Избор на телевизор

• 81 285
  • 555
  •   1
Отговори
# 540
Темата не е много активна, но все пак да попитам. Бях се насочила към този  ТВ:https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-LG-43NANO81A3A-4K-Ultra-HD-NANOCELL/p/14515?tab=featuresTab - най-вече по препоръки от форума, защото по-широкият ъгъл на гледане е предимство за нас. Но се оказа, че 3а 290 лв, ако купя он лайн мога да се сдобия с този https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-LG-43UA75003L … 0?tab=featuresTab .  Та, имайки предвид, че гледаме основно кабелна /на А1/ телевизия /спорт да, но футбол - не/ ще загубим ли нещо съществено, ако изберем евтиния модел.

# 541
тета:  При LG LCD, последната буквата показва годината на модела  B (2026)  буква A (2025 година на модела). Първите цифри са диагонала в инчове, U е 4К.
 QLED (Samsung) е конкурент на NanoCell (LG) технология за филтриране на светлината за по-чисти цветове, по-добър контраст най-вече.
И двата модела са сходни, вижте ги на място най-вече как ви е удобно дистанционното, картината...

за горния пост наносел технологията е по-добра картина -  по-ярки и по-наситени цветове(първия модел). но 43 инча на мен ми е малък Simple Smile .

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 11:11 от pirin2019

# 542
Предлагах й 50 инча на майка, но категорично държи на 43 заради мастото..както и да е, нейно решение.

Благодаря за инфото за наноселса...Hug

Пипелот, къде го има за 290 лв показания от теб?

# 543
Предлагах й 50 инча на майка, но категорично държи на 43 заради мастото..както и да е, нейно решение.

Благодаря за инфото за наноселса...Hug

Пипелот, къде го има за 290 лв показания от теб?
Пипелота малко се е объркала.

# 544
И аз така смятам...нещо е в грешка.

# 545
Не бях в грешка - беше на 290 лв в технополис при покупка он-лайн /другата цена беше задраскана/. Постнах точно този линк, но вече тази оферта не излиза. Което ми решава "проблема" - ще купим другия Simple Smile.  43 инча е максимумът, който ще се побере на предвиденото място , и то само благодарение на тясната рамка на новите модели. Сегашният е 38 инча.

# 546
Кога е това беше?

# 547
"Беше" беше вчера, когато зададох въпроса и копирах линка /който би трябвало да излезе с коригираната цена/. Започвам да си мисля за фалшива страница, ама пък същевременно разглеждах и други стоки в магазина...

# 548
Фалшива е била.
Точно вчера майка ми звънна от технополис и разцъках да видя онлайн как върви модела по сайтове...нямаше цена 290 /няма и как да има де такава/.

# 549
Ами, изглеждаше си съвсем истински, още повече че превключвах страниците и пак ме връщаше на тази. Добре, че не съм от тези дето скачат веднага. Признавам им - майстори са Sad

# 550
Гледала е цената в евро.

# 551
Не, съвсем внимателно гледах. Имаше задраскана цена от порядъка на 560 лв и отдолу "новата" с изрично упоменаванае за он-лайн покупка. Факт е, и че вече при отварянето на линка информацията е друга.

# 552
Имаm Philips AMBILIGHT QLED 55PUS8510 ...от ремонт на ремонт скачам ...невероятен боклук !!!

# 553
# 554
Здравейте. Моля за мнения относно този тв. Филипс
Смарт телевизор Philips - 32PFS6000/12, 32'', LED, 2К, F … RfaRP7v9tQVOejmkx
Имахме два Филипса, които не са смарт, единият се повреди и не виждам смисъл да го ремонтираме. Доволна съм от марката, но не знам каква е тази операционна Titan os, дали е по- добра или по- лоша в сравнение с други. Досега съм имала досег единствено с web os на един малък LG.
Също така съм отворена към други предложения за смарт ТВ 32 инча.

Общи условия

Активация на акаунт