Новата 2021 Година Дойде, ЮНСКОТО Тумбаче не Спира да Расте (Тема 4 - 2021)

• 43 440
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Раче, моите съболезнования! Не подтискай емоциите си, натъжи се, наплачи се, дано след това всичко да е наред!

# 316
Раче, съжалявам за загубата Sad бъди силна колкото се може. В никакъв случай не се обвинявай. Не може всичко да зависи от нас.

Момичета относно грамажите, на прегледа лекарката каза че е нормално засега - но всякаш е малко за 17+3 гс да тежи 185гр. От първата бременност знам, че лекарите се интересуват от очакваната тежест повече след 6+ месеци.

# 317
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Раче ☹ Дано ти си добре, останалото... знаеш.

# 318
  • София
Момичета, за съжаление напускам групата:(
20 г.с.+ 3 дни, седмица след направен по спешност серклаж получих контракции и разкритие, въпроса бе мен или бебето. Реакцията бе светкавична, но понякога нещата не се получават. Бебо бе жива около час, но заради малката седмица нямаше как да я спасят.
На останалите късмет, следене редовно и притеснявайте лекарите си при най-малките съмнения. И не забравяйте, ме понякога и най-големите светила не могат да ни помогнат.
Пухкав финал момичета!
Много неочаквано и стресиращо, искрено съжалявам за загубата и преживяното от теб Sad Пожелавам ти много сили и кураж, бързо физическо възстановяване и дано имаш силна подкрепа от мъжа ти и близките, за да успееш по-лесно да преживееш това Sad( Бъди здрава и следващия път най-леката бременност и най-щастливият финал!

# 319
Моето папагалче в 17+1 тежеше 190 гр.,на ФМ ми казаха,че отговаря на 16+3 🤷,но всичко е наред

Раче,искрени съболезнования!Бъди силна!

Раче, съжалявам за загубата Sad бъди силна колкото се може. В никакъв случай не се обвинявай. Не може всичко да зависи от нас.

Момичета относно грамажите, на прегледа лекарката каза че е нормално засега - но всякаш е малко за 17+3 гс да тежи 185гр. От първата бременност знам, че лекарите се интересуват от очакваната тежест повече след 6+ месеци.

# 320
Момичета снощи съвсем случайно видях че имам коластра от няколко дни ме сърбят зърната но не мислех че е свързано с това видях че имам бели точици и съвсем лико стиснах и няколко капки но не е спирала и ня двете гърди нормално ли е 17+ 3 или се шашкам само вие да сте забелязали нещо подобно ?

# 321
И аз имам от време на време засъхнали капчици. Не ги стискай. До колкото знам не трябва да се пипа там.

# 322
Да, не се притеснявай. И аз наскоро видях засъхнали капчици. Мисля, че.е нормално. Simple Smile

# 323
Момичета, пукат ли ви се устните? Моите са страшно напукани, до кръв, опитвам се да се справя с балсам, но ползва никаква. Сухи и разранени. Венците ми също много кървят, но успявам да се справя с паста и вода за венци. Моля ви, ако сте ползвали нещо, което помага, споделете.

# 324
Момичета, пукат ли ви се устните? Моите са страшно напукани, до кръв, опитвам се да се справя с балсам, но ползва никаква. Сухи и разранени. Венците ми също много кървят, но успявам да се справя с паста и вода за венци. Моля ви, ако сте ползвали нещо, което помага, споделете.
Аз съм по същия начин. С устните се справям с балсам на Nuxe и кокосово масло, a за венците вече ще посетя зъболекар защото явно има и зъбен камък, който дразни допълнително. До колкото ми е известно няма проблем да се направи почистване, тъкмо и се застраховаме от развитието на инфекция.

# 325
Със сина ми ползвах крем за зърна Авент без отмиване когато започнах да кърмя. Остатъкът го доизхарчих, като мазах по устичката на бебето при напукване, както и по моята. 😊 Вълшебно е! Та може да си вземете крем за зърната, а сега да го ползвате за уста 😉
В 18+1, моето бебе тежеше 260 гр. Сега като чета вас явно е големичко. Чачева нищо не каза да е голямо.

# 326
И при мен от началото на 17г.с. започнаха да сълзят,имам кокосово масло и се чудя с него ли да мажа??

# 327
Аз ползвам това балсамче за устни и съм доволна https://thallodermashop.com/shop/sezonna-grija/toaleten-vazelin-roza/
Иначе и моите се напукват много през зимата.
А за венците моята зъболекарка ми препоръча Пародонтакс Екстра Фреш и съм доволна от нея. Нямам кървене. Каза, че била подходяща и тя я ползвала през бременността.

# 328
Предвид, че таткото е бил 4,2кг предполагам, че и нашето момченце ще върви по-голямо.
Може да се търси връзка между грамажите на брат и сестра. Доста приятели и роднини имам, чиито бебета са родени със сходен размер, но не и между баща/майка - бебе. Просто твърде много фактори играят роля, които са свързани основно с майчиният организъм.
Нашият татко е роден 2700, 46см. По нястощем е 2м и 115кг. Дъщеря ми се роди 3500гр., 50см., А до последно ми твърдяха, че ще бъде над 4.500. Бях абсолютно убедена, че не е възможно.
В Англия такива измервания на грамове не правят, само CRL и аз го намирам за правилно.  Излишно ми се струва и доста неточно.

Предната бременност измазах доста ланолин, взимах Лансинох, много доволна бях, сега ще го започвам пак към 7м.

# 329
Раче наистина съжалявам за загубата ти! Дори и не мога да си представя какво изпитваш в момента! Бъди силна и си го изживей, каквото и да става, живота продължава! Вярвам, че следващия път ще бъде до финал и ще имаш една изключително лека бременност, дано!

Общи условия

Активация на акаунт