Избор на сушилня - Тема 17

• 28 488
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Това да. Но аз какво я ползвах всеки ден ми я дигна с 25 лева. Мразя да простирам. Никога обаче не съм пускал на нощна. Само един път трябваше на късно да я чакам и аз зазпах 🤣. Но с по-старата имах инцидент, че даде на късо и се запали прането. От тогава избягвам пускането без надзор.
И аз мразя да простирам и също не пускам сушилнята на нощна тарифа . Ама лятото мисля да не ползвам сушилнята. Понякога оставам уредите без надзор защото нямам време да ги чакам . А каква беше марката на запалилата се сушилня ?

# 121
  • Велики Преслав
Miele softronic. Доволен бях ама след това вечу малко не ми се иска да купувам Миеле тук в България. И това стана на 4 година от купуването. Разпродасох я на части.

# 122
Минах през един магазин, говорих с консултанта и тази сушилня ми се стори добър вариант по неговите думи. Та, търся мнение Simple Smile

# 123
  • Велики Преслав
Това си е Zanussi за Германия.

# 124
Това си е Zanussi за Германия.
Не е ли AEG за Германия, аз така разбрах? Даже в Гугъл го намирам като Zanker/AEG?

# 125
Зануси е част от Електролукс груп. Това е нисък клас, нещо като Зануси и много по-далече от АЕГ.  Имам чувство, че му е надута цената доста.
.

# 126
  • Велики Преслав
Направо много му е надута цената, за тея параметри.

# 127
Направо много му е надута цената, за тея параметри.
Кои параметри са му кофти?

# 128
Snoopi Аз ползвам гумените топки с будличките. Веднъж пробвах с тенис топки още в самото начало като взех сушилнята и нямаше нужния ефект. Та за това си взех будливкофците. Мисълта ми е да не би пък вълнените да не стават точно за тази работа. Иначе когато нямах топки и ми се налагаше да суша якетата ги разпухвах на ръка. Много тегаво занимание но така се справях. Ти на колко оборота го центрофугира? Чудя се дали топките за сушилнята ще се повредят ако ги сложа още при прането, един вид да не се степва толкова. Някой да я е пробвал тази магария?

# 129
Здравейте на всички и за много години!
Имам нужда от помощ и ще съм благодарна, ако ме посъветвате какво да правя с моята леко прецакана сушилня. Имам Бош самопочистващ кондензатор и от няколко дни не суши изобщо, вади дрехите влажни. Това направо ме побърква и се чудя дали не мога да направя нещо докато чакам техниците да дойдат. Sad

# 130
  • Велики Преслав
Пускай на програма с време, ДРЕХИТЕ ТОПЛИ ЛИ СА.

# 131
Пускай на програма с време, ДРЕХИТЕ ТОПЛИ ЛИ СА.
Дрехите са леко топли, но за сравнение преди няколко дни излизаха горещи. Програмата за време наистина е единствената ми опция в момента, тя най работи като че ли, ама и там не е цвете. Един час ми суши едно тънко бебешко одеалце Sad Sad Sad

# 132
  • Велики Преслав
Значи е или компресор, фреон, фреонов филтър, кондензатор. Затлачен ли е кондензатора.

# 133
Значи е или компресор, фреон, фреонов филтър, кондензатор. Затлачен ли е кондензатора.
Вероятно е затлачен, не знам как да го проверя, няма отвор. Това, което се вижда под филтрите за мъх, не изглежа мръсно.
Има ли начин да го почистя ръчно, или някаква опция в самата сушилня като service mode за почистване на празен ход?

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 11:31 от MermaidR

# 134
Здравейте на всички и за много години!
Имам нужда от помощ и ще съм благодарна, ако ме посъветвате какво да правя с моята леко прецакана сушилня. Имам Бош самопочистващ кондензатор и от няколко дни не суши изобщо, вади дрехите влажни. Това направо ме побърква и се чудя дали не мога да направя нещо докато чакам техниците да дойдат. Sad
сензорът за влага почистен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт