Новата 2021 Година Дойде, ЮНСКОТО Тумбаче не Спира да Расте (Тема 4 - 2021)

• 43 104
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Интересно ми е от къде е тръгнала тази безумна идея да сложиш новороденото в летния кош?! 🤔 За да спестиш ли, да не взимаш и коша за новородено? Ако е от финансова гледна точка си има и колички на съвсем достъпни пари и не е нужно да се дават много.
Същата работа ми е с  кошницата за кола, т.е липсата и в началото и да се вози бебето в коша.... това даже не искам да го коментирам, че ще съм груба

# 631
На мен пък са ми много интересни тези наименования "зимен и летен кош".За първи път го прочетох тук с първото ми дете и си викам,че нещо май съм пропуснала Grinning
За мен коша е за новородено и за след 6м.
На малкия количката ми беше с всички екстри,и тази няма да е по различна.Макар и за малко,за мен коша за новородено си е необходимост.

# 632
Ще ви споделя една реална случка. Познати наши ползваха директно втория кош, този с коланите, на пълно легнало положение. При качване по стълбите на подлез, детето вътре е без колани, защото е много малко за тях. Изхлузва се през частта, където е сенника и пада по глава на стълбите. Бяха в болница няколко дни, имаше леко сътресение, Слава Богу нищо сериозно, но можете да си представите стреса, който са изживели. Като се случи това, моето дете вече беше по-големичко, но още повече започнах да затягам коланите и да имам едно наум.

# 633
  • София
За доплера си взех бебешко олио и с него търся и става Simple Smile Определено съжалявам, че не си го купих преди седмици, а треперих от преглед на преглед. Определено спокойствието е най-важно. Сестра ми върви два месеца след мен, така че и тя ще го ползва Simple Smile

За количките, на мен ми дадоха с първото дете на Чиполини и си беше с един кош само, няма зима, няма лете, един беше. Самата количка беше смотана и с гадни колела, но не съм имала проблеми със самия кош и бебето си спеше с кеф навън Simple Smile обиколихме цяла България с нея, поне не ми беше жал за количката 🤣 Още не съм разглеждала за нова, че старата я върнахме, но този път или ще купя хубава с големи колела, или етървата ще ми даде нейната.

Ясно, ще се ходи на козметик. Мерси 😊

# 634
Ние сме се спрели на 3в1 вариант на количка. Понеже имам проблеми с кръста и следя да е някоя сравнително лека. Засега съм се спряла на някои модели на Cam и Cosatto. За тях прочетох, че са сравнително леки. Не са от най-бюджетните, но предпочитам да е комфортна и за мен и за бебчето. Другият месец мислим да почнем да гледаме и на живо.
Първоначално бях харесала Buba, но ходихме до Айко и като я вдигнах се отказах. Ужасно тежка..

# 635

Момичета какво ви е мнението за такъв тип доплер. Дали има как да се обърка пулса на майката с този на бебето при положение,че не показва честотата?

# 636
Radev-87, точно заради такива неща си е коша за новородено. Горките родители какъв ли стрес са изживяли.
Аз съм в ужасно чудене каква количка да си взема... Ако имате мнения за изброените, споделете Simple Smile
Cybex Talos S lux
Uppababy Cruz V2
Mamas&papas Ocaro
Maxi Cosi Adora 2

# 637
Не съм избрала конкретна количка,но ще е 3 в 1 със сигурност.
Щом хората са измислили кош за новородено,значи този кош трябва да се използва независимо зиме или лете.
Има доста избор на пазара и се предлагат колички подходящи за всеки бюджет.
Ако има количка 4 в 1 и такава ще си взема,знам ли кое ще ми е полезно и ще ми влезе в употреба??🙂🙂

# 638
Момичета, вие купихте ли нещичко вече за новия член на семейството? Много ми се иска да започна, но си казвам - изчакай поне до април. 😀

# 639
Една мацка от ФБ разказваше, че продавачка в магазина ѝ препоръчала да не взима кош за новородено, а направо "летния" вариант. Та явно още в магазина объркват хората с тези съвети. Иначе и аз мисля на 3 в 1 да се спра. Една chicco съм харесала, ама още не съм виждала на живо.

# 640
Благодаря ви много за съветите. Попринцип и аз съм си харесала няколко модела 3в1. Изчаквам да наближи и да се  видят на живо.

# 641
  • Германия
Момичета, вие купихте ли нещичко вече за новия член на семейството? Много ми се иска да започна, но си казвам - изчакай поне до април. 😀

Все се канех като науча пола да купя нещичко, но още само гледам. Чакам да мине и ФМ на 4.02. Иначе ме сърбят ръцете. Гледам.само онлайн, че всичко е затворено още при нас, надявам се от март да отворят лека полека. Нямам търпение да гледам, избирам и купувам момичешки неща 🎀

Аз количка имам от баткото, като нова ми е, ще я ползвам. Преди 6 години я купих за около 500€ и сега смятам да си я ползвам. Нямах проблеми с нея. Knorr Noxxter
Скрит текст:

# 642
Този път съм се спряла на тази.Единственото нещо което ме спира да я взема е,че ако се окаже момче,няма да е особено подходяща.

Скрит текст:

# 643
Момичета изчакайте с покупките докато не станете сигурни за пола 🤣🤣🤣 ние очаквахме момиченце на 90% даже и по бабините деветини ми вървеше така бремеността и на последния преглед останах изненада🤣💙 шегувам се разбира се, просто съм чувала всякакви истории как се купува всичко розово и накрая изненада или обратното🤣😘 важното е да са ни живи и здравички аз съм щастлива и в двата случая💖

# 644
Аз бих казала - не робувайте на цветове. За мен това са малко излишни неща. Моя приятелка има момиче, което е цялото в розово и количката розова и с фибки и ластичета и всеки втори я питат - "Момче ли е", не се шегувам. Аз съм се спряла също на 3 в 1 и цвета е неутрален, въпреки че на няколко прегледа при различни специалисти са категорични, че ще е момче. За дрехи, хич не ме интересуват цветовете, ще разчитам на приятели, кой каквото даде, а за първите месеци ще взема каквото намеря намелено като цена.

Общи условия

Активация на акаунт