Избор на сушилня - Тема 17

• 27 844
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Велики Преслав
Аз съмпимал тяхна пералня, всъщност още я имам. Хубаво переше. След това взех Quick Drive. Ожасна  ама я търпя. За сушилните им стават на има по-добри. Тях само съм ти ремонтирвал. Поне са тихи.

# 286
Мария 135, Samsung далеч не са най-добрите.

Аз от няколко месеца не ползвам сушилня ,а преди имах една доста стара Самсунг сушилня и бях много доволна.Сега обаче за първи път виждам ,че новите не стават ,защото вие не сте първия човек ,който ми го каза това.
Тогава обърнете внимание, че тук се говори за конкретни и актуални модели, според това кой потребител какво търси. Не разводнявайте темата с безсмислени коментари, които дори не е ясно за какво се отнасят. Ако знаете нещо конкретно за актуален модел, то можете да го споделите, за да е полезно на тези, които избират уред или имат проблем.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 10:26 от petiaivanov

# 287
  • Другата България
Темата не е ли за сушилни по принцип, а не за конкретни и актуални модели?
В тази връзка аз да похваля опълченеца, за когото тук питах преди време, и за който любезни хора ми обясниха основното, за ЛС също благодаря.
Дрехите излизат направо изгладени, дори тези, които гладех преди.
Със сигурност ми товари сметката за ток, но ще го преживея за 3-4 месеца.

# 288
В тази връзка аз да похваля опълченеца, за когото тук питах преди време, и за който любезни хора ми обясниха основното, за ЛС също благодаря.
Да, темата е за сушилни, ама ако любезните хора не ти бяха обяснили за конкретни модели, надали сега щеше да напишеш това. Simple Smile

# 289
  • Другата България
Да, темата е за сушилни, ама ако любезните хора не ти бяха обяснили за конкретни модели, надали сега щеше да напишеш това. Simple Smile
Любезните хора не са ми обяснявали за никакви модели, обясниха ми за този, за когото питах.
Мисля, в правилната тема.
И ако никой не ми беше отговорил, нямаше да го направя на въпрос, защото не съм с презумпцията, че някой ми е длъжен.
Нито пък щях да размахвам пръст на останалите.

# 290
Именно де, за конкретен. Нищо друго нямам предвид. Не виждам какъв е проблемът. Sad

# 291
Мария 135, Samsung далеч не са най-добрите.

Аз от няколко месеца не ползвам сушилня ,а преди имах една доста стара Самсунг сушилня и бях много доволна.Сега обаче за първи път виждам ,че новите не стават ,защото вие не сте първия човек ,който ми го каза това.
Тогава обърнете внимание, че тук се говори за конкретни и актуални модели, според това кой потребител какво търси. Не разводнявайте темата с безсмислени коментари, които дори не е ясно за какво се отнасят. Ако знаете нещо конкретно за актуален модел, то можете да го споделите, за да е полезно на тези, които избират уред или имат проблем.
Не виждам проблем и с по-стари модели например втора употреба ,ако работят нормално разбира се

# 292
  • Велики Преслав
Да кажа нещо за тези дето търсят тиха термопомпена сушилня. ТАКОВА НЕЩО ПОД 55 ДЕЦИБЕЛА НЯМА. Тихи са когато в тях няма пране и не са включили компресора. Всякакви съм чувал и виждал, ама тука някой я сравни с вентилатор, което трудно би било вярно. Само един модел на В ЗУГ има много тих модел, ама и тя бръмчи повече от вентилатор. Вътре има два мотора, вече и по 3. Има движещи се сегменти, флуиди и други. Така, че ако ви се струва шумно сушилнята ви, нормално е, не я оплювайте. В повечето случаи много големия шум идва от ехо в помещението.

# 293
Това с шума е толкова относително, че няма на къде повече. Изобщо не е ясно и какви резонанси се получават.
Миналата година ми се случи следното: влизам в помещението, в което е моята ,и чувам едно ужасно подрънкване и си викам " ай ще ти се незнае и компресора скапан, кога те купих, кога успя да се скапеш!" , понеже не виждам нищо да вибрира, да се клати и т.н. Поставена е , както казах в нещо като перално помещение, стъпила на твърда основа, а на 4-5 пръста над нея има плот. На плота бях оставила три керамични кашпи за цветя една в друга. И като се наведох, чух всъщност ще кашпите дрънчат така ужасно. Колкото и да са стабилни, уредите вибрират и тези вибрации се предават и на други неща в стаята.

# 294
  • Велики Преслав
Ето е неизбежно, да не се чува компресора.

# 295
Здравейте, а какво ви е мнението за BAUKNECHT - T SENSE D 8X3E DE - A+++
Сушилни. Последната тема се върти само около Аег и Бош с малки изключения и Електролулс и Беко се включват в класацията 😂

# 296
Имала съм пералня от тази марка. Държеше се много добре, имаше персонални настройки на програмите, малко по-шумна беше, но переше добре. Върху сушилните им нямам наблюдения.

# 297
  • Велики Преслав
Здравейте, а какво ви е мнението за BAUKNECHT - T SENSE D 8X3E DE - A+++
Сушилни. Последната тема се върти само около Аег и Бош с малки изключения и Електролулс и Беко се включват в класацията 😂

Това е Whirlpool. Само дето е за немския пазар. Вземи я ако я харесваш, но трябва да внимаваш много как я товариш щото иннерторните им мотори гопят много лесно.

# 298
☺️ Пропуснах да уточня че нямам нищо против да разуча по горе споменатите марки(това в случай че някой ме е разбрал неправилно ☺️) но ми е любопитно мнението и за тази

# 299
  • Велики Преслав
Средно качество като издръжливост. Много красота, малко материал. Добри програми и характеристики, тиха работа.

Общи условия

Активация на акаунт