688
  • Варна
Да видим дали ще може някой да ми помогне. Преди доста години съм гледала сериал, не помня по коя телевизия. Ставаше дума за мъж и жена, които живеят заедно, всеки от тях има по 2-3 деца около тийнейджърска или по-малка възраст, но от предишни бракове, не бяха техни общи деца. Ако не ме лъже паметта, живееха в Африка, в голяма къща, дали не беше нещо от типа на резерват мястото, където бяха... Смътно се сещам, че май се заформяше нещо между девойка на единия родител и младеж на другия.

Ама и аз как го обясних... За съжаление само това помня. Дано на някой му светне Simple Smile

# 689
Прилича на Стъпка по стъпка, но не живеят в Африка..

Общи условия

Активация на акаунт