Избор на телевизор

• 69 062
  • 475
  •   1
Отговори
# 465
Телевизорите LG наистина са добри, но нека не забравяме, че са телевизори, а не компютри. Това в случай, че очакваш телевизора да ти замени на 100%  лаптопа.

Това е калпава марка и стана такава, когато я преименуваха от Goldstar. Веднага влошиха качеството, така е и сега. Най-много от тях закъсаха за мейн борд. И го нямаше......Употребяват евтини и калпави части.

# 466
За телевизори с марката LG ли говориш или за нещо друго?

# 467
За телевизори с марката LG ли говориш или за нещо друго?

Иска ли питане? Колко от тях са минали през ръцете ми........И всякакви други........Над 40години!

# 468
Нито един предполагам.
LG слабото им място е power distribution, която е част ... от какво всъщност?

# 469
Нито един предполагам.

Не смятам да отговарям нито на предположения, нито на обвинения, нито да споря до НГ! Никой не ми плаща, за да пиша в интернет.....

# 470
Дори не е необходимо. Твърдението, че лидерът в OLED със собствен процесор, качество на картината обработвана със собствени алгоритми и хардуерна издържливост са калпави, е достатъчно.

# 471
Дори не е необходимо. Твърдението, че лидерът в OLED със собствен процесор, качество на картината обработвана със собствени алгоритми и хардуерна издържливост са калпави, е достатъчно.

Да, всеки може да вярва в каквото си иска......Или пък да не вярва, но да настоява другите да му вярват!
Животът донякъде се състои във вяра и в продажби.....

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 23:59 от vl

# 472
Нито един предполагам.

Не смятам да отговарям нито на предположения, нито на обвинения, нито да споря до НГ! Никой не ми плаща, за да пиша в интернет.....

Не отговаряш, защото не знаеш. Като не ти плащат, защо пишеш? LG e една от най-читавите марки в момента.

# 473
Нито един предполагам.

Не отговаряш, защото не знаеш. Като не ти плащат, защо пишеш? LG e една от най-читавите марки в момента.

Нито е била, нито е, а дали ще бъде само Господ знае.....Човек не може ли да пише по съвест и да сподели опита си като мен??? Това може би е чуждо на вас??? Продължавайте без мен.......

# 474
Нито един предполагам.

Нито е била, нито е, а дали ще бъде само Господ знае.....Човек не може ли да пише по съвест и да сподели опита си като мен??? Това може би е чуждо на вас??? Продължавайте без мен.......
Грешно е да мислиш, че няма по-знаещи хора от теб. Четейки какво пишеш, ти не си от знаещите.

# 475
Има и аз се допитвам до тях. Вие двамата сте далеч от нивото им. Но, както написах, продължавайте без мен!

Общи условия

Активация на акаунт