Избор на телевизор

• 75 247
  • 521
  •   2
Отговори
# 480
Ами знам ли....досегашния тв беше такъв и за това сега търся нещо подобно .
Но съм отворена за идеи 🙏

Телевизорите LG наистина са добри, но нека не забравяме, че са телевизори, а не компютри. Това в случай, че очакваш телевизора да ти замени на 100%  лаптопа.

Това е калпава марка и стана такава, когато я преименуваха от Goldstar. Веднага влошиха качеството, така е и сега. Най-много от тях закъсаха за мейн борд. И го нямаше......Употребяват евтини и калпави части.

Имате ли наблюдение върху други тв ...кои са читави

# 481
Повечето нови телевизори са пълна скръб. Съвета ми е да вземеш нещо марково, но само с предварителна консултация със специалист, но не от магазина. Ако Сони имат 24-инчови модели, вземи такъв.

# 482
  • В небето
Търся смарт тв около 24-28 инча за в кухнята .
Искам да е качествен , с естествени цветове и звук и да може да се свързва с тел и през тел да го ползвам за екран

Здравейте. Предлагам Ви този телевизор: https://www.technomarket.bg/televizor/kivi-24h760qb-hd-smart-android-tv-09235538 Имам на село такъв и върши добра работа. С операционна система Android е и позволява инсталирането на различни приложения. След като е с Android операционна система, би следвало да поддържа безжично предаване на данни (изображения, видео и пр., т.нар. Cast или Chromecast, или Mirroring).

Поздрави.

# 483
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали тв 40 инча за спалнята (43 ни идва много голям)?

# 484
Искам да е качествен , с естествени цветове и звук и да може да се свързва с тел и през тел да го ползвам за екран

Здравейте. Предлагам Ви този телевизор: https://www.technomarket.bg/televizor/kivi-24h760qb-hd-smart-android-tv-09235538 Имам на село такъв и върши добра работа. С операционна система Android е и позволява инсталирането на различни приложения. След като е с Android операционна система, би следвало да поддържа безжично предаване на данни (изображения, видео и пр., т.нар. Cast или Chromecast, или Mirroring).

Поздрави.

Серизно ли лобираш за този телевизор? 280 лв за 24-инчово върло китайче? ЖДНБ!

# 485
  • В небето

Поздрави.

Не лобирам за нищо, предлагам телевизор, който се използва от повече от година. Изискванията на жената са за телевизор за кухня, на който може да се "каства", а не 102" телевизор за частната зала за домашно кино.
Апропо, защо смяташ, че в размера 22"-24" всички матрици, които се използват, не са от китайски производители, както и останалите чарколяци вътре?
Наместо да пишеш мнение, от което няма полза, предложи телевизор от друга марка и модел, който е по-добър и на по-ниска цена.

# 486
Обратното,китайските телевизори са със западни части и технологии...

Ние имаме китайски огромен телевизор Хисенсе,който е "пушка" вече десет години... Така че купувайте китайски телевизори без да се притеснявате...

# 487

Не лобирам за нищо, предлагам телевизор, който се използва от повече от година. Изискванията на жената са за телевизор за кухня, на който може да се "каства", а не 102" телевизор за частната зала за домашно кино.
Апропо, защо смяташ, че в размера 22"-24" всички матрици, които се използват, не са от китайски производители, както и останалите чарколяци вътре?
Наместо да пишеш мнение, от което няма полза, предложи телевизор от друга марка и модел, който е по-добър и на по-ниска цена.

Качествен телевизор и ниска цена са две взаимноизключващи се понятия. Англичаните имат една поговорка, която гласи: "Не съм толкова богат за да купувам евтини неща".

Deaf, казваш, че китайските телевизори са със западни части и технологии? По-голяма глупост не бях чувал, наистина!

# 488
Тази английска поговорка не важи за България днес... Тук евтините стоки са на високи цени,а скъпите стоки са некачествени...

# 489
  • В небето

Качествен телевизор и ниска цена са две взаимноизключващи се понятия. Англичаните имат една поговорка, която гласи: "Не съм толкова богат за да купувам евтини неща".

Deaf, казваш, че китайските телевизори са със западни части и технологии? По-голяма глупост не бях чувал, наистина!

Все пак предложи марка и модел телевизор, който според тебе е качествен - за кухня, с размер на екрана между 24" и 28", с операционна система, която да позволява "кастване" от телефон и най-важното (според тебе) - да не е "китайче".

# 490
Здравейте , ще взимаме тв за хола и искаме да е 75 инча , но се колебая към коя марка и кой модел да се насоча?
Засега гледам Sony ,Hisense и LG,като  Hisense ми допаднаха доста в магазина като картина.Бюджета е около 2500 лв.

# 491
Ние сме с Хисенсе вече десет години и никога не е създавал проблеми. И то при положение,че когато го купих и го сложих изправен на тротоара пред МОЛ "София",обърнах се за миг назад,през който миг той падна с глух звук. Изтръпнах. Но да чукна на дърво,до днес е "пушка". Около 120см. му е екрана.

# 492
Хайсенс правят добри телевизори, но да не забравяме, че са китайчета.
 Бих предпочел Сони-то.

# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт